Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstad Opera durduk yere kapanmıyor dimi bu CFW'de?
  • Openstar sen yeni fw'yi çıkartana kadar senin verdiğin v60 olan versiyondaki c5 tuş kilidini kaldırıp yerine sürüklemeli tuş kilidi ekleyip kullanmak istiyorum (C5 tuş kilidini kaldırmak için NFE ile rofs'dan neleri silmeliyim) C5 tuş kilidini sevimiyorum (kendi fikrim tabiki)

Ve başka bir CFW'den beğendiğim sürüklemeli tuş kilidi var NFE ile ile hangi dosyaları çekip yukarıda bahsettiğim sildiğim rofs'a gömmeliyim? (yani tuş kilidi dosyları rofs'un neresinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

Openstar sen yeni fw'yi çıkartana kadar senin verdiğin v60 olan versiyondaki c5 tuş kilidini kaldırıp yerine sürüklemeli tuş kilidi ekleyip kullanmak istiyorum (C5 tuş kilidini kaldırmak için NFE ile rofs'dan neleri silmeliyim) C5 tuş kilidini sevimiyorum (kendi fikrim tabiki)

Ve başka bir CFW'den beğendiğim sürüklemeli tuş kilidi var NFE ile ile hangi dosyaları çekip yukarıda bahsettiğim sildiğim rofs'a gömmeliyim? (yani tuş kilidi dosyları rofs'un neresinde)

c6 sürüklemeli tuş kilidi modunu direk rofs'a atman yeterli. sadece PopupClock.rsc dosyasını silmen yeterli olacak..

bu arada sürüklemeli tuş kilidi nasıl bişey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

Üstad Opera durduk yere kapanmıyor dimi bu CFW'de?

opera 30 mb'a kadar ram yiyen bir ram canavarı. valla buna 5800 fazla dayanamaz. ben kullanmıyorum ve denemedim de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

Üstad Opera durduk yere kapanmıyor dimi bu CFW'de?

opera 30 mb'a kadar ram yiyen bir ram canavarı. valla buna 5800 fazla dayanamaz. ben kullanmıyorum ve denemedim de..

Peki hangi tarayıcı'yı kullanıyorsunuz? Kendi Web Browser'ı Opera'dan da fena. Hem yavaş, hem daha çok kasıyor.
  • quote:

quote:

Openstar sen yeni fw'yi çıkartana kadar senin verdiğin v60 olan versiyondaki c5 tuş kilidini kaldırıp yerine sürüklemeli tuş kilidi ekleyip kullanmak istiyorum (C5 tuş kilidini kaldırmak için NFE ile rofs'dan neleri silmeliyim) C5 tuş kilidini sevimiyorum (kendi fikrim tabiki)

c6 sürüklemeli tuş kilidi modunu direk rofs'a atman yeterli. sadece PopupClock.rsc dosyasını silmen yeterli olacak..

http://www.yo---utube.com/watch?v=Cyu_d-DV3Jc

Bu videodaki tuş kilidi Openstar görsel duruyor.

Teşekkürler bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 13 Kasım 2011; 19:16:32 >

• ben E55 te opera kullanıyorum 6300, 5800, nokia X3 tede opera kullanıyorum acayip kasıyor telefonu alternatifi yokmu bunun türkçe adam gibi bir tarayıcı ?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler bu arada.

v1 de ben bunun düzenlenmiş halini kullandım zaten..
    şuanda da bu var.. iphone tuş kilidi. ben kendim düzelttim sağını solunu..

linki burada... http://forum.ceppusula.com/i-phone-tus-kilidi-modu-t2495.html

• quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

ben E55 te opera kullanıyorum 6300, 5800, nokia X3 tede opera kullanıyorum acayip kasıyor telefonu alternatifi yokmu bunun türkçe adam gibi bir tarayıcı ?

valla şuana kadarki testlerimde bu versiyonda hiç kasma görmedim. oldukça hızlı.
    türkçe browser olarakta soneday'ın yaptığı bitane vardı..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler bu arada.

v1 de ben bunun düzenlenmiş halini kullandım zaten..
    şuanda da bu var.. iphone tuş kilidi. ben kendim düzelttim sağını solunu..

linki burada... http://forum.ceppusula.com/i-phone-tus-kilidi-modu-t2495.html

Bence görselliği mükemmel duruyor birde soldan sağa yapılabilirse mükemmel olur v1,2'de diye düşünüyorum.

