Şimdi Ara

MOONstar ??!?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • calismasaydi eger buraya ss alip koymazdim. Bende bu sekilde sorunsuz calistigi icin paylasmak istedim.
  • fade hala moonstardamısın ben jandark yeni adım gambler server ii olmuş enchant bugu artıkk yok balık tutma açılmış server baya güzel olmuş lag eskisi kadardeil hatta şimdilik yok diyebilirim pingi 11 gösterio
  • artiik eskisi kadar oyuna giremiyorum. Sinavlar malum. Girincede extreme staristeyim. Moonstardan sogudum biraz ama yinede accountum var balik isleri icin arada girebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fade

artiik eskisi kadar oyuna giremiyorum. Sinavlar malum. Girincede extreme staristeyim. Moonstardan sogudum biraz ama yinede accountum var balik isleri icin arada girebilirim

hmm extreme stariste nick ne ?
  • ne cabuk unuttun... xspoilmex bu arada oyundaysan daskapital e pm atarsan sevinirim clan arayisindayim...
  • )
    quote:

ne cabuk unuttun... xspoilmex bu arada oyundaysan daskapital e pm atarsan sevinirim clan arayisindayim...

Aaaaa pardon ya unutmusum Benim oldugum clana girmek istersen eger oyunda ben yoksam 'Edelrune' yada 'skyforcee' a pm atabilirsin.
    ( bu aralar okcuya girmiom sorc. kasiom ondan pek online deilim okcuyla )
  • Bende yeni TH actim nick fadex kolay gelsin
  • quote:

Bende yeni TH actim nick fadex kolay gelsin

valla TH actiysan harbiden kolay gelsin ben 60a kadar dayanabildim TH ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

quote:

MOONstar ??!?!

hangi servera girmek istiyorsan onun sisyem klasorunun icindeki l2.exe yi calistiriyorsun. Bu kadar....

arkadas aciklamış ta ufak bi ayrintiyi gözünden kaçirmis sanirim sadece l2.exe dosyasini çalıştirmak yetmez , mesela diyelim kittensystem yazmış klasörun ismini. siz o klasörün ismini system olarak değiştirmek zorundasınız yoksa bu şekilde çalışmaz. saygılar.

Ben denedim bu olayı gayet iyi çalışıyo. hatta bir kaç server birden oynadığım için bu işime çok yaradı. bir sorunda çıkarmadı. Ama bazı serverların system dosyası sorun çıkarabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.