Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bloodstar

quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

Arkadaşlar bende v60 kurulu üzerine yanlışlıkla v52sunrise kurdum tel bozuldu açılmıyor... Openstar moonlightın v60için olanı varmı acaba ?

ilk sayfada mevcut dostum.

hangisi dostum mobildeyim vallaha zahmet olucak ama :) isim verirmisin fw nin komple

(26/10/2011)
    5800 v60 yazılımı için bu dosyaları kullanın menü düzeni 4x4 dür. v52 kullananlar bunu yüklerlerse kesinlikle v52'ye dönemezler. v60 kullananlar içindir..

http://www.mediafire.com/?69wfozvoqmh6lf8 bu dosyayı indirip flashla

• sağol hocam çok saol
  • arkadaşlar bişe sorcam ben bendeki sürüm şuanda moonlight professional v1.1 olanı ve v 52 yüklü ben direk oprenstar upload edeceği v60 ı üzerine kursam bi sorun olurmu mesala telefon açılmamazlık gibi veya ilk önce v 60 mı dönem mi gerek bi yardım edersiniz sevenirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

arkadaşlar bişe sorcam ben bendeki sürüm şuanda moonlight professional v1.1 olanı ve v 52 yüklü ben direk oprenstar upload edeceği v60 ı üzerine kursam bi sorun olurmu mesala telefon açılmamazlık gibi veya ilk önce v 60 mı dönem mi gerek bi yardım edersiniz sevenirim

Direk benim hazırladığımı kuracaksın..
  • üstad bende v60 vardı yanlışlıkla v52 yükledim.. açılmadı sonra senin v60 1.1 23 ekim olanı kurdum güzel hoş sorunsuz yalnız yazılım sürümü v52 görünüyor. sadece FW de değiştirmeyi unuttuğun bi ayrıntımı yokse benim fw v52 mi oldu:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

üstad bende v60 vardı yanlışlıkla v52 yükledim.. açılmadı sonra senin v60 1.1 23 ekim olanı kurdum güzel hoş sorunsuz yalnız yazılım sürümü v52 görünüyor. sadece FW de değiştirmeyi unuttuğun bi ayrıntımı yokse benim fw v52 mi oldu:S

v52 üzerine kurulu olduğu için v52 olarak görünür.
    Değiştirmek istiyorsan nfe ile rofs2 yi aç version klasöründen yazıları düzenle.Ancak sadece görünüşte v60 olur yine v52 üzerinedir :)
  • quote:

üstad bende v60 vardı yanlışlıkla v52 yükledim.. açılmadı sonra senin v60 1.1 23 ekim olanı kurdum güzel hoş sorunsuz yalnız yazılım sürümü v52 görünüyor. sadece FW de değiştirmeyi unuttuğun bi ayrıntımı yokse benim fw v52 mi oldu:S

v52 olması fw yükleyerek mümkün değil...
    moonlight v1.1 v52 üzerine kurulu olduğundan, o yazı çıkıyor.
    esas v60 için olanı pazar günü yayında olacak .. inşallah..
  • Arkadaşlar aklıma geldikçe v1.2 de şuana kadar yapılanları yazayım..

* Cfw yapımında [5800 v60.0.003] & [c6 v41.0.010] portu kullanıldı.
    * %98 oranında symbian belle navi bar yapıldı.Ev Ekranında Sağ Seçim Tuşu Menü Olarak Atandı. (Kendi Modum)
    * İpone tuş kilidi eklendi. (Kendi Modum)
    * Tema yüklemekle değişen menü düzeni oluşturuldu. (Kendi Modum)
    * Baştan sona menü düzenlemesi.. (Kendi Modum)
    * Süper hızlı menü geçişleri. (Kendi Modum)
    * Özel çok hızlı bir karma efect. (Kendi Modum)
    * Galeri modu eklendi. (Kendi Modum)
    * Çok şık Glory Sans fontlar eklendi. (Belle moda uygun) (Kendi Modum)
    * 6 sayfa ifade ikonu. Belle modla çalışmıyordu, yeniden düzenledim. (Kendi Modum)
    * Normalden daha büyütülmüş, mesajlarda smiley ikonları (Kendi Modum)
    * Profil adı Moonlight.. Yanında Ay sembolü eklendi. (Kendi Modum)
    * Düzenlenmiş pil ve batarya ikonu..(Kendi Modum)
    * MoonLight Açılış animasyonu ayarlandı. Lorelei'ye tşkler..
    * Açılış ve kapanış ekranları ayarlandı. (Kendi Modum)
    * Yer İmleri ayarlandı. (Kendi Modum)
    * Heap boyutu ayarlandı, cache bellek ayarlandı. (Kendi Modum)
    * Pil modu ayarlandı, daha az pil sarfiyatı sağlıyor... (Kendi Modum)
    * Yeniden Başlat Gömüldü,Simge Eklendi.
    * Şeffaf mediabar eklendi. Çevrimiçi Paylaş Yerine BT Switch Eklendi
    * N9 ikonları eklendi.
    * Gizli ikonlar açıldı (Temalar, Tercihler.. menüde..)
    * Hızlı ekran dönüşleri.
    * Müzikçalar Çıkışında Menüye Atma fix'i eklendi.
    * Sensöre Bağlı Klavyenin Dönmemesi.
    * Mini QWERTY Klavye Kaldırıldı.
    * Tuş Kilit Süresi ayarlama modu.
    * Dosya Yöneticisinden Bluetooth ile uygulama gönderme.
    * Arayan Kişi anna İkonu eklendi.
    * Nokia 701 Zil Seslerinin bir kısmı Eklendi
    * Yeni 2 güzel zil sesi eklendi.
    * Açılış sesi eklendi.
    * Tema Önizleme Süresi Düşürüldü
    * 2. Ev Ekranında bulunan saat kaldırıldı
    * 5800 Orijinal Ses Kodekleri Entegre Edildi.
    * Arama Sonrası Özet Açıldı
    * Arkaplan Uygulamaları Kapatıldı
    * Alfa sayısal tuş takımı ve N8 yan ekran tuş takımı eklendi.
    * Java İzin Modu Entegre Edildi.Java Kurmadan Java Uygulamaları Kullanabileceksiniz.
    * Kamera Çıkışı Ram Bellekleme Kapatıldı.
    * Mesajlara Sohbetler Entegre Edildi,Menüde Gizlendi.
    * Müzikçalar yenileme Hızı artırıldı
    * Kayıtlı Mesaj Sayısı 999'a çıkarıldı
    * Dokunmatik Hassasiyeti Artırıldı,
    * N8 Ekolayzer Eklendi.
    * Eklenen ve çıkarılan uygulamarıda yazacağım..

