Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben qt hakkında bişey demiyorum. qt nerden çıktı. qt'de bi problem yok zaten.

diğer bileşenler derken pips ve standart c++ sadece yüklenmiyor.

sqlite ve openc fw'den temizledikten sonra kurulabiliyor. ama pips olmuyo ya da ben yapamadım. bi ara yapmıştım. nasıl yaptığımı hatırlamıyom ya da v60da olmuyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v-s-l -- 18 Kasım 2011; 23:31:58 >
  • Openstar bellede Rehber tuşu daha kullanışlı gibi geliyor (eğer yapabilirsen ikisinden birisini seçebileceksek güzel bir olay) birde tuş kiliti soldan sağa yapabilirsem demiştin yapabilme şansın oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 18 Kasım 2011; 23:43:17 >
  • Levent hocam kolay gelsin bana göre ses komutları ve arayanın ismini söyleme özellikleri kalmalı bunlar telefonun özellikleri ve sonradan programla kurulabilen şeyler değil telefonu bi üst sınıfa taşıyan özellikler saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangunbilge

Levent hocam kolay gelsin bana göre ses komutları ve arayanın ismini söyleme özellikleri kalmalı bunlar telefonun özellikleri ve sonradan programla kurulabilen şeyler değil telefonu bi üst sınıfa taşıyan özellikler saygılar.

Kesinlikle haklısın özelliklede "Arayanın ismini" söylenmesi kalmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 19 Kasım 2011; 0:25:01 >
  • Arkadaşlar daha cfw yayınlanmadan saldırılar başladı.. Yakında benide kaybedersiniz Nomad gibi..

Buyrun bakın... Link...
  • openstar kolay gelsin, ben uzun zamandır NomadCRY ın Sunrise isimli modunu kullanıyordum, senin yaptığın modları hiç kullanmadım ancak NomadCRY in işi bırakmasından sonra senin v1.2 ni dört gözle ve heyecanla bekler oldum. Ancak iki şey sormak istiyorum ;

*Birincisi;

NomadCRY ın Sunrise Fate isimli ilk sürümde senin bir önceki sayfada belirttiğin "Arkaplan Uygulamaları Kapatıldı" ayarını yapmıştı. Ben telefonu çok fazla kullanan biriyim, yani bir yandan müzik dinlerken msnde chat yapıp nette gezinip mesajlaşan biriyim. NomadCRY ın bu ayarı yaptığı sürümü yüklediğimde şarj konusunda baya bir kısalma yaşadım. Yani 8-9 saat giden şarjım 5-6 saate düştü sonra NomadCRY bu ayarı açtım dedi ve şarj sürem 13-14 saate kadar arttı. Tabiki NomadCRY ın başka ne işlem yaptığını bilemeyiz ancak bu ayarın açılması veya kapanması ile şarja ve hıza etkisi nedir, ben açılması yararlı sanıyordum, sen kapatmışsın bu konuda biraz bilgi verebilir misin?

*İkincisi;

Işık sensörü konusunda bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum. Işık sensörü bence çalışmalı. Yani devamlı ortam değiştiren biriyim, güneşli bir ortamdan birden karanlık bir odaya girebiliyorum ve parlaklığı kapatıp açmaktan sıkıldım açıkçası ve zaten son zamanlarda da bıraktım ancak bunun otomatik yapılması bana göre mantiken şarjın süresini uzatır, bunu değiştirmeseniz nasıl olur?

Cevabımı yazdım bahsettiğin konuya direkt alıntı yapıyorum;

quote:

Bu yapılan modları ayarlamaları ekleme ve çıkarma işlemlerini kendi aklınız fikriniz ve hayal gücünüzle bir şekilde kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa bir yerden bilgi alıp "aa buda varmış" "aa bunuda eklemek gerek" "aa bu nasıl daha iyi hale getirilir" gibi benzeri fikir ve düşünceler ile kendinize aitmiş gibi hissediyorsunuz anlayamadım. Yazılım dünyası çok geniş bir dünya günümüzde büyük firmalar bile birbirlerine bir kelime benziyor diye mahkeme açıyorlar. Yapılan işlerin birbirine benzemesi doğal, dünyada kaç milyar insan var herkes farklı şeyi düşünecek herkes farklı şeyi yapacak diye bir kural yok. Eğer bu işle uğraşıyorsanız aynı yerlere takılıyor aynı kaynaklardan besleniyorsanız yapılan işlerin benzemesi hatta birbirinin tıpkısının aynısı olması bence normal ve asla "çalmak" kelimesi kullanılmamalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 19 Kasım 2011; 0:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: openstar

Arkadaşlar daha cfw yayınlanmadan saldırılar başladı.. Yakında benide kaybedersiniz Nomad gibi..

Buyrun bakın... Link...

