Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben varım diyorum hemen şehir planlamasına başladım bile öncelikle bir santral kurmalıyız elektrik şart buna birde telesis ip santral ve telefon ekledik mi telefon ücretini çok ucuza getiririz internet ve hatlar tabiki uydu üzerinden olacak binalar çok katlı olmalı bir bölümü toplu yerleşim alanı yapıp geriye kalanı hizmet ve sosyal sektör olarak ayırmalıyız bir tarafta para kazanıp diğer tarafta harcayacağız.Felsefemiz çamurdan olsun bizden olsun dışarıdan hiçbir şey almak yok ama her şeyi dışarı satmaya başlayacağız.Kendimi içimizde yeni bir sanal para kullanacağız banka sistemi üzerinde bulunacak gerçekte hiç para olmayacak kimlik kartlarımız üzerinde direk bulunacak bunun dışında az para basacağız ve çok altınımız olmalı böylece paramız çok değerli olacak sonra civar adaları alıp köprü yaparız ve ada cumhuriyeti kurarız.Seçimlerde adayım tabiki

• Bana 5 hisse ayarla..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gelırım, yeterlı param ve gücüm var.

• fazla bakamiyorum bi arkadas kac para toplancagini ince ayrintisina kadar nasik gidilecegini anlatsa ciddi bi sekilde guzel olur

• eğer trafikte sataşan her an inmek için hazırlıklı zibidiler olmayacaksa gelirim
  • yaz benide

• Trafik olmayacak ayrıca su için arıtma tesisi ayarlıyoruz
  • Kız varsa bende varım

• alalım beyler
  • Oha villa parasina ada lan supermis

• burada detayli bilgiler var
    www.privateislandsonline.com/islands/moraine-cay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trauser -- 21 Temmuz 2013; 23:50:49 >
  • Moraine Koyu Villaları LLC'ye hoş geldiniz! Morraine Koyu, Foxtown, Little Abaco ve Bahamaların 9 mil uzağında. Moraine Koyu hakikaten Abacos'un mücevherlerinden biri. Florida'ya 130 nautral mili uzaklıkta, Kuzey Abacos'ta, 30 kişisel tropikal cennet ve ABD'ye en yakın Abaco duraklarından biri. Hükümet tarafından işletilen bir hava limanı Treasure Koyu, Great Abaco yakınlarında. 5000 foot özel hava sahası İspanyol Koyu'nda, 15 mil uzakta.

Çevirinin devamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalaNari

Moraine Koyu Villaları LLC'ye hoş geldiniz! Morraine Koyu, Foxtown, Little Abaco ve Bahamaların 9 mil uzağında. Moraine Koyu hakikaten Abacos'un mücevherlerinden biri. Florida'ya 130 nautral mili uzaklıkta, Kuzey Abacos'ta, 30 kişisel tropikal cennet ve ABD'ye en yakın Abaco duraklarından biri. Hükümet tarafından işletilen bir hava limanı Treasure Koyu, Great Abaco yakınlarında. 5000 foot özel hava sahası İspanyol Koyu'nda, 15 mil uzakta.

Çevirinin devamı.

tesekkurler

• up

• 50 kişi anca sığar + yemek nerde kumda patates mi yetiştireceksiniz + evleri kim yapacak + ulaşım icin tekne + orada biri katliam yapar adanın sahibi olursa diyr polis + itfaye + özel hayat full ifşa vs vs
    Yani işinis yaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

50 kişi anca sığar + yemek nerde kumda patates mi yetiştireceksiniz + evleri kim yapacak + ulaşım icin tekne + orada biri katliam yapar adanın sahibi olursa diyr polis + itfaye + özel hayat full ifşa vs vs
    Yani işinis yaş

bunlar halledilir bro kolay iş bunlar cocuk oyuncagi rahat ol bende

• O zaman benide ekle katliam yapar oranin tek sahibi olurum
    Not:Sinema Salonuda Isterim

• 700 abaza gibi oldu hiç kız yok heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurts

700 abaza gibi oldu hiç kız yok heralde

dur be bro once adayi satin alalim aceleye gerek yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.