Şimdi Ara

MOP BETA HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce mop beta yı indirip oynamaya başladım .Fakat daha sonra normal oyuna log olduğumda grafikleri fairden yukarıya çıkarmayı başaramadım.Fairden yukarı çıkarıp ok dediğim an bilgisayarım kapanıyor.Fakat işin ilginç yanı beta oynarken ayarları ultrada oynayabiliyorum.ekran kartının driverını tekrar yükledim wow a repair yaptım (5 saniye sürdü şaşırdım) ama bir türlü sorunu gideremedim. Nasıl düzelteceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• Arkadaşlar kimse cevap yazmamış yok mu bilen sorun hala devam ediyor
  • Betayı girip gören kesim çok az bu tür hataların olması çok normal adı üstünde beta başka sürücü ile deneyin eski yada yeni.
  • sorunumu anlatamadım galiba şu an normal oynadığım oyunda wow grafikleri gitti fairden bir üste çıkamıyorum.Betada bir sorun yok.Betayı yüklemeden önce wowu en yüksek ayarlarda oynayabiliyordum ama şimdi fairde bile görüntülerde bir sürü hatalar var .Sw deki kalddırımlar bile çizgi çizgi görünüyor.
  • cözünürlüğü değiştir. MOP da grafikler maximumda geliyor. sadece high-fair-good olayı degil üstte çözünürlük ve diger ayarların da yükselmiş olabilir. bu yüzden once çözünürlügünü ve diger x1 x2 x4 x8 gibi olan kısmı vs değiştir sonra dene digerlerini. ben mop betayı 2 haftadır oynuyorum. sorun yok.
  • valla yapamadım şuan wowu komple ssildim baştan yüklüyorum
  • zaten yapacak başka birşey yok aslında silmeden 1-2 şey önerebilirdim ama madem sildin artık yapacak birşey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.