Her söyleneni takma.Konuda kilitlendi zaten.
    Cfw yi çıkardığın zaman kim haklı kim haksız ortaya çıkar.
  • Keşke Pazar değilde yarına çıkartsa idin Openstar v60 yükselttim telefonu yüzüne bile bakmıyorum güzel bir fw olmadığı için güzel olanda Pazar 20:00'da çıkacak maalesef:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacesmebasi

openstar kolay gelsin, ben uzun zamandır NomadCRY ın Sunrise isimli modunu kullanıyordum, senin yaptığın modları hiç kullanmadım ancak NomadCRY in işi bırakmasından sonra senin v1.2 ni dört gözle ve heyecanla bekler oldum. Ancak iki şey sormak istiyorum ;

*Birincisi;

NomadCRY ın Sunrise Fate isimli ilk sürümde senin bir önceki sayfada belirttiğin "Arkaplan Uygulamaları Kapatıldı" ayarını yapmıştı. Ben telefonu çok fazla kullanan biriyim, yani bir yandan müzik dinlerken msnde chat yapıp nette gezinip mesajlaşan biriyim. NomadCRY ın bu ayarı yaptığı sürümü yüklediğimde şarj konusunda baya bir kısalma yaşadım. Yani 8-9 saat giden şarjım 5-6 saate düştü sonra NomadCRY bu ayarı açtım dedi ve şarj sürem 13-14 saate kadar arttı. Tabiki NomadCRY ın başka ne işlem yaptığını bilemeyiz ancak bu ayarın açılması veya kapanması ile şarja ve hıza etkisi nedir, ben açılması yararlı sanıyordum, sen kapatmışsın bu konuda biraz bilgi verebilir misin?

*İkincisi;

Işık sensörü konusunda bende diğer arkadaşlar gibi düşünüyorum. Işık sensörü bence çalışmalı. Yani devamlı ortam değiştiren biriyim, güneşli bir ortamdan birden karanlık bir odaya girebiliyorum ve parlaklığı kapatıp açmaktan sıkıldım açıkçası ve zaten son zamanlarda da bıraktım ancak bunun otomatik yapılması bana göre mantiken şarjın süresini uzatır, bunu değiştirmeseniz nasıl olur?

Öncelikle sağolun...

1.si..... Bu ayar uygulamaların hızlı açılması ile ilgili bir durum. Arkaplanda çalışan uygulamalardan kasıt rehber,mesajlar gibi uygulamaların ilk menüde tıklanmasından sonra arkaplanda çalışmasını sağlar. sonraki tıklamalarda o uygulamalar daha hızlı açılır.. arkaplanda çalışması daha fazla pil yiyebilir.. Ancak sizde tam tersi olmuş. Bence bu sonradan nomad'ın benden aldığı pil modu ile oldu diyebilirim.. şimdi kullandığım pil modu öncekilerden daha iyi durumda..

2.s,.... Bende aynı fikirdeyim. sanırım ışık sensörü çalışmalı.. lightcntrl ise sıkıntı çıkarıyor. Olmazsa Lightcontrol'e bir bakarız.. Çözebilirsek sıkıntı kalmaz..

• Bence arayanın isminin söyleyen mod kalsın bana ve benimle beraber konuyu takip eden bir kaç arkadaşa lazım.

Birde Soldan sağa tuş kilidi için herhangi bir tasarrufun oldumu yoksa yine eskisi gibi sağdan solamı açılacak Opnestar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 19 Kasım 2011; 1:33:27 >
  • beş dakika önce konu ordaydı şaşkınlıkla okumuştum kalkdığı iyi olmuş ayrıca bu arkadaş bunu hep yapıyo galiba başka bi arkadaşında burnundan getirdiğini okudum artık bu cfw bilgileri için kocaman bi havuz oluştu yabancı sitelerde var herkez buralardan alıp kendi fikirlerinide ekliyerek geliştiriyo aynı fikri birkaç kişi birden düşünüp yapamazmı yani bu okadar olası ki artık herkez benzer şeylerin olmasını ister duruma geldi.Hocam bunlara takmamanı sağlık veririm ama hırsızlıkla suçlanmak da takılmıcak gibi değil Allah sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

Keşke Pazar değilde yarına çıkartsa idin Openstar v60 yükselttim telefonu yüzüne bile bakmıyorum güzel bir fw olmadığı için güzel olanda Pazar 20:00'da çıkacak maalesef:)

o çocuğa inat.. (çocuk dedim, çünkü senin dediğin gibi en fazla 16-17 yaşında)

Bitirebilirsem, bir hata görmezsem.. cumartesi akşam yayınlayacağım. Biran önce benzerlikleri bulsun diye..
  • Valla memnun oluruz bize fevkelade uyar
  • Bende Merakla Bekliyorum ama aceleye getirilmesin diye sıkıştırmakta istemiyordum ama sorunlar hallolduysa ne ala :))
    Takma çoluk çocukların laflarını Levent abi gül geç aldığın dualar emin ol çok fazla
  • Levent hocam yazılanlar çizilenleri sakın ola takmayın.. bunlar hep olacaktır, her insan aynı değildir.. bu her konu çeşitinde paylaşımında olan şeylerdir.. burada hakarettir başka şeylerdir kale bile alınmaması gerekiyor.. sadece bi sorun varsa... sessiz sedasız bu sorunlar bir sonraki sürüme aktarılır. ve eleştiren kişi belkide konuya bile bakmaz geçer sorunlar halledilse bile çamuruna devam eder..

