Bildirim
Montaj yaptim. PC acilmiyor. Niye? (SORUN ÇÖZULDÜ)(ÇÖZÜM İÇERİDE) (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Candance
Beyler her seyi taktigima eminim ve her seyi dogru taktim. Yardimci olun neden acilmiyor pc?
İşlemci fanı stok fan mı yerinden oynuyor ise fanı tam takamadıysan sistem açılmaz çıplak el ile bileşenlere dokundun mu? İlk defa mı sistem kuruyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06
quote:
Orijinalden alıntı: Candance
Beyler her seyi taktigima eminim ve her seyi dogru taktim. Yardimci olun neden acilmiyor pc?
İşlemci fanı stok fan mı yerinden oynuyor ise fanı tam takamadıysan sistem açılmaz çıplak el ile bileşenlere dokundun mu? İlk defa mı sistem kuruyorsun.
Fanı takmayi becerdim. Evet. İlk montajim. -
Belki sana saçma gelicek ama güç kaynağının şarteli açıkm ? Ben montajı vatana yaptırmıştım montajdan sonra kapatmışlardı evde 5-10 dakika niye açılmıyor diye uğraşmıştım . Sende bir kontrol et istersen -
HOcam sisteme takılı tüm fanları devre dışı bırakıp çalıştır. Ayrıca ön panel tatikleyicisini baştan kontrol etmeni tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Niyazi_
Belki sana saçma gelicek ama güç kaynağının şarteli açıkm ? Ben montajı vatana yaptırmıştım montajdan sonra kapatmışlardı evde 5-10 dakika niye açılmıyor diye uğraşmıştım . Sende bir kontrol et istersen
Heralde actim yani.
Güç kaynağından şüpheleniyorum ama -
quote:
Orijinalden alıntı: trktlh
Güç kaynağından şüpheleniyorum ama
Sakın.
Sistem açıkken güç kaynağının şartelinden kapadığımız zaman elektrik kalıntısı gibi bir şey olur hatta tekrar pc yi açmak için kasanın power tuşuna bastığımızda anakart üzerindeki ışıklar yanıp söner.Eğer Power Swich kablolarında sorun yoksa muhtemel güç kaynağından.Bunun işlemci vs ile alakası yok.
Arkadaşın dediği gibi Tornavida tarzi bir şey ile değdirerek açın,olmazsa sadece güç kaynağını çalıştırın(nette videolar var) -
Önce anakart üzerindeki USB olsun, Audio , Speaker olsun tüm kabloları çıkar.Tüm Switch LERİ çıkar.Sadece Power Switch kablosu takılı olsun.
Bak muhakkak böyle dene bi.. -
Butun parcalari söktüm şimdi tekrar montaj yapicam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 12 Haziran 2014; 14:57:51 >
Hacı dediğimi unutma tekrar montaj yaparken sadece power switch i tak.USB 3.0 portu dahi takılı olmasın.Sadece Sata ve güç kabloları takılı olsun. -
quote:
Hacı dediğimi unutma tekrar montaj yaparken sadece power switch i tak.USB 3.0 portu dahi takılı olmasın.Sadece Sata ve güç kabloları takılı olsun.
Yapinca tekrar mentionlarim seni.
Hacam fanlarida takmiyorum. Fakat islemci fanini takiyim mi?
İşlemci fanı nı tak tabiki..
Powr switch dışında SATA kabloları dışında speaker auido usb 2.0,3.0 kablolarini takma
bios pilini çıkar, 2 dakika bekle, pilsiz çalıştır. -
quote:
İşlemci fanı nı tak tabiki..
Powr switch dışında SATA kabloları dışında speaker auido usb 2.0,3.0 kablolarini takma
Hocam bu kasa ssd yerlerini anlamadim zorla ssd koyuyorum zorla cikartiyorum. Siz biliyo musunuz bunun yonetimini?
230T yi incelemediğim için birşey diyemem.
Ne yaptın denedinmi dediğim şekil?
quote:
230T yi incelemediğim için birşey diyemem.
Ne yaptın denedinmi dediğim şekil?
Ssdyi takmakla urasiyorum. Yada neyse ters kalsin yapacak bir seyim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 12 Haziran 2014; 14:57:06 >
Bırak şimdi onla uğraşmayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X