Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: TugiForum

ahh ahhh... o kadar döndük dolaştık bekleyelim dedik v52'de kalalım dedik ama v60'ta bulduk kendimizi birden QT sorunu benide sarıverdi... qt'yi yüklesekte açılmıyor bazı yüklü QT Tabanlı uygulamalarım...

Bu qt sorunu ne olacak openstar bakıyorumda halleden yok bu sorunu.. son bi bilgin var mı ?

Arkadaşım önceki veriyona QT yüklenebiliyordu zaten...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

hocam qt yüklerken sadece SWI error 0:private/10202D56/....... hatası verdi bu normal midir yoksa yüklenmedi mi demek

Yükleniyor kardeşim sıkıntı yok..
    Bunu yükleyebiliyorsan, Qt de yüklenmiştir..

http://www.pdaviet.net/showthread.php?147757-Qt-hspro-by-ngoanrazor/page14

Benim telefonda Sunrise FATE yüklü, ceppusuladan senin açtığın konudan QT yükledim, ancak bu uygulamayı yüklemeye çalıştığımda qt mobility eski yenisini yükle diyor, ancak 1.2 beta var onu yükleyemiyorum hata veriyor. Elinizde pips'siz yeni versiyon QT olan varmı?

• quote:

Benim telefonda Sunrise FATE yüklü, ceppusuladan senin açtığın konudan QT yükledim, ancak bu uygulamayı yüklemeye çalıştığımda qt mobility eski yenisini yükle diyor, ancak 1.2 beta var onu yükleyemiyorum hata veriyor. Elinizde pips'siz yeni versiyon QT olan varmı?

Buyur arkadaşım qt mobility son sürüm

QT Mobility 1.1.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TugiForum -- 25 Kasım 2011; 11:29:46 >
  • quote:

quote:

Buyur arkadaşım qt mobility son sürüm

QT Mobility 1.1.3

Teşekkür ederim yardımınız için. QT yi ve programı kurdum. teşekkürler...

• Hocam x-plore,opera,photo browser gibi sık kullanılan programlar için anna icon paketi de olacak mı yazılımda.Bu tarz popüler programları kurduğumuzda varsayılan anna iconlar olsun lütfen yazılımda.Birde mesaj ekranındaki tamam(tik işareti) yeşil olabilir mi?
  • quote:

quote:

nokia mağazadan direk olarak yüklenmiyor ki v60'ta anca qt'den arındırılmış birşekilde biyerlerden bulursak kuruluyor.. ne güzel moonlight v52'de ne pips hatası vardı ne birşey ne bozuyor bunları bilmiyorum ofw'dede sorun aynı şuan v60 için..

biraz önce açılmayan fmobi gibi uygulamanın QtMobility kaynaklı olduğunu gördüm... denediğim hiçbir toplu qt paketi qtmobilityi yüklemiyor. bende olan QtMobility 1.1.2 sürümü vardı onu yüklüyordum gerektiğinde ama eskiymiş QtMobility 1.1.3 son sürümünü yükledim fmobi uygulaması açıldı şimdi kullanıyorum..

yanlışınız var ofw'de haritaları güncellediğinizde QT sorunu tamamen ortadan kalkıyor ben bu sorunu cfw üzerinde düzenleme yaparak c6v41 de de çözdüm qt'yi sorunsuz kullanıyorum.Ovi den yüklenen qt tabanlı programlar dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster91

Hocam x-plore,opera,photo browser gibi sık kullanılan programlar için anna icon paketi de olacak mı yazılımda.Bu tarz popüler programları kurduğumuzda varsayılan anna iconlar olsun lütfen yazılımda.Birde mesaj ekranındaki tamam(tik işareti) yeşil olabilir mi?

yazılıma o bahsettiğin uygulamaların ikonları atarsam, o yazılımları yükleyemezsin, dahili bileşen hatası alırsın.
    sis dosyası içindeki ikon dosyası değişmelidir..
    Tik işaretine de bakacam, tşkler..

Edit: tik işareti yeşil, silme işareti kırmızı oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 25 Kasım 2011; 21:59:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webmaster91

Hocam x-plore,opera,photo browser gibi sık kullanılan programlar için anna icon paketi de olacak mı yazılımda.Bu tarz popüler programları kurduğumuzda varsayılan anna iconlar olsun lütfen yazılımda.Birde mesaj ekranındaki tamam(tik işareti) yeşil olabilir mi?

yazılıma o bahsettiğin uygulamaların ikonları atarsam, o yazılımları yükleyemezsin, dahili bileşen hatası alırsın.
    sis dosyası içindeki ikon dosyası değişmelidir..
    Tik işaretine de bakacam, tşkler..

Edit: tik işareti yeşil, silme işareti kırmızı oldu...

Teşekkürler hocam.Peki arama tuşu yeşil numara girince mavi oluyor tam tersi çok makbule geçer teşekkürler..Sabırla bekliyoruz yazılımı :D

• Şu blog sayfanıza ne yorum yapabildim nede kayıt nasıl olcak bi anlatsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

quote:

quote:

ahh ahhh... o kadar döndük dolaştık bekleyelim dedik v52'de kalalım dedik ama v60'ta bulduk kendimizi birden QT sorunu benide sarıverdi... qt'yi yüklesekte açılmıyor bazı yüklü QT Tabanlı uygulamalarım...

Bu qt sorunu ne olacak openstar bakıyorumda halleden yok bu sorunu.. son bi bilgin var mı ?

quote:

quote:

hocam qt yüklerken sadece SWI error 0:private/10202D56/....... hatası verdi bu normal midir yoksa yüklenmedi mi demek

dostum bu uygulamanın linkini paylaşırmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum bu uygulamanın linkini paylaşırmısınız

videonun altında var zaten

• Bende v51 Proper CFW var. Çok uzun süredir takip etmiyorum yeni çıkan şeyleri. Bu CFW çok hoşuma gitti ama nasıl kuracağımı anlayamadım. Neyi indirip kurmam gerek şimdi benim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAsasinTR

Bende v51 Proper CFW var. Çok uzun süredir takip etmiyorum yeni çıkan şeyleri. Bu CFW çok hoşuma gitti ama nasıl kuracağımı anlayamadım. Neyi indirip kurmam gerek şimdi benim ?

yeni versiyon saat: 19:00 da..
  • openstar heycanla bekliyoruz.
  • openstar kardeş. yeni versiyonla ilgili ss'leri paylaşabilir misin?
  • Hacı 6 da paylaş gececiyim işe gideceme kurayım ya
  • evet yıne heyecan bastı ya ama galatasaray ın 19.00 macı var artık maçın ilk 20 dakıkasını ızleyemiyeceğim
  • heyecan dorukta
  • levent hocam forum damı yoksa blog damı yayınlayacaksınız.
  • az kaldı
    kabloları hazırlayalım.
    flash seni çağırıyor...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 26 Kasım 2011; 18:21:42 >
  • Arkadaşlar upload oluyor.. Saat 19:00 da buradan yayınlayacağım...
    Blog sayfası yoğunluğu kaldıracak durumda değil..
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.