Bildirim
Moons of madness istek
Amazon.com.tr: 2. Ürün %20 İndirimli promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AIKQIMNA30ERH
3 gün önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Umarım çevirecek arkadaşlar çıkar. Oyun Steam'de incelemelerde %80 oranında çok olumlu. Bu arada oyunda Denuvo mevcut. -
Oyun dün çıkmış yahu, hiç haberim yok. Lovecraft açlığımızı dindirememesinden ziyade Yürüme Simülatörü olmasından korkuyorum. Fiyatı da güzel aslında, ikilemde kaldım. Umarım çeviren çıkar. -
Oyunun videolarına bakılırsa bana biraz yürüme similasyonu gibi geldi. Ama lovercraft teması ve craft in eserlerinde geçen yaratıklar ile uğraşacağımız için ilgimi ve dikkatimi çekti. Umarım çevirecek bir babayiğit çıkarda ağız tadı ile oynarız şu oyunu. Aslında benim aklımda lovercraftian evrenin de geçen bütün oyunları çevirmek için bir ekip ve site kurmak var. Ama işte kaç kişi katılır ondan pek emin değilim.quote:
Orijinalden alıntı: FORZAFATHER
Oyun dün çıkmış yahu, hiç haberim yok. Lovecraft açlığımızı dindirememesinden ziyade Yürüme Simülatörü olmasından korkuyorum. Fiyatı da güzel aslında, ikilemde kaldım. Umarım çeviren çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Keşke resmi yama yapılabilse çok iyi olurdu. -
Oyuna sahip birisi varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütçe nedeniyle Türkçe yok sanmıştım, adamlar Norveççe bile koymuşlar. Demek ki satış beklentisi pek yok. Yayıncısı da saçma fiyatlandırmalar yapan Funcom, ki bunda ilginçtir uygun geldi fiyatı. Hocam o dediğiniz zor biraz. Malum Lovecraft evreninde dil biraz ağırdır, hatta yer yer eski İngilizce terimler de yer alır. -
İlgilenirim diyorsanız alırım hemenquote:
Orijinalden alıntı: ISKA
Oyuna sahip birisi varmı?
Arkadaşlar oyun dün CODEX tarafından kırıldı çeviri istiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 11 Kasım 2019; 3:38:7 > -
Oyunu steam den aldık. Arkadaş bağlandı dosyaları felan aldı. Ama yama çalışmadı. Birileri tool yapana kadar bekleme kararı aldılar.quote:
Orijinalden alıntı: alix1058
Arkadaşlar oyun dün CODEX tarafından kırıldı çeviri istiyoruz
Kim bilir ne zaman yapılır tool :(((( -
Şu oyunun görsellerine atmosferine bayıldım Lovecraft aşığı olarak sabırsızlıkla beklemedeyim Steam'de fiyatıda uygun keşke birileri çevirse de oynasak.
@Qnoops hocam el atsa keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 10 Kasım 2019; 23:16:11 > -
Canım sıkıldı bunuda açmak istedi Çok yaramazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 11 Kasım 2019; 0:43:20 > -
kRALSIN KRALLLLquote:
Orijinalden alıntı: Guest-539FEDCD1
Canım sıkıldı bunuda açmak istedi Çok yaramazım -
Herhalde Hex editör ile açtın. Gerçi ben oyunu indirip bakamadım, arkadaşların dediğine göre araç lazımmış. -
Oyunu biraz oynayıp test ettim. Güzel bir gerilim oyunu. İnşallah birisi el atıp çevirebilir. -
Çeviri için varmı gelişme ??? -
Hex editör ilk başta açıyordu ama son güncelleme ile oda Açmıyır.quote:
Orijinalden alıntı: ElysionHD
Herhalde Hex editör ile açtın. Gerçi ben oyunu indirip bakamadım, arkadaşların dediğine göre araç lazımmış.
Son durum nedir çeviren arkadaşlar var mı?
ARKADAŞLAR ÇEVİRİ MÜMKÜN MÜ VAR MI BİLGİ ????
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Canım sıkıldı bunuda açmak istedi Çok yaramazım |
Benzer içerikler
- call of duty black ops cold war türkçe yama
- for honor türkçe yama
- jurassic world evolution 2 türkçe yama
- kerbal space program türkçe yama
- call of duty modern warfare türkçe yama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X