Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda hali hazırda verebliceğim 5000tl duruyor adayı alacağımız zaman pederden biraz para alır $10.000 a tamamlarız
  • benide yaz
  • Ekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Şu anda hali hazırda verebliceğim 5000tl duruyor adayı alacağımız zaman pederden biraz para alır $10.000 a tamamlarız

ekliyorum 3,4 yil var daha almamiza liste 300e ulastiginda,5 asamali planimi yeni bir konu acarak aciklicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Şu anda hali hazırda verebliceğim 5000tl duruyor adayı alacağımız zaman pederden biraz para alır $10.000 a tamamlarız

ekliyorum 3,4 yil var daha almamiza liste 300e ulastiginda,5 asamali planimi yeni bir konu acarak aciklicam.

O zamana kadar kendim para kazanmaya başlarsam her türlü maddi destek veririm. Bu arada hocam adada katana kullanmaya izin var değil mi( şaka değil ciddi soruyorum sürekli belimde katana ile gezmek istemişimdir nasip olmadı )
  • Komünist düzen olacaksa adada gelirim sen yinede yaz siyaset ve hukuk bizden sorulur
  • liman müdürü olmak istiyorum
  • quote:

quote:

quote:

O zamana kadar kendim para kazanmaya başlarsam her türlü maddi destek veririm. Bu arada hocam adada katana kullanmaya izin var değil mi( şaka değil ciddi soruyorum sürekli belimde katana ile gezmek istemişimdir nasip olmadı )

hacı valla hic farketmez istersen sniperla villanın tepesinde gözcülük yap :)

• Benide ekle

• quote:

Orijinalden alıntı: erselow4114

liman müdürü olmak istiyorum

ciddi konu kardes hadi ikile

• 300 tane abaza erkek napacaksınız orda yerlisi var mıymış bari oranın
  • striptiz klubu yoksa onu bana verin

• İnternet işini deniz altından Fiber Optik Kablo ile çözebiliriz. Bide acil ulaşım için ufak bir deniz uçağı gerekli.

• Tokideki gibi çekiliş yok demi varsa

Çekilişe katılmak istiyorum
  • geliyorum
  • yaz kardeşim bende geliyorum eğer hayata geçirebilirsek her türlü maddi destek sunarım daha öncede yazmıştım gözden kaçırdın sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeepCalm -- 28 Temmuz 2013; 3:02:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erselow4114

liman müdürü olmak istiyorum

ciddi konu kardes hadi ikile

ciddiyim
  • Beni de ekle bari adam başı 5 bin dolar ediyor sorun değil
  • Tarım konusunu çoğu arkadaş tartışmış gördüğüm kadarı ile. Ben bu konuda bir kaç unsurun altını çizmek istiyorum. Dünyanın neresinde olursak olalım elektrik balast sodyum ve metalhalide ampül olduğu sürece herşeyi üretebiliriz. Ve organik olması için illâ güneş ışığı olacak diye bir kural yok. Tohum gübre organikse bitki organiktir. Konu başına bu ayrıntının eklenmesinin iyi olacağını düşünüyorum daha fazla bu küçük ayrıntının üzerinde durulmaması için.

Saygılarımla,
    136. Üye
    Skunk11

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Benide ekle

ekledim hoşgeldiniz
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.