Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar flash destegi geldimi bu cfw ye web tv hürriyet.com dan izlenebiliyorsa hemen tel e atıyım
  • bencede belle bar olmasada olur v 60 beklıyoruz.
  • Belle bar oluyor sorun yok ama, bazı yerlerde çıkmıyor bazen o canımı sıkıyor.
    biliyorsunuz, ben tam olarak hatasız bir sistem oluşturmadan yayınlamak istemem.

Ayrıca bu sefer moonlight'ı yayınlamak için acele etmeyecem.
    Sunrice'dan sonra çıkacak.
    Biraz daha bekleyeceksiniz.

Belkide vega v^3'ün yapımına geçerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

Bence böylesi daha iyi olacak. O zaman göreceğiz neyin ne olduğunu.
    Selamlar...
  • v60 üzerine yaptığım yeni sürümün, belle navibar'ı hazır..

Yakın zamanda yayınlarız inşallah..
  • sayın levent yayınlarmısın lütfen 1.2 yi sunrise ı neden beklersin ki ooff of. Ha bu arada oviden qt yükleniyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKnight -- 8 Kasım 2011; 21:18:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

sayın levent yayınlarmısın lütfen 1.2 yi sunrise ı neden beklersin ki ooff of. Ha bu arada oviden qt yükleniyor mu?

Acele yok. Zaten tam bitmedi. Bitince yayınlarım..
  • quote:

Belle bar oluyor sorun yok ama, bazı yerlerde çıkmıyor bazen o canımı sıkıyor.
    biliyorsunuz, ben tam olarak hatasız bir sistem oluşturmadan yayınlamak istemem.

Haci bi turlu ogrenemedin Sunrice degil len Sunrise. Sen bekletme insanlari cikar bence. ve belle bar eklemeni pek tavsiye etmem. Ben ikilemde kaldim bayagi senin fikrini de merak ediyorum Sunrise da Belle bar olmali mi sence . Cxunku hatalari var

• Benim moonlight değerlendirmem :

BİRİNCİSİ Bence moonlightın görseli berbar.Aşırıya kaçılmış.Daha sade olmalıydı.
    İkincisi RAM miktarı çok çok düşük.Belkide ben sunrise kullandığım için yavaş geldi.
    Üçüncüsü ise menü ikonları.Çok kötü görünüyor

Artıları ise
    Web açılış sayfası
    Ses codecleri
    Oyun vb. çalıştırma

@NomadCRY

FATE 2 de bizde de yani SUNRİSEDA DA OLACAK DEĞİL Mİ AÇILIŞ SAYFASI ???

Konuyu dağıttıysam bağışlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekiz8. -- 8 Kasım 2011; 22:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Haci bi turlu ogrenemedin Sunrice degil len Sunrise. Sen bekletme insanlari cikar bence. ve belle bar eklemeni pek tavsiye etmem. Ben ikilemde kaldim bayagi senin fikrini de merak ediyorum Sunrise da Belle bar olmali mi sence . Cxunku hatalari var

Ben v60 üzerine çalışıyorum. v60 da daha çok sıkıntılı, ancak ben hallettim, herzamanki gibi. Bende belle navibar olacak..

Sunrice (sunrise) da belle bar yapabiliyorsan yap, malüm demişsinya en güncel olacak diye. o halde navibarlı olmalı bence.
    Zira yapancı sitelerde farklı dilerde oldukça çıkmış. Yaparsan iyi olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: mah2352

Benim moonlight değerlendirmem :

BİRİNCİSİ Bence moonlightın görseli berbar.Aşırıya kaçılmış.Daha sade olmalıydı.
    İkincisi RAM miktarı çok çok düşük.Belkide ben sunrise kullandığım için yavaş geldi.
    Üçüncüsü ise menü ikonları.Çok kötü görünüyor

Artıları ise
    Web açılış sayfası
    Ses codecleri
    Oyun vb. çalıştırma

@NomadCRY

FATE 2 de bizde de yani SUNRİSEDA DA OLACAK DEĞİL Mİ AÇILIŞ SAYFASI ???

Konuyu dağıttıysam bağışlayın

Saol bu "sence" olan görüşlerin için..

• openstar hocam tamamen düzgün olduğunda çıkar mezarcıların da görüşlerine kulak asma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

openstar hocam tamamen düzgün olduğunda çıkar mezarcıların da görüşlerine kulak asma

sıkıntı yok. Herşey ortada. İnşallah sorunsuz yayınlayacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

openstar hocam tamamen düzgün olduğunda çıkar mezarcıların da görüşlerine kulak asma

sıkıntı yok. Herşey ortada. İnşallah sorunsuz yayınlayacağım.

Tatil bitmeden bugün yayınlaman dileği ile (yine bu sayfadaki moonlight'in üzerine kurulu v60'ı kullanıyorum memnununm ama) tamami ile v60 üzerinden yapılmış olanı sabırsızlıkla bekliyoruz. (Emeğine sağlık)
  • ustam hadi yayınla artık beklıyoruz.
  • Arkadaşlar bu bayram gününde arada fırsat buldukça bakıyorum.
    Mümkün olduğunca sorunsuz olduğunda yayınlayacağım.
    Hala bitmedi, uğraşıyorum. günde 20-30 flash atıyorum bazen.
    Lütfen sabırlı olun. Yoksa yapılan iş bişeye benzemez.

Ben iddalı konuşmayı sevmem, böbürlenmek bana göre değil, ancak beklediğinize değecek diyebilirim.
  • arkadaşım çok güzel bir cfw ama ben 5800 v60 yazılımı için bu dosyaları kullanın menü düzeni 4x4 dür. v52 kullananlar bunu yüklerlerse kesinlikle v52'ye dönemezler. v60 kullananlar içindir.. dediğini yükledim pc ye winrar dosyası olarak indi bunu nasıl yüklicez telefona açaba !!!!! kbakma ama fazla bilgim yok bunlarla o yüzden detaylı bi şekilde açıklarmısın şimdiden teşekkürler !
  • Acele işe şeytan karışır derler zaten. Ne zaman sorunlardan arınmış, problemsiz bir hale gelirse cfw o zaman çıkartırsın hocam. Biz bekleriz, sana kolay gele
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Ben v60 üzerine çalışıyorum. v60 da daha çok sıkıntılı, ancak ben hallettim, herzamanki gibi. Bende belle navibar olacak..

Sunrice (sunrise) da belle bar yapabiliyorsan yap, malüm demişsinya en güncel olacak diye. o halde navibarlı olmalı bence.
    Zira yapancı sitelerde farklı dilerde oldukça çıkmış. Yaparsan iyi olur..

Bazen belle bar ın çıkmaması dışında bir sorun olmadı aslında.Neyse ben çok sevdim bu barı inşaallah kullananlar da sever.Ama seveceklerini düşünüyorum tabi.

Sen şu anda Vega 3 ü mü yapıyorsun yoksa V60 üzerine Moonlight mı ? Tam anlamadım.

• @Emin... yukarda alıntı yaptığın yerdeki en içteki mesajda yazıyor zaten, ama bende söyleyeyim MoonLight v1.2 geliyor. Vega3 daha sonra gelecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 9 Kasım 2011; 19:26:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.