Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her türlü uçak-uzay araştırmalarında görev alabilirim. Güzel bir havalimanı yapılır inşaat mühendisi varsa aramızda. Ben de uçak tasarımı yaparım. Adanın ortasına bir fırlatma rampası yapar kendi uydumuzu fırlatırız.
    Ekleyiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigor06

Her türlü uçak-uzay araştırmalarında görev alabilirim. Güzel bir havalimanı yapılır inşaat mühendisi varsa aramızda. Ben de uçak tasarımı yaparım. Adanın ortasına bir fırlatma rampası yapar kendi uydumuzu fırlatırız.
    Ekleyiniz

40 yıllık inşaat mühendisiyim böyle kafa görmedim
  • Yazin benide
    Adaya ttnet kayit v tahsil burosu acmayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz bakalım
  • yaz beni de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chcts1

quote:

Her türlü uçak-uzay araştırmalarında görev alabilirim. Güzel bir havalimanı yapılır inşaat mühendisi varsa aramızda. Ben de uçak tasarımı yaparım. Adanın ortasına bir fırlatma rampası yapar kendi uydumuzu fırlatırız.
    Ekleyiniz

40 yıllık inşaat mühendisiyim böyle kafa görmedim

• quote:

Ekleyiniz

• Saygıdeğer grup üyeleri

Bu adaya gitmeden önce en az 5-10 kere ön toplantılar yapılmalı. Maça gider gibi hadi parayı verip hop adaya ineyim olmaz. Bodruma tatile giderken bile kaç hafta plan yapmak gerekiyor, bu iş kat kat daha karmaşık olması hasebiyle çok ayrıntılı bir plan yapılmalı, bir adada yaşam rehberi, yeni bir hayat kurmak için adım adım uygulanacak bir yol haritası oluşturulmalı. Taslak görev dağılımları yapılmalı ve gerçekçi hedefler konulmalı. Ayrıca 15000TL verdim gidip adada hamak kurup yatacağım gibi bir durum yok. En az 10.000TL daha lazım.

Mesela ben şu anda adaya ciddi ciddi gitmek isteyenlere ilk görevlerini veriyorum:
    Hasret, yorgunluk, yalnızlık, hayal kırıklıkları, ben geri dönmek istiyorum diye ağlamalar-sızlamalar yaşayacaksınız. İlk göreviniz çocuksu hayallerden kurtulup bu acı gerçeği kabullenmek.
  • quote:

Ekleyiniz

Nükleer denizaltı yapıp Rusya, Çin gibi devletlere uygun fiyata satıp büyük paralar kazanabiliriz :)
  • Adayı alın ilk turist ben olucam.İlk yerel da benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 29 Temmuz 2013; 23:59:50 >
  • bende geliyim yanımda bi kız da getiririm ciddiyim ekle

Edit:zaten listedeymişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammste1n -- 30 Temmuz 2013; 0:18:57 >
  • Ekle la pasaport para filan hepsi var ne kaybederim ki.
  • la ciddimisiniz tasarruf için japonyadan internet çekin :D
  • neden eklemiyorsun hocam kac defa yazacagız
  • Beni de al listeye, bu konuda çok ciddiyim bende. Fakat büyük yardım yapacak iş adamları veya benzer kişiler lazım. Bakıyorum liste 300 kişiye yaklaşmış, ama 1-2 ay sonra gideceğiz desek 10 kişi anca çıkar. Dediğim gibi büyük bir sponsor lazım bize. Eğer olabilirse böyle bir şey, çok memnun olurum bende oraya gelmekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Saygıdeğer grup üyeleri

Bu adaya gitmeden önce en az 5-10 kere ön toplantılar yapılmalı. Maça gider gibi hadi parayı verip hop adaya ineyim olmaz. Bodruma tatile giderken bile kaç hafta plan yapmak gerekiyor, bu iş kat kat daha karmaşık olması hasebiyle çok ayrıntılı bir plan yapılmalı, bir adada yaşam rehberi, yeni bir hayat kurmak için adım adım uygulanacak bir yol haritası oluşturulmalı. Taslak görev dağılımları yapılmalı ve gerçekçi hedefler konulmalı. Ayrıca 15000TL verdim gidip adada hamak kurup yatacağım gibi bir durum yok. En az 10.000TL daha lazım.

Mesela ben şu anda adaya ciddi ciddi gitmek isteyenlere ilk görevlerini veriyorum:
    Hasret, yorgunluk, yalnızlık, hayal kırıklıkları, ben geri dönmek istiyorum diye ağlamalar-sızlamalar yaşayacaksınız. İlk göreviniz çocuksu hayallerden kurtulup bu acı gerçeği kabullenmek.

Adam inanmış.Başarılar size.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Saygıdeğer grup üyeleri

Adam inanmış.Başarılar size.

Bir baltaya sap olamamış kültür seviyesi sıfır olan devasa kitleden kaçma fırsatım onbinde bir bile olsa bunun için inançla çaba gösteririm.

• İzcilik ve birazda tıp eğitimim var elektronik cihazlardanda çok iyi anlarım.Karın tokluğuna çalışırım alın götürün beni burdan :D
  • ekle 10 otobûsle taşırım

• Ekle beni... Gurur duyarım
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.