Şimdi Ara

nes ve snes roomlar room türkçe çevirileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • final fantasy gibi bir çok jrpg oyunları içinde barındırıyor,bir sitede gördüm final fantasy 1 çevrilmişti,bu oyunları çevirebilecek biri var mı mesala final fanasy tüm serisi türkçe olmalı bunu neden yapmıyorlar,snes yada nes dosyalarının hangi programla açılacağını bilmiyorum bilsem bir şekilde ben çeviririm ama çok karma karışık geliyor.

• Secret of Mana 2'yi takılıp yarıda bırakmıştım. Keşke Türkçe çevirisi olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çömlekçi -- 31 Mayıs 2016; 14:48:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çömlekçi

Secret of Mana 2'yi takılıp yarıda bırakmıştım. Keşke Türkçe çevirisi olsaydı.

bu dosya işinden anlamıyorum bir yardım etseler çevirilir,çevrilmeyecek şey değil,o kadar güzel eski oyunlar var jrpg olsun diğer eski oyunlar biride çıkıp ben çeviririm diyemiyor.
  • Ben zamanında birkaç .nes oynu çevirmiştm bulabilirsen oynayabilirsin
    ve pokemon studio n64'u çevirmiştm ama paylaşmamştm düzensiz oldu diye format atınca gitti dahada yapmadım.
    emulator yonlarnn çeviri progrtamları var, eğer son çare programı bulamazsan Hex editor ile her türlü çevirebilirsin
  • sonunda bir yardım alabildim çok teşekürler, nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde anlatırsan çevirisini yapmak çok isterim bu tür oyunların.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.