Şimdi Ara

Montumu yıkadım rengi soldu [yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar montumu yeni aldım ve yıkadım rengi soldu. Rengi siyah. Ben bunun rengini nasıl geri getirebilirim? Acaba mürekkebli suya bassam sonra cıkartsam bir faydsı olurmu

• >>
  • Klasik laf gelir birazdan hazırlıklı ol
  • kuru temizlemeci varsa yaknlarda ona götür
  • 3 gün tatil istemiyorum anla işte montla kakamolitanını yap
  • Eğer talimatlara uygun yıkadıysan ve elinde faturan varsa için rahat olsun geri götürdüğünde değiştirme imkanın vardır; ama eğer ki talimatlara uymadıysan maalesef değiştirmezler.
  • Perwoll Reklamları saçma olsada öıktığından beri kullanırım gerçekten gözle görülen çok büyük bir etkisi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONİTÖR RENGİ SOLDU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecmıs olsun bu saatten sonra bısey olmaz
  • Mürekkepli su dedi ya
  • kalıbına tükür
  • Markası nedir hocam ürünün faturası olsun yada olmasın 3 ay içinde değiştirmeleri yada iade mecburiyeti vardır .için rahat olsun götür ve yenisini al
    bu senin en doğal hakkın.
    Allahtan bizim başımıza gelmedi daha ürün şikayetinde
  • He Tamam montun war güzel he ok yes!
  • toz kumaş boyası: her türlü kumaşı komple boyamaya yarayan toz kumaş boyalarıdır. Bir paketinde 10-13 gram boya vardır ve yaklaşık 200 gram kumaşı mükemmel boyar. Toz kumaş boyasını 1 litre sıcak su ile eritiniz. Ilık su ile doldurulmuş geniş bir kaba boşaltınız. Bir kaşık tuz ilave ediniz. Boyayacağınız kumaşı iyice ıslatıp hazırlamış olduğunuz boyama kabına koyunuz. Karıştırmak sureti ile 30-40 dakika kaynatınız. Ateşi söndürerek öylece soğumaya bırakınız. Soğuk suda durulayarak sıkmadan asınız. Durulama suyuna Fiske (sabitleme ilacı) ilave etmeniz boyanın kumaşa homojen olarak yayılmasını ve sabitlenmesini sağlar. Naylon ve yünlü kumaşlarda kaynama esnasında bir kaşık sirke koyunuz. Otomatik çamaşır makinesindeyıkamak için, boya, bir kaşık tuz ve sirkeyi 2. deterjan bölümüne koyun. Fiskeyi (sabitleme ilacını) yumuşatıcı bölümüne koyun. A programında 95 derecede çalıştırılarak boyama gerçekleştirilebilir.

(Ç)alıntı

çook yaptım gömlek kot ceket trikolar
    gayt ii oluyor

• Orijinalden alıntı: Zweggen

He Tamam montun war güzel he ok yes!

Alaka?

Mürekkepli su dedi ya
    Ne bileyim aklıma böyle ilginç çözümler geldi

Markası nedir hocam ürünün faturası olsun yada olmasın 3 ay içinde değiştirmeleri yada iade mecburiyeti vardır .için rahat olsun götür ve yenisini al
    bu senin en doğal hakkın.
    Allahtan bizim başımıza gelmedi daha ürün şikayetinde
    Sanmıyorum geri alacaklarını talimatlara uymadım

Eğer talimatlara uygun yıkadıysan ve elinde faturan varsa için rahat olsun geri götürdüğünde değiştirme imkanın vardır; ama eğer ki talimatlara uymadıysan maalesef değiştirmezler.
    uymadım

toz kumaş boyası: her türlü kumaşı komple boyamaya yarayan toz kumaş boyalarıdır. Bir paketinde 10-13 gram boya vardır ve yaklaşık 200 gram kumaşı mükemmel boyar. Toz kumaş boyasını 1 litre sıcak su ile eritiniz. Ilık su ile doldurulmuş geniş bir kaba boşaltınız. Bir kaşık tuz ilave ediniz. Boyayacağınız kumaşı iyice ıslatıp hazırlamış olduğunuz boyama kabına koyunuz. Karıştırmak sureti ile 30-40 dakika kaynatınız. Ateşi söndürerek öylece soğumaya bırakınız. Soğuk suda durulayarak sıkmadan asınız. Durulama suyuna Fiske (sabitleme ilacı) ilave etmeniz boyanın kumaşa homojen olarak yayılmasını ve sabitlenmesini sağlar. Naylon ve yünlü kumaşlarda kaynama esnasında bir kaşık sirke koyunuz. Otomatik çamaşır makinesindeyıkamak için, boya, bir kaşık tuz ve sirkeyi 2. deterjan bölümüne koyun. Fiskeyi (sabitleme ilacını) yumuşatıcı bölümüne koyun. A programında 95 derecede çalıştırılarak boyama gerçekleştirilebilir.
    Sağolasın kardeşim bi deneyeyim. Umarım daha kötü olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

Klasik laf gelir birazdan hazırlıklı ol

Montla zıç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.