Levent hocam sizin burda daha çok bir robot gibi hareket etmeniz gerekiyor. işin içinde bi olumsuz birşey varsa gerekli moderatördür yöneticidir bildirilir. ve yola devam edilir.. yaptığı işte kötü söz eleştiri almayan varmı ki emin abi'de sende almayasın... ortada olan süslü konuları çirkinleştirmeyi seven bir milletimiz var.. bu böyle.. :D paylaş gitsin hocam yapıştırrr gitsin... herkes konuşur sen marifetini konuştur saygılar.... Tugay/KIRKLARELİ. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TugiForum -- 19 Kasım 2011; 2:46:21 >
  • openstar Cevap için teşekkürler, dediğim gibi beklemedeyim şuan o bahsettiğin konu kaldırılmış, oraya yazdıklarımı yukarıda alıntılamıştım...
  • quote:

2.s,.... Bende aynı fikirdeyim. sanırım ışık sensörü çalışmalı.. lightcntrl ise sıkıntı çıkarıyor. Olmazsa Lightcontrol'e bir bakarız.. Çözebilirsek sıkıntı kalmaz..

Hocam Allah yardımcınız olsun. Hased ve kin gibi hastalıklara mübtela olanlara Allah selamet versin diyelim. Sabrın sonu selamettir. İnşallah sizden beklenen sekilde bu işten emekli olacağınızı temenni ediyorum.

Eğer Lightcontrol programındaki sıkıntıları giderebilirseniz size extra dua ederim.
    Özellikle tuş ışıklarının tasarruf için açılıp kapatılmasını sağlarsanız bataryaya olumlu etkisi de olacaktır.

Tuş ışıklarını kapatarak tasarruf yapmak isteyenler ve hassas parlaklık ayarı olmasını isteyenler için Lightcontrol programının sorunlarını halledebileceğinizi temenni ediyorum.

Saygılar...

Not: Aklıma gelmişken, tuş kilidi soldan sağa açılırsa çok makbule geçer. Hem birçok arkadaş da böyle olmasını istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmuhsin -- 19 Kasım 2011; 4:35:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmuhsin

quote:

Hocam Allah yardımcınız olsun. Hased ve kin gibi hastalıklara mübtela olanlara Allah selamet versin diyelim. Sabrın sonu selamettir. İnşallah sizden beklenen sekilde bu işten emekli olacağınızı temenni ediyorum.

Eğer Lightcontrol programındaki sıkıntıları giderebilirseniz size extra dua ederim.
    Özellikle tuş ışıklarının tasarruf için açılıp kapatılmasını sağlarsanız bataryaya olumlu etkisi de olacaktır.

Tuş ışıklarını kapatarak tasarruf yapmak isteyenler ve hassas parlaklık ayarı olmasını isteyenler için Lightcontrol programının sorunlarını halledebileceğinizi temenni ediyorum.

Saygılar...

Not: Aklıma gelmişken, tuş kilidi soldan sağa açılırsa çok makbule geçer. Hem birçok arkadaş da böyle olmasını istiyor.

ışık sensörü tamam..
    Lightcntrl da tamam. tuşlarda sorun yok..
    soldan sağa tuş kilidi içinse uğraşıyorum.
    exe dosyasını editlemeliyim. bu da sıkıntı, çözemedim daha olayı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

üstad bende v60 vardı yanlışlıkla v52 yükledim.. açılmadı sonra senin v60 1.1 23 ekim olanı kurdum güzel hoş sorunsuz yalnız yazılım sürümü v52 görünüyor. sadece FW de değiştirmeyi unuttuğun bi ayrıntımı yokse benim fw v52 mi oldu:S

v52 olması fw yükleyerek mümkün değil...
    moonlight v1.1 v52 üzerine kurulu olduğundan, o yazı çıkıyor.
    esas v60 için olanı pazar günü yayında olacak .. inşallah..

üstad iyide ben önde " (01.11.2011)C6 V41-5800 V60.0.03.Anna İkon.Mükemmel Stabilite" bunu yükledim. sorunluydu sonra "C6v41 V60.0.003_Simple Belle_Final" bunu yükledim, sonra seninkini yükledim onlardamı V52 tabanlı:S

onlar c60 tabanlısanırım.. benim v1.1 için yayınladığım ise v52nin v60'a uyarlanmış hali. yani v60 değil.. v60 yeni sürümde olacak..

tamam usta bende onu diyorum ben önce onları kullandım geldim seninkini yükledim, nasıl olduda 2.denememde açtı cihaz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmuhsin

quote:

Saygılar...

ışık sensörü tamam..
    Lightcntrl da tamam. tuşlarda sorun yok..
    soldan sağa tuş kilidi içinse uğraşıyorum.
    exe dosyasını editlemeliyim. bu da sıkıntı, çözemedim daha olayı..

Allah razı olsun. Yalnız, şurayı anlamadım. "Lightcntrl da tamam. tuşlarda sorun yok.." derken tuşların ışığını isteğe göre kapatabiliyor muyuz? Yoksa tuşların saçma sapan tepki vermesi problemi mi halledildi? Bu konuya açıklık getirir misiniz hocam?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.