şimdilik bu kadar!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 18 Kasım 2011; 16:13:05 >

• Şarj süresinde artış varmı? eskiden 4 gün giden şarjım şu anda 2 gün gidiyor. Sunrise FATE'in tek eksiği buydu, moonlight ın böyle bir eksi yönü yoktur inşallah. yazdığın modlar gerçekten emek isteyen şeyler. ALLAH yardımcın olsun...
  • Bende aynı şeyi söyleyecektim.Sık yolculuk yapan birisi olduğum için batarya çok önemli.
    Çok hızlı olmasın bataryası uzun gitsin derim şahsi fikrim.
  • Batarya modunu da düzelttim. Çok iyi mod oldu diyebiliğrim. onuda ekleyeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

üstad iyide ben önde " (01.11.2011)C6 V41-5800 V60.0.03.Anna İkon.Mükemmel Stabilite" bunu yükledim. sorunluydu sonra "C6v41 V60.0.003_Simple Belle_Final" bunu yükledim, sonra seninkini yükledim onlardamı V52 tabanlı:S

• qt kurulumu gelicek?
  • hocam iki şey söylicem
    1. sağ seçim tuşunu menü yaptığını yazmışsın hep sol seçim tuşu olarak alıştık niye böyle bir şey yaptın anlamadım ama neyse önemli değil ama o kadar :)
    2. çevrimiçi paylaşım ikonu yerine BT Switch değil de Accel Switch olsa daha iyi olur bence tabi ikisi bir olsa çok daha iyi olur :D
  • hocam bide paylaştığın resimlerde bi yerde geri tuşunda resim yerine geri yazıyodu onu düzeltcektin düzeltebildin mi
  • E artık gelsin gaaari :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

üstad iyide ben önde " (01.11.2011)C6 V41-5800 V60.0.03.Anna İkon.Mükemmel Stabilite" bunu yükledim. sorunluydu sonra "C6v41 V60.0.003_Simple Belle_Final" bunu yükledim, sonra seninkini yükledim onlardamı V52 tabanlı:S

onlar c60 tabanlısanırım.. benim v1.1 için yayınladığım ise v52nin v60'a uyarlanmış hali. yani v60 değil.. v60 yeni sürümde olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

qt kurulumu gelicek?

Qt kurulumuda var, yukarıdaki resimlerde paylaşmıştım. bunlar aklıma gelmediğinden yazamadım. konu başına sonra eklerim hepsini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

hocam iki şey söylicem
    1. sağ seçim tuşunu menü yaptığını yazmışsın hep sol seçim tuşu olarak alıştık niye böyle bir şey yaptın anlamadım ama neyse önemli değil ama o kadar :)
    2. çevrimiçi paylaşım ikonu yerine BT Switch değil de Accel Switch olsa daha iyi olur bence tabi ikisi bir olsa çok daha iyi olur :D

1- Sağ seçim tuşunu rehber olarak ayarladım, ancak menüdeki rehber yazısı da değişiyor ve ikon oluyor. Aslında 1-2 gündür bununla ilgilendim, çözersem sağ seçmi rehber yaparım..
    2- o dediğini yapmak için ikon dosyalarıyla oynamak lazım, biraz zaman alabilir. Açıkcası sıra gelmedi ona. zaman bulursam Btswich ve Accel Swich'i eklerim media bar'a..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

hocam bide paylaştığın resimlerde bi yerde geri tuşunda resim yerine geri yazıyodu onu düzeltcektin düzeltebildin mi

sadece mesaj okumada bir yerde yazı çıkıyor, bir de başka bir yerde var. onun dışında yok. ilgili dosyayı bulursam onuda düzeltirim..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.