Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kişi başı ne kadara nal olacak onu da tam olarak söyleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de yazabilirsiniz
  • 18 degilde 25 yaşında olsam %200 gelirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: 6aysonrabidahadeğişicem

arkadaşlar depreme hortuma tsunamiye karşı sigortalatıcaz adayı senelik 500 gaymeye sigortalarız amerikadanda silah alırız orduyu yönetecek akla sahibim ileride yan adalara savaş bile açarız tam aksiyon olur

• Maliyet konusunda detayli bir pm alayim, gelebilirim.

• Ekle kardeşim ben de varım :D Ciddiyim varım ama :D Gülücük koydum hani yokum gibi gözükmesin gerçekten varım :D Yazsanıza beni :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzeLy

Ekle kardeşim ben de varım :D Ciddiyim varım ama :D Gülücük koydum hani yokum gibi gözükmesin gerçekten varım :D Yazsanıza beni :D

tamam eklerim bugun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

yaz beni.
    kişi başı ne kadara nal olacak onu da tam olarak söyleyin.

tam hesap yapmadim ama 10 bin kabaca tutar.4 binde ucak parasi.toplam kabaca 14 bin.bu fiyat degisiklik gosterebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

Maliyet konusunda detayli bir pm alayim, gelebilirim.

merhaba,300 kisi olursak yaklasik 10-12 bin lira gerekli bu artabilirde.ucak fiyati 4 bin.istanbul havalimanindan miamiye gidicez.ordan vapurla bahamalara ulascaz ve adaya tekne ile gidicez.

• yaz hocam benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhanbostanci

bende katılmak isterim. Benide listeye ekleyin. Biz parasız yaşayalım tamam ama
    Adamıza muhakkak bir kaç tane banka kuralım isviçre gibi oluruz kısa zamanda. Parasını saklamak izini kaybettirmek isteyen parasını bizim bankalara yığar. Tek turizm ile geçinemeyiz diye düşünüyorum.

her türlü ilaç, alkol, sigara, tekstil ürünleri özetle su ve gıda dışında herşeyi ithal etmek durumundayız.
    Bence ilk hedefimiz acımızdan ölmeyecek kadar gıda ve suyu üretebiliyor olmak olmalı.

Birde yapılaşma yı baştan çok iyi planlamalıyız. Adamızda en değerli şey arazi aslında.
    300 ortaklı bir adada aileleri de sayarsak yerleşik 1200 vatandaş ile yaşam başlayacak.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Türkiye_demografisi bu adreste yıllık nüfus artış hızlarımızı görebilirsiniz ortalama nüfus artış oranımız yıllık %2 olacak. ( ilk yıllarda adada sosyal yaşam pek olamayacağından millet can sıkıntısından kendini üremeye verecektir bu yüzden bu oranı ilk 3 yıl %4 olarak ön görmeliyiz) yapılaşma planımızı buna göre hazırlamalıyız bence

bu biraz hayalde kalir,zengin olursak yerlesim kurarizda.oraya gidersek fazla bisey yapamayiz.biraz gercekleri gorelim.

• Gelmek isterim. İngilizce iyi durumda gelen trustleri gezdirebilirim. Ama hadi ada ulkesi olduk diyelim, ulkenin adi ne olacak? Bayragi nasil olacak? Hadi bunlari da gectim. Eger is adayi alma boyutuna geldiginde gerekli parayi bulamazsak ne olacak? Hadi parayi bulduk diyelim ismini yazdiranlar adaya gelmezse ne olacak?

Not: Boyle bir adada yasamayi cok isrerim ama iyi planlamak lazim.

• kişi başı kaç bin tl gerekiyo 300 kişiden ? bunu ekstra 4bin tl yol parası ekliycez çünkü, 1 sene çalışmak gerekebilir ekstradan
  • bu adada içme suyu varmı? alan resimlerden küçük gorunuyo? buraya bişey yaptırsan zatne doğa yokolucak o zaman büyükşehirden farkı kalmıcak? herkes tahta evlerdemi kalcak yer sorunu nasıl olcak ben goremedım mt2 sini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Gelmek isterim. İngilizce iyi durumda gelen trustleri gezdirebilirim. Ama hadi ada ulkesi olduk diyelim, ulkenin adi ne olacak? Bayragi nasil olacak? Hadi bunlari da gectim. Eger is adayi alma boyutuna geldiginde gerekli parayi bulamazsak ne olacak? Hadi parayi bulduk diyelim ismini yazdiranlar adaya gelmezse ne olacak?

Not: Boyle bir adada yasamayi cok isrerim ama iyi planlamak lazim.

ülke nerden ciktiki yani zengin olsak lüks yapilar yaptiririzda ülke falan hayal kalir,ben gidersem zaten bi 20-30 gun kalirim.bu ada en erken 4,5 sene icinde alinir,yeterli katilim olursa olmazsa dahada uzar.gerekli para bulunamadimi bekleriz bizde ne zaman toplanir para o zaman aliriz.300 kisi ayni anda gitmicez,isteyen tek basina,isteyen grup olarak gider.ismini yazdirip parayi veren üye gelmezse bu benim sorunum olmaz keyfi bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Emreuzunoglu

bu adada içme suyu varmı? alan resimlerden küçük gorunuyo? buraya bişey yaptırsan zatne doğa yokolucak o zaman büyükşehirden farkı kalmıcak? herkes tahta evlerdemi kalcak yer sorunu nasıl olcak ben goremedım mt2 sini

dogaya hicbisey olmucak zaten 300 kisi ayni anda gitmicez,herkes ya kendi basina ,yada grup olarak gider.yani 1,2 tahta ev yapilir ekstradan o kadar.
    edit:buyuk bi villa yapilmis adada hazir gider orada kalinir.ev insa etmek zorunlu degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trauser -- 24 Temmuz 2013; 13:57:41 >
  • Peki birisi ciddi bir hastalığa yakalanırsa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edikey

kişi başı kaç bin tl gerekiyo 300 kişiden ? bunu ekstra 4bin tl yol parası ekliycez çünkü, 1 sene çalışmak gerekebilir ekstradan

hocam kisi basi kabaca 10-12 bin diyelim.ucak parasi 4 bin zaten.toplam 16 bin.

• Surekli orda yasamayacaksak adayi almanin bir anlami yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Peki birisi ciddi bir hastalığa yakalanırsa ?

bi doktor var forumda adaya gelebilecegini soyledi ve doktor gercekten.acil bi durumda haber verebilcegimi soyledi.ayrica orda binlerce ada var ve buyuk adaya 1 saat uzaklikta bahamalar ambulansini arariz tekne ile gelirler hastaneye gotururler

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.