Ve evet verdiğin linkte paylaşmışssın emeğine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 13 Kasım 2011; 19:33:28 >

• quote:

quote:

ben E55 te opera kullanıyorum 6300, 5800, nokia X3 tede opera kullanıyorum acayip kasıyor telefonu alternatifi yokmu bunun türkçe adam gibi bir tarayıcı ?

valla şuana kadarki testlerimde bu versiyonda hiç kasma görmedim. oldukça hızlı.

bu versiyon dediğin operanın son sürümümü yoksa moonlight v1.2 mi ? ayrıca süper bir şey çıkacak gibi görünüyor inşallah forumda bir numara olur
  • quote:

quote:

quote:

bu versiyon dediğin operanın son sürümümü yoksa moonlight v1.2 mi ? ayrıca süper bir şey çıkacak gibi görünüyor inşallah forumda bir numara olur

kaç numara olacağı hiç önemli değil, öyle bir hedefimde yok zaten..
    v1.2 de şuanda bir sıkıntı görmedim, onu kasdettim..

• hocam bu yazılımı abimin c 6 yada kurabilirmiyız .yeni aldı bir haftalık ama benim 5800 a hevesleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öztürk75.eray -- 13 Kasım 2011; 20:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztürk75.eray

hocam bu yazılımı abimin c 6 yada kurabilirmiyız .yeni aldı bir haftalık ama benim 5800 a hevesleniyor.

bu yazılım 5800 içindir. c6 ya olmaz.. c6 yazılı için hazırlanan yazılımlar var. onlardan yüklemelisiniz..
  • nerede bu mıllet hiç kımse yoktur bugun.huhu neredesiniz
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Facebook'ta yer bildirimi yapmak için Opera kullanıyorum. 2 gün önce MoonLight'ı yükledim ve bugün Opera'nın son sürümü kurdum. m.facebook.com 'da da touch.facebook.com 'da da "Yerini Bildir" ibaresi çıkmıyor. Daha önceden yapabiliyordum çözümünü bilen var mı?
  • HOCAM SU V60 SÜRÜMÜ CIKSIN ARTIK HAYIRLISIYLA VALA EZIYET OLDU YARIM YAMALAK KULLANIYORUM TELEFONU :s
  • Valla elimden geleni yapıyorum. Şimdilik idare edin. Ancak v1.1 de çok iyidir. v1.2 için biraz daha bekleyeceksiniz ne yazıkki..
  • quote:

Valla elimden geleni yapıyorum. Şimdilik idare edin. Ancak v1.1 de çok iyidir. v1.2 için biraz daha bekleyeceksiniz ne yazıkki..

Yok ustam ıyılıgınden yana suphem yok dunden berı kullanıyorum gercekten guzel bı calısma ama bazı cakısmalar soz konusu v60 ın uzerıne kurulu oldugu ıcın ama yıne de gayet basarılı. v60 modu cıkınca emınım oda guzel olacaktır. ıyı calısmalar
  • arkadaşlar ben daha öncedenhttp://forum.donanimhaber.com/m_45360609/mpage_1/key_/tm.htm eliminsekizi adlı bu cwf kurmuştum şimdi bunu kurmayı deniyorum fakat olmuyor telefon açılmıyor. hangi dosyayı yüklemem gerek yardımcı olurmusunuz rica etsem
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.