Şimdi Ara

Morali Dik Tutma Yolları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YOK LAN YOK ÖYLE BİŞEY LANE 0-6 GİDEN TRİSTİ 6-6 YAPTIM O ARADA FB ALDIRDIĞIM AHRİ 2-6 OLDU LANEDE VE KAYBETTİK 2 KİŞİ MORAL FALAN KALMADI TABİ BÖYLE DENGESİZ Bİ OYUN BU KARŞIDA GRAM KATKISI OLMAYAN KİŞİLER 6 KİLLİ OLAN VAYNE SAYESİNDE KAZANDILAR
  • İgnorela geç flamerı...
  • Morali dik tutmak nedir la? adam deyim üretmiş her neyse yazılanlara katılıyorum
  • TheB0SS kullanıcısına yanıt
    Konuyu açtığımdan beri bu yorumu bekledim. <3
  • Ufalamak
  • bronzda birbirine laf yetiştirirken ölüyor aptallar