Şimdi Ara

MORAL BOZMAK YOK TEOGCULAR YARIN TAM GAZ DEVAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yanlışım çıktı filan diye üzülmeyin şunu bilin ki yanlışınız çıksada dünyanın sonu değil aileniz hep sizi sevecek yarım moral bozmadan sınava girin daha hiçbir şey bitmedi bunun fen sos ing si 2. dönemi var

• matematik etti içine teogumun din full türkçe 1 yanlış ama matematik 10 falan moralim kalmadı off napacam ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaimaN

matematik etti içine teogumun din full türkçe 1 yanlış ama matematik 10 falan moralim kalmadı off napacam ya :(

merak etme yarın full bile yapabilirsin hadi daha bitmedi bu yarış teoga tekmeyi basma sırası tekrar elimizde
    inşallah yarın full çekersin
  • Hedef Fen lisesiydi türkçe ful din ful matematik 3 yanlış olunca eal oldu mecbur :(
  • köklere iyi çalışan malı götürdü bu sınavda hadi hayırlısı bakalım sorular elime geçerse birde ben çözeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

quote:

matematik etti içine teogumun din full türkçe 1 yanlış ama matematik 10 falan moralim kalmadı off napacam ya :(

merak etme yarın full bile yapabilirsin hadi daha bitmedi bu yarış teoga tekmeyi basma sırası tekrar elimizde
    inşallah yarın full çekersin

şimdi benim 650+ alacağım varsada matematik çekiyor 600 e onu. sövmiyim diyorumda tutamıyorum kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wow vayne GG

Hedef Fen lisesiydi türkçe ful din ful matematik 3 yanlış olunca eal oldu mecbur :(

sanirim eskisehirdesin bu teog dan sonra fen lisesinde fena tokezlersin kendini o sorulara gore hazirlama daha zor sorula cikabilir 2. teogda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkincisi daha kapsamlı olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben, bugün bir şeyi daha gördüm: Birtakım kişiler, "A kadar yanlışım çıktı, X Lisesine gidemeyeceğim." Böyle düşünmeyin. Çünkü bunun ikincisi var ve liseler daha taban puan belirlememiş durumdadır. Ayrıca ek kontenjan diye bir şey çıktı, 380 puanla İAL'e yerleşen gördüm. Kısacası, umudunuzu kesmeyin; burada en olmadık şeyler olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: personalcomputer

Ben, bugün bir şeyi daha gördüm: Birtakım kişiler, "A kadar yanlışım çıktı, X Lisesine gidemeyeceğim." Böyle düşünmeyin. Çünkü bunun ikincisi var ve liseler daha taban puan belirlememiş durumdadır. Ayrıca ek kontenjan diye bir şey çıktı, 380 puanla İAL'e yerleşen gördüm. Kısacası, umudunuzu kesmeyin; burada en olmadık şeyler olur.

ial ne hocam bide biri bana lise kısaltmalarını atabilirmi ? :D 536 aldım çok kötüyüm mattan 14 yanlış nedir
  • quote:

quote:

Ben, bugün bir şeyi daha gördüm: Birtakım kişiler, "A kadar yanlışım çıktı, X Lisesine gidemeyeceğim." Böyle düşünmeyin. Çünkü bunun ikincisi var ve liseler daha taban puan belirlememiş durumdadır. Ayrıca ek kontenjan diye bir şey çıktı, 380 puanla İAL'e yerleşen gördüm. Kısacası, umudunuzu kesmeyin; burada en olmadık şeyler olur.

ial ne hocam bide biri bana lise kısaltmalarını atabilirmi ? :D 536 aldım çok kötüyüm mattan 14 yanlış nedir

İAL=İzmir Atatürk Lisesi. Bu lise çok iyi bir lisedir. Bir kere gitmiştim, çok büyük ve tarihi bir değeri olan bir lise. (Fakat Bornova Anadolu kadar değil) 1888 yılında kurulmuş.

Matematikten 14 yanlış yani 6 doğru, 30 almışsınız. Bu 1 demektir.

536/700 aldıysanız 382 puan almışsınız (500 üzerinden) Yükseltebilirsiniz ama ikinci sınav daha kapsamlı.

• quote:

quote:

İfl izmir fen
    İel istanbul erkek
    Gsl galatasaray
    Afl ankara fen
    Aal ankara anadolu

• quote:

quote:

quote:

İAL=İzmir Atatürk Lisesi. Bu lise çok iyi bir lisedir. Bir kere gitmiştim, çok büyük ve tarihi bir değeri olan bir lise. (Fakat Bornova Anadolu kadar değil) 1888 yılında kurulmuş.

Matematikten 14 yanlış yani 6 doğru, 30 almışsınız. Bu 1 demektir.

536/700 aldıysanız 382 puan almışsınız (500 üzerinden) Yükseltebilirsiniz ama ikinci sınav daha kapsamlı.

İal e babam gitmisti cok guzel diyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.