Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: openstar

Arkadaşlar htc saat uygulaması türkçe değil.
    Qt tabanlı bir uygulama. türkçesi varmı bilmiyorum ama..
    şu işler bitsin türkçe yaparım..
    Belle menüde tamamen belle navibar olmadı. bazı yerlerde yazılar çıkabiliyor.
    ancak artık uğraşmayacam, bir iki düzeltmeden sonra yayınlayacağım.
    Tarih açıklıyorum, umarım sıkıntı çıkmaz.

20 kasım 2011 Pazar günü saat 20:00 de yayınlayacağım.

Hayırlısı olsun..

hocam bir de default belle'siz olani yaparsan cok makbule gecer
  • Beklemedeyiz üstad, hayırlısı olur inşallah. Kendini bilmezler burada da taşkınlık çıkarıp senide yıldırmazlar inşallah...
  • teşekkürler hocam her şeyiyle güzel görünüyor .pazarın gelmesini beklıyoruz.inşallah sorun çikmaz pazar gününe kadar
  • Bekliyoruz hocam, kolay gelsin..
  • 20 kasın 20:01 i kabul etmem ona göre

şaka şaka

ii hadi bakalım az kalmış gerçekten hızlı hazırlamışsın görseller çok hoş duruyor ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

20 kasın 20:01 i kabul etmem ona göre

şaka şaka

ii hadi bakalım az kalmış gerçekten hızlı hazırlamışsın görseller çok hoş duruyor ellerine sağlık

Merak etme en az 2-3 saat önceden upload ederim.
    Tarih vermem genelde, verirsemde o tarihte yayınlamak için elimden geleni yaparım.

• Arkadaşlar eğer kullanan yoksa (ben genelde kullanmam) E-mail'i kaldırmak istiyorum.
    Bu ram içinde katkı sağlayacaktır.
    sonradan nokia mail yükleye bilirsiniz..
  • kaldır hocam kaldır iyi olur kullanan fazla yoktur zaten varsa da kendi yükler
  • kaldır hocam ben de kullanmam kullanan arkadaşlar sonra yüklerler. sen ne yaparsan iyisini yaparsın
  • Çevrimiçi paylaşım.
    Dönüştür.
    E-posta
    setting wizard

Bunları kullanan olduğunu düşünmüyorum bunlarda kalkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostname1

Çevrimiçi paylaşım.
    Dönüştür.
    E-posta
    setting wizard

doğru söze ne denir bende kullanmıyorum kaldırılmasında bir sakınca yok
  • quote:

Çevrimiçi paylaşım.
    Dönüştür.
    E-posta
    setting wizard

Bunları kullanan olduğunu düşünmüyorum bunlar da kalkabilir.

+1
    Kullananlar mutlaka vardır, fakat bence azınlıkta kalır. Kaldırılabilir aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmuhsin -- 17 Kasım 2011; 18:29:23 >
  • bence dönüştür kalsın nadir olsada bazen lazım oluyor
  • Kesinlikle kaldır derim.
  • Tabıkı bı ıphone ile kıyaslayamayız ama kendı klasında A sınıfı olan bır telefon o yuzden benım dusuncem bu telefonu kullananların %95 ı gereklı program ve oyunların dısında kullanma geregı duymuyorlar ; kı zaten bunun dısında da bı ıhtıyac soz konusu olacagını sanmıyorum o yuzden kullandıgın cıhazın her ne statu de olursa olsun ılk once avantajı RAM olmalı o yuzden gereklı kısıtlamaların cogu bence yapılmalı;

Çevrimiçi paylaşım.
    Dönüştür.
    E-posta
    setting wizard

Çevrim içi paylasım ( Kullanacak kısı gereklı ayarları harıcı bı ıslem ıle yapabılır )
    Dönüştür ( Gerek duyulaagını sanmıyorum)
    E-Posta ( bır ıkı fazla tıklama yaparak ıhtıyaclarını gorebılırler cunkı onemlı olan menu araları ve programlar arası gecıslerdekı hız o yuzden gereksız bu özellık kaldırılmalı )
    Setting wizard ( Hangı gsm operatorunu kullanırsan kullan gerek mesaj ıle gterek net uzerınden ıstesdıgın yerde ıstedıgın dakıka ayarlarını yapabılırsın o yuzden bos yere sıstemını kasmaya ram dan calmana gerek yok )

Openstar hocam sen gerekenı bu modu olusturmaya baş koydugun andan ıtıbaren dusunmussundur o yuzden bırak ta HIZ ve ve gorsellıgıı goz onunde bulundurarak elınden gelenın en ıyısını yap. bızler sennın emegını kullananlar olarak hıc suphemız olmadan en ıyısının bu oldugunu bılerek hareket edecegız. arada pürüzler cıkacaktır amam onlara da kulak asmaya degmez...

Sabırsızlıkla beklıyoruz... GEÇ OLSUN EN IYISI OLSUN...

• Telefonun konuşma özelliğide kaldırılabilir en az kullanılan özelliği
  • Arkadaşlar bende v60 kurulu üzerine yanlışlıkla v52sunrise kurdum tel bozuldu açılmıyor... Openstar moonlightın v60için olanı varmı acaba ?
  • quote:

Çevrimiçi paylaşım.
    Dönüştür.
    E-posta
    setting wizard

Aynen katılıyorum, hepsi kaldırılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

Arkadaşlar bende v60 kurulu üzerine yanlışlıkla v52sunrise kurdum tel bozuldu açılmıyor... Openstar moonlightın v60için olanı varmı acaba ?

ilk sayfada mevcut dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

quote:

Orijinalden alıntı: bloodstar

Arkadaşlar bende v60 kurulu üzerine yanlışlıkla v52sunrise kurdum tel bozuldu açılmıyor... Openstar moonlightın v60için olanı varmı acaba ?

ilk sayfada mevcut dostum.

hangisi dostum mobildeyim vallaha zahmet olucak ama :) isim verirmisin fw nin komple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.