Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5800 v007&v101 4x4 menü Düzeni yatayda 2x6
    (Yazı boyutu büyük yapılınca 3x4 olur yatayda 2x3)

yazan cwf i indirdim içinden RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 adlı dosya çıktı sadece ama benim daha önceki yaptığım kurulumlarda

RM-356_52.0.007_prd.core.C0r

RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda.fpsx

isimli 2 dosya daha vardı kafam karıştı.
  • Sohbetler uygulamasının menüde gözükmesi engellenebilir mi ?
    Sadece mesajlarda gözükse güzel olur bence.
  • ıyı akşamlar millet hocam bitmedimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztürk75.eray

ıyı akşamlar millet hocam bitmedimi

%95 bitti sayılır.. 1-2 güne bir sıkıntı çıkmazsa inşallah yayınlarım..Kesin tarihi açıkyacağım..
  • teşekkürler hocam 4 gözle beklıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: öztürk75.eray

ıyı akşamlar millet hocam bitmedimi

%95 bitti sayılır.. 1-2 güne bir sıkıntı çıkmazsa inşallah yayınlarım..Kesin tarihi açıkyacağım..

bu halıyle telefondan sogudum ustam yetıs :) elıme almak gelmıyo ıcımden salak salak seyler yapıyo telefon endı kendıne :)
  • Openstar hocam yeni anna iconlar eklersen ve anlam veremediğim mavi mesajlar iconunu değiştirirsen çok sevinirim. Belle bar hatasız olacak sanırım dört gözle bekliyoruz yazılımı.Son olarak birde numara girme ekranındaki ahizeyi yeşil yapar mısın?(Sağ tarafta bulunan telefon simgesi)
  • .Son olarak birde numara girme ekranındaki ahizeyi yeşil yapar mısın?(Sağ tarafta bulunan telefon simgesi)

dogru bence de yeşil olursa daha belirgin olur
  • openstar bide 0 a bslı tuttugumuzda bluetooth un açılıp kpanmsını yaparsan güzel olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan6601

openstar bide 0 a bslı tuttugumuzda bluetooth un açılıp kpanmsını yaparsan güzel olur..

Bu işi yapan Bt Switcher var, koyun ekrandaki widgetlerden birine basın açılsın basın kapansın. olmaz mı?
  • quote:

Arkadaşlar 2gün önce bende c6v41&5800 v60 da Qt sorununu çözdüm.. Yüklediğim Qt uygulamasının resmi birazdan geliyor..

Edit: Buyrun Resmi... Qt tabanlı HTC saat uygulaması çalışıyor..

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)

• 1-2 güne yayınlıcam demiştin hocam kesin tarih belli mi ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar 2gün önce bende c6v41&5800 v60 da Qt sorununu çözdüm.. Yüklediğim Qt uygulamasının resmi birazdan geliyor..

Edit: Buyrun Resmi... Qt tabanlı HTC saat uygulaması çalışıyor..

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)

Hocam mumkunse htc saat uygulamasını paylaşırmısin

• Openstar ellerine sağlık birde eğer yapabilirsen üstteki HTc saat ve hava durumu widgetindeki (hava durumu yazıları okunmuyor Türkçe değil saırım) Türkçe yapabilme imkanın varmı?

Yada Türkçe yapabilecek arkadaş varmı?

Gayet şık duruyor.
  • Htc saat çok güzel duruyor, bazı eksiklikleri var sanırım.. Telefonu yeniden başlatınca, programı tekrar açmak gerekiyor. Bir süre önce yüklemiştim, aklımda kaldığı kadarıyla baya da şarj yiyor.
  • hocam htc saat uygulaması çok güzel . kesin tarıh bellı oldumu .birde hava durumu widgeti de ekleyebilir misin. sabırsızlıkla beklıyorum.ve ardahanın bu soguk kışını dan selam ve sevgilerle.şimdiden teşekkür ederiz çalışmaların için.birde hocam. ben cfw leri.hiç program fıles nokıa phonex porducts rm yolu ıle hiç bir zaman kuramadım.hep MCU PPM APE VARİNANT . tıklayarak manual olarak kurdum acaba böyle kurmam sorunlu olurmu sorun yaratır mı.veya use ını tıkladıgımda 5800 d seçiyorum ama program fıles tekı dosyayı bulmuyor neden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öztürk75.eray -- 16 Kasım 2011; 21:01:24 >
  • Arkadaşlar htc saat uygulaması türkçe değil.
    Qt tabanlı bir uygulama. türkçesi varmı bilmiyorum ama..
    şu işler bitsin türkçe yaparım..
    Belle menüde tamamen belle navibar olmadı. bazı yerlerde yazılar çıkabiliyor.
    ancak artık uğraşmayacam, bir iki düzeltmeden sonra yayınlayacağım.
    Tarih açıklıyorum, umarım sıkıntı çıkmaz.

20 kasım 2011 Pazar günü saat 20:00 de yayınlayacağım.

Hayırlısı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 16 Kasım 2011; 23:24:14 >
  • cepmodda bir arkadas belle navibar paylasmıs ayarlar hariç bende heryerde çıkıyor.istersen bir bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostname1

cepmodda bir arkadas belle navibar paylasmıs ayarlar hariç bende heryerde çıkıyor.istersen bir bak

Gerek yok o kadarını bende yaptım zaten.. Sadece 1-2 yerde çıkmıyor. onlarıda sonra hallederiz.
  • O kadarı önemli değil hocam o zaman.

Orjinal font isteyenlere de bir güzellik yaparsan başka ne isteyelim :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.