Şimdi Ara

MOON DS hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim sorunum moon u nereden indirirsem indirim, oyunun ortalarında hep biyerlerde takılıp donuyor. acaba adam gibi bu oyunu nereden indiririm yada bu sorunu nasıl halledebilirim yardımlarınızı bekliyorum

aynı şey arada sırada gta ds de de oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfxx -- 24 Mart 2009; 19:05:29 >

• Bende takılmadığı için bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

Bende takılmadığı için bilemiyorum

peki sen hangi siteden indirdin oyunu

bişey daha sorucam C.O.R.E diye fps oyunu var acaba o çıktımı biraz araştırdım ama çıkış tarihi hiç biyerde yazmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfxx -- 24 Mart 2009; 19:58:18 >
  • yaa şöyle sorunsuz bi şekilde moon'u indiricem bi site bilmiyomusunuz bi yardım edin
  • Hangi kartı kullanıyorsun gta ds'de de arada sırada oluyor diyorsun.
  • r4 kartı kullanıyorum. çoğu oyunda donma yapıyo en sonunda kırıp atıcam zaten kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fake yada Bozuk olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydogan

Fake yada Bozuk olmasın.

normal bildiğin r4 fake felan değil
    dostlar moon indireğem site söylerseniz sevinirim. ilk defa ds yi aldım elime ayda yılda bi oyun sardı beni, oda bozuk çıktı anasını satim
  • up
  • ulan biriniz bişey yazmadınız alt tarafı bi yardım istedik bir rom sitesi yazıcaksınız sorunsuz moon u indiricem bir site
  • üslubunuza dikkat edin bence kimse yardım etmek zorunda değil etmek isteyenleride böylece isteksiz hale getiriyorsunuz. belki görmediler belki forumda değiller neden böyle sabırsız olur insan hiç anlamadım gitti

sorunuz içinse bir sürü rom sitesi var google a "ds roms" yazarsanız hemen çıkıyor bunlara örnek nitroroms.com, ds-news.org vs olabilir. ayrıca sorunu flash card ınızda arasanız iyi olur bende de r4 var ama r4-III sdhc destekli olanından ve bazı oyunlar çalışmayabiliyor azıcık araştırsan sende bulabilirsin r4 ün 10 tane çeşidininn olduğunu. moon romunu ds-news den çekmiştim hiç sıkıntı çıkarmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: bodyman700

üslubunuza dikkat edin bence kimse yardım etmek zorunda değil etmek isteyenleride böylece isteksiz hale getiriyorsunuz. belki görmediler belki forumda değiller neden böyle sabırsız olur insan hiç anlamadım gitti

sorunuz içinse bir sürü rom sitesi var google a "ds roms" yazarsanız hemen çıkıyor bunlara örnek nitroroms.com, ds-news.org vs olabilir. ayrıca sorunu flash card ınızda arasanız iyi olur bende de r4 var ama r4-III sdhc destekli olanından ve bazı oyunlar çalışmayabiliyor azıcık araştırsan sende bulabilirsin r4 ün 10 tane çeşidininn olduğunu. moon romunu ds-news den çekmiştim hiç sıkıntı çıkarmadı.

biraz sabırlı ol diyosun konuyu açma tarihime bakmadın galiba 2 gün geçmiş.bu arada senin bildiğin herşeye bende biliyorum r4 de orjinal onuda biliyorum bu arada senin yaptığının benim yaptığımdan farkı yok sende farkında olsan iyi olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.