Şimdi Ara

MOONstar ??!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim charım vardı bu serverda az önce girdim sıfırlanmış hesap!??!?! olay nedir bilen var mı ?

• ben serverda oynamıyorum fakat accountum var bu serverda ve mail gelmiş bana server update edilmiş valla mailine bak junk e-maile gelmiş o yüzden olabilir yani GM benim msn den arkadaş olmadı sorarım ordan online olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: lWolkyl

ben serverda oynamıyorum fakat accountum var bu serverda ve mail gelmiş bana server update edilmiş valla mailine bak junk e-maile gelmiş o yüzden olabilir yani GM benim msn den arkadaş olmadı sorarım ordan online olursa
    eyw da o kadar öneml idei lzaten yaw sadece bi sordum 60 lvl char vardı göremeyince şaşırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMindstream

eyw da o kadar öneml idei lzaten yaw sadece bi sordum 60 lvl char vardı göremeyince şaşırdım...

Alıntıları Göster
    60 lvl 60 lvldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amonsen

60 lvl 60 lvldir

Alıntıları Göster
    hehe moonstarda 80 lvl charımda olsaydı pek umursamazdım öyle anlatayım yani verdiğim değeri sadece merak ettim ne oldu die

• ozaman nie hala moonstarda oyunuyorsun gibi bi soru sorrsam.verdiğin emege yazık diimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokberg

ozaman nie hala moonstarda oyunuyorsun gibi bi soru sorrsam.verdiğin emege yazık diimi
    yaw oynamıyorum arkadaşım sordum sadece 1 aydır girmiyordum ... şimdi kastiene log in yok o yüzden bi uğrayayım dedim ne var ne yok diye baktım hesap sıfırlanmış anlam veremedim....o yüzden açtım topici başka bi neden yok

• quote:

Orijinalden alıntı: xMindstream

yaw oynamıyorum arkadaşım sordum sadece 1 aydır girmiyordum ... şimdi kastiene log in yok o yüzden bi uğrayayım dedim ne var ne yok diye baktım hesap sıfırlanmış anlam veremedim....o yüzden açtım topici başka bi neden yok

Alıntıları Göster
    demi kardeş bizimde seni bi asıp kesmediğim kaldı bi topik açtın die.peki kardeş iki tane c4 serverda aynı bilgisayarda kurmak mümkünmü nasıl?

• quote:

demi kardeş bizimde seni bi asıp kesmediğim kaldı bi topik açtın die.peki kardeş iki tane c4 serverda aynı bilgisayarda kurmak mümkünmü nasıl?

Alıntıları Göster
    walla yükle iki tane c4 bigisayarına olur böylece...

• quote:

Alıntıları Göster
    10 gb hehh cüsss

• quote:

10 gb hehh cüsss

Alıntıları Göster
    2 tane C4 pacht in olur girersin kolay bence
    2 ayrı serverında systemlerini yedekle attığın system klasörünün serverına girersin zor bişey yok
    bende bunu çok yapıodum

• quote:

2 tane C4 pacht in olur girersin kolay bence
    2 ayrı serverında systemlerini yedekle attığın system klasörünün serverına girersin zor bişey yok
    bende bunu çok yapıodum

Alıntıları Göster
    moonstar tamamen 0 landi. Enchenct ve diger buglarin onune gecmek icin yeni pacth yuklendi. Bir oyunda 1 den cok servera girmek icin oyun klasorune system kalsorlerini yapistirin boylece hepsini ayri ayri kullanabiliyorsunuz. Su anda extreme moonstar ve kitten ayni oyun icinde buluduruyorum. hic bi sorun yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: fade

moonstar tamamen 0 landi. Enchenct ve diger buglarin onune gecmek icin yeni pacth yuklendi. Bir oyunda 1 den cok servera girmek icin oyun klasorune system kalsorlerini yapistirin boylece hepsini ayri ayri kullanabiliyorsunuz. Su anda extreme moonstar ve kitten ayni oyun icinde buluduruyorum. hic bi sorun yok...

Alıntıları Göster
    yani ikisininde system klasoru lineagein system klasöründe olsa karışmazz ve ikissinide oynayabiliim öylemi peki bunu nasıl yaparım bende şuanda extreme patch var
  • quote:

yani ikisininde system klasoru lineagein system klasöründe olsa karışmazz ve ikissinide oynayabiliim öylemi peki bunu nasıl yaparım bende şuanda extreme patch var

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gokberg

ya sende şimdi extreme systemi varya onu yedeklersin başka bi serverın systemini koyarsın server deişir tabi ben böle yapıyorum başka yolunuda bilmiyorum bu yol kolay ve sorunsuz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gokberg

ya sende şimdi extreme systemi varya onu yedeklersin başka bi serverın systemini koyarsın server deişir tabi ben böle yapıyorum başka yolunuda bilmiyorum bu yol kolay ve sorunsuz

Alıntıları Göster
    hmm iyi bir yöntem ikisinide yedekleyeyim ozaman sonra hangisiyle gireceksem o system alıp l2 nin içine kopyalayım. kafa kalmadı heralde pardon ya

• quote:

hmm iyi bir yöntem ikisinide yedekleyeyim ozaman sonra hangisiyle gireceksem o system alıp l2 nin içine kopyalayım. kafa kalmadı heralde pardon ya

Alıntıları Göster
    ewet öle hangi serverın systemini atarsan o servera girersin

• quote:

ewet öle hangi serverın systemini atarsan o servera girersin

Alıntıları Göster

hangi servera girmek istiyorsan onun sisyem klasorunun icindeki l2.exe yi calistiriyorsun. Bu kadar....

• quote:

hangi servera girmek istiyorsan onun sisyem klasorunun icindeki l2.exe yi calistiriyorsun. Bu kadar....

Alıntıları Göster
    ya ben bunu cok denedim ama böle yapınca direk critical error verio hiç bişi anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanz2 -- 9 Mayıs 2006; 20:31:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okanz2

ya ben bunu cok denedim ama böle yapınca direk critical error verio hiç bişi anlamadım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: okanz2

SEN DOGRU YAPİYORSUNDUR BÜYÜK İTHİMALLEDE
    AMA BİRAZDA SANŞ MESELESİ
    BENİM BİLGİSAYARDA HEM C3 HEMDE C4 YUKLU ÇOGU KİŞİDE OLMUYORMUŞ İKİSİNİ AYNI ANDA YUKLEMEK

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fade

arkadas aciklamış ta ufak bi ayrintiyi gözünden kaçirmis sanirim sadece l2.exe dosyasini çalıştirmak yetmez , mesela diyelim kittensystem yazmış klasörun ismini. siz o klasörün ismini system olarak değiştirmek zorundasınız yoksa bu şekilde çalışmaz. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberAngel_II -- 9 Mayıs 2006; 20:44:05 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.