Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

adam başı 40 bin dolar bile etmiyo 700 kişi için. ne zaman alıyoruz?

500 kisi 5 bin lira verse 2.500 milyon tl eder.buda adayi satin almamizi saglar.problem?

adanın fiyatı dolar üzerinden hocam

• eğer adayı benim üzerime yapacaksak katılabilirim
  • Geçim kaynağımız yazılım ve elektronik sistemleri olacak gibi. DH olarak ağırlıklı mühendis/tekniker/öğrenciyiz. Arada ABD'nin sahillerini yağmalarız.
  • Adaya havalimanı da yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilasa

quote:

quote:

500 kisi 5 bin lira verse 2.500 milyon tl eder.buda adayi satin almamizi saglar.problem?

adanın fiyatı dolar üzerinden hocam

2.500 milyon tl var elimizde ada fiyati 2.74 milyon dolar yaklasik olarak satin alabiliyoz veya biraz daha katariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tutar
  • İlk mesaja katılımcıları yaz. Bir de fikirleri. İşçi olarak zencileri çalıştırırız.
  • Beton atıp büyütemez miyiz adayı? Helikopter pisti , sağlık ocağı , başkanlık binası falan yapmak lazım. Bir tane de pansiyon açarız başta biz işletiriz , tanıdık , eş , dost gelir ilk maddi açıdan yardımcı olurlar. Yavaştan ismi duyulunca para kazanmaya başlarız.
  • ben de katılıyorum. para koyarım mühim değil. tercihen dış işleri bakanlığı olmak üzere her türlü bakanlık mevkii kabulumdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

böyle bi planı ciddi manada hayata geçirseler 4000 bin değil 10 bin dolarda koyarım.

Aynen birkaç yüz kişi bi adaya yerleşebiliriz. Kabile kurarız da dişi lazım yanımıza Damsız girilmez yaparsak da nüfus 10u geçmez

herkes yanında bi kız getirebilir heralde o kadar moron olanlar gelmesin zaten :D

gayet güzel olur, parasız takılırız herkes görevini adam gibi yaparsan

• quote:

quote:

ben bi sıfır fazla koymuşum ama 2.750 milyon dolar yani 5 milyon tl ediyo. adam başı 10 versek olur bu iş

•  Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi!

ingilizcesi olan bi yardimsever arkadas sitedeki yazilarin tercumesini yapabilirmi?

www.morainecay.com/

• quote:

quote:

quote:

ben bi sıfır fazla koymuşum ama 2.750 milyon dolar yani 5 milyon tl ediyo. adam başı 10 versek olur bu iş

O değil de gerçekten olabilir bir şey. 10k tl bulmak pek zor olmasa gerek. Kredi çeker kaçarız en kötü Adada hiçbir masrafımız olmayacak. Sadece yaşacağız. Ağaçlardan evler mevler yaparız, tarımla hayvancılıkla falan geçiniriz. Ben varım beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

Para basmak için kağıt murekkep lazım, önce bunları üretmemiz lazım. Adanın iklimi nasıl acaba, neler yetiştirebiliriz. Bir araştırın bakalım

adayla ilgili bilgiler verdigim sitede ama ingilizce yaziyo bi arkadas tercume yapsin.

genel olarak biraz arastirdim buyrun
    Atlas okyanusu’nda yer alan Bahama
    Adaları’nın başlıca adaları Büyük Bahama,
    Büyük Abaco, Yeni Providence, San
    Salvador, Mayaguana, Büyük İnagua’dır.
    Adalar arasından Gulf Stream sıcak su
    akıntısı geçer. Adaların yüzeyleri genellikle
    kayalarla kaplıdır. Bu nedenle ekilebilir
    topraklar 13.939 kilometre karelik alanın
    ancak 160 kilometrekaresini kaplar.
    Ülkenin en yüksek noktası Alvernia
    dağıdır. Bahama yarı tropikal iklimin etkisi
    altındadır.

Tarım ile uğraşılacak fazla yer yok galiba. O zaman biraz daha sermaye ile turizm cenneti yapmamız lazım adayı. İlk seneler sancılı olur ama ilerki zamanlarda potansiyeli gören yabancı yatırımcılar para akıtabilir. Biraz daha araştıralım. Parası olan üyeler konuya gelsin lütfen

+1 tarım sıkıntılı gibi duruyor ama turizmden iyi para kaldırırız

• quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

quote:

quote:

quote:

O değil de gerçekten olabilir bir şey. 10k tl bulmak pek zor olmasa gerek. Kredi çeker kaçarız en kötü Adada hiçbir masrafımız olmayacak. Sadece yaşacağız. Ağaçlardan evler mevler yaparız, tarımla hayvancılıkla falan geçiniriz. Ben varım beyler

500 erkek olmaz ama 250 kız 250 erkek falan olabilir yada 400 kız 100 erkek falan

• adayı alalım gelmeyen top olsun.
    bu arada pazarlık işini bana bırakın.
  • Ben 30k veririm. Yalnız adada şıyle bir kural olmalı binaların yüksekliği en fazla 3 kat olmalı ki ada beton yığını olmasın. Birde ben uluslararası ilişkiler de olabilirim.

• Adanın pilotu ben olursam gelirim. Tarifeli uçuşlar falan başlatırız güzel olur. Bir tane üniversite açarız herkes oraya yatay geçiş yapar.
  • quote:

evet bi arastirma yaptim adamizin adi moraine adacığı degeri 2.75 milyon dolar.bahamalarda bulunuyo,700 kisi para koysak ne kadar ayirmamiz gerek birazdan ada resimlerinide aticam.
    burdan tartisalim ne kadar uzaklikta vs..

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi!

resim geldi
    Florida'dan 130 mil ötedeki
    adada iki saklı
    sahil de var.
    Analizci arkadaslar buranin
    Turkiyeye olan uzakligini
    yazarlarsa iyi olur.

www.morainecay.com/
    evet beyler adanin sitesi ingilizcesi olan
    arkadas ordali yazilanlari biraz
    aciklasin,ada şuan satilik arkadaslar.

İstanbul havalimanından İngiltere ya
    da Miami aktarmalı olarak yaklaşık
    13 saat süren bir yolculukla
    varılmaktadır. Nassau Havalimanı
    şehir merkezine 16 kilometre
    mesafededir. Bahamalar’a gitmek
    için vize istenmemektedir.

K@tılanlar
    1- BalaNari
    2- ommemo
    3- koyar olm
    4- PAN-TURK
    5- berke1235
    6- DogInWhite
    7- mcandal
    8- Robb_Stark
    9- Rena34

Kat benide gerekirse herşeyi satarım...

• Eğer Bahamalar'da, Great Guana Cay'de (Nippers Beach Bar ve Grill'in evi), Bakers Koyunda veya Orchid Koyunda, veya Ritz-Cartlon Resort'taki Abaco'da, Winding Koyu'ndaki The Abaco Club'da, hatta West End'deki Old Bahama Koyunda, Grand Bahama Adasında gayrimenkul için alışveriş yapıyorsanız, belki daha sakin bir çevreyi, Bahama family Adaları'nı tercih edecek türdesiniz. Peki kendi mahallenize, kendi özel adanıza ne dersiniz? Moraine Koyu uygun olabilir.

İlk bölüm çevirisi. Koy başa.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.