Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım çok güzel bir cfw ama ben 5800 v60 yazılımı için bu dosyaları kullanın menü düzeni 4x4 dür. v52 kullananlar bunu yüklerlerse kesinlikle v52'ye dönemezler. v60 kullananlar içindir.. dediğini yükledim pc ye winrar dosyası olarak indi bunu nasıl yüklicez telefona açaba !!!!! kbakma ama fazla bilgim yok bunlarla o yüzden detaylı bi şekilde açıklarmısın şimdiden teşekkürler !

ltf bi cewap
  • emin'e söyledim yapmam dedi openstar bari sen el at şu E55 in yazlımına yahu öyle haftalarca uğraş demiyorum biraz stabil olsun hackli olsun yeter :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepyasar1

arkadaşım çok güzel bir cfw ama ben 5800 v60 yazılımı için bu dosyaları kullanın menü düzeni 4x4 dür. v52 kullananlar bunu yüklerlerse kesinlikle v52'ye dönemezler. v60 kullananlar içindir.. dediğini yükledim pc ye winrar dosyası olarak indi bunu nasıl yüklicez telefona açaba !!!!! kbakma ama fazla bilgim yok bunlarla o yüzden detaylı bi şekilde açıklarmısın şimdiden teşekkürler !

ltf bi cewap

http://forum.ceppusula.com/ileti19747.html#p19747

Burada tüm ayrıntılar var..

• quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

emin'e söyledim yapmam dedi openstar bari sen el at şu E55 in yazlımına yahu öyle haftalarca uğraş demiyorum biraz stabil olsun hackli olsun yeter :(

Kardeş elimde telefon olmadan bişey yapamam ki, yapsamda deneyemem. Denemedende yayınlamam abes olur.
    Ancak hackli yazılım istiyorsan, nokia telefonları hacklemekle ilgili birçok bilgi var forumlarda, onlara bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

emin'e söyledim yapmam dedi openstar bari sen el at şu E55 in yazlımına yahu öyle haftalarca uğraş demiyorum biraz stabil olsun hackli olsun yeter :(

Kardeş elimde telefon olmadan bişey yapamam ki, yapsamda deneyemem. Denemedende yayınlamam abes olur.
    Ancak hackli yazılım istiyorsan, nokia telefonları hacklemekle ilgili birçok bilgi var forumlarda, onlara bakabilirsin.

boşver sen cfw yi yapta denemesende olur ben denerim biliyorum emeğinin karşılığını veremem ama vallahi bıktım bu telefonun yazılımından telefonu değiştirecek imkanımda yok ne olur bi el atsan
  • quote:

quote:

quote:

boşver sen cfw yi yapta denemesende olur ben denerim biliyorum emeğinin karşılığını veremem ama vallahi bıktım bu telefonun yazılımından telefonu değiştirecek imkanımda yok ne olur bi el atsan

İstediğin şeyi senin aklın alıyormu cidden :)
    İnterneti araştırıp ingilizcede olsa bişey bul kendine türkçesine çevirmesini yaparız biz hadi yada yol gösteririz sana anca öyle olur...

• quote:

quote:

Emin'e söyledim yapmam dedi
    Acaba neden yapmadım dedim? Elimde E55 olmadığından mı? Test etme şansım olmadığından mı? E55 hakkında en ufak bir fikrim olmadığından mı? Bir telefonu hacklemenin sadece basit bir InstallServer yamasından geçtiğini bildiğimden mi? Lütfen dikkatli konuşalım. openstar'ın da neden yapmadığı belli. Adam elinde E55 olmadan E55 hakkında bir bilgisi olmadan nasıl el atar yazılımına? Hayır biz hackleriz yaparız o sorun değil ama sonra telefonun açılmaz sonra elbet suç bizim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

Emin'e söyledim yapmam dedi
    Acaba neden yapmadım dedim? Elimde E55 olmadığından mı? Test etme şansım olmadığından mı? E55 hakkında en ufak bir fikrim olmadığından mı? Bir telefonu hacklemenin sadece basit bir InstallServer yamasından geçtiğini bildiğimden mi? Lütfen dikkatli konuşalım. openstar'ın da neden yapmadığı belli. Adam elinde E55 olmadan E55 hakkında bir bilgisi olmadan nasıl el atar yazılımına? Hayır biz hackleriz yaparız o sorun değil ama sonra telefonun açılmaz sonra elbet suç bizim olur.

suç sizin olmaz kardeşim ben mesuliyeti üzerime alıyorum da neyse bunca işinizin arasında unutun gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: October07

quote:

quote:

quote:

İstediğin şeyi senin aklın alıyormu cidden :)
    İnterneti araştırıp ingilizcede olsa bişey bul kendine türkçesine çevirmesini yaparız biz hadi yada yol gösteririz sana anca öyle olur...

evet aklım alıyor adam gibi konuş benimle

• Konumda böle şeyler istemiyorum. Lütfen seviyeyi düşürmeyelim..
  • hadi hocam biriniz yayınlayın . nasılsa ikisinide deneyecegiz. onun için öncesi sonrası farketmez..teker teker kurup bakacagız. hagisi iyi diye..
  • Ben daha bitiremedim. Bitince yayınlarım. Tarih vermiyorum.
  • quote:

Ben daha bitiremedim. Bitince yayınlarım. Tarih vermiyorum.

en iyisini yapıyorsun
  • operatör mesajlarına bakmak istediğim zaman sistem hatası veriyor. sorun benim teldemi acaba? yoksa cfw demi?
  • sunrise v60 icin cikacak dendi cikmadi.
    Umudumuz sensin openstar bekliyoruz v60 cilar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bob_marley_232

sunrise v60 icin cikacak dendi cikmadi.

v60 a yüklemek istiyosan sunriseyide yükleyebilirsin v60ın ilk sayfadaki c0r dosyasını kullanarak dostum ama bende moonlightı bekliyorum
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_42917419/mpage_240/f_/key_//tm.htm#msglink_54494709

Bu mesajımı oku sonra gıybet edersin arkamdan.

quote:

Orijinalden alıntı: October07

quote:

v60 a yüklemek istiyosan sunriseyide yükleyebilirsin v60ın ilk sayfadaki c0r dosyasını kullanarak dostum ama bende moonlightı bekliyorum

Sunrise'ın V60 olanını veya Moonlight'ın V60 olanını beklemeye gerek yok.Boşuna vakit kaybı kurun Moonlight veya Sunrise UP'ı gitsin. Nedir bu V60 sevdası anlamak güç. Ve garip.Moonlight'ın V60 olanı çıkınca telefon uçmayacak.Aynı şekilde Sunrise'da da öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Kasım 2011; 13:17:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DusSoSa

operatör mesajlarına bakmak istediğim zaman sistem hatası veriyor. sorun benim teldemi acaba? yoksa cfw demi?

Hafıza kartını biçimlendirip yeniden flashlayın..
  • Openstar mümkünse " Fuzion" adlı bir cfw vardı oradaki tuş kilidi çok güzel görünüyordu o tuş kilidini birde; Şarj olurken yeşil tuş ışığı değilde ortadaki beyaz ışık açık kalsa (yansa) şarj olduğunu anlamak için ( çünkü bazen temassızlık yapıyor telefon şarja takılı görünüyor ama şarj almıyor beyaz tuş ışığı şarj anında yanık kalırsa anlaşılması kolay olur) eklersen sevinirim yada dosyalarını paylaşabilirsen.

Çalışmanda başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

Openstar mümkünse " Fuzion" adlı bir cfw vardı oradaki tuş kilidi çok güzel görünüyordu o tuş kilidini birde; Şarj olurken yeşil tuş ışığı değilde ortadaki beyaz ışık açık kalsa (yansa) şarj olduğunu anlamak için ( çünkü bazen temassızlık yapıyor telefon şarja takılı görünüyor ama şarj almıyor beyaz tuş ışığı şarj anında yanık kalırsa anlaşılması kolay olur) eklersen sevinirim yada dosyalarını paylaşabilirsen.

Çalışmanda başarılar.

http://forum.ceppusula.com/i-phone-tus-kilidi-modu-t2495.html aradığın tuş kilidi burada..
    Ofw ye gömemedim sorun çıkartıyor..Bilgin olsun Cfw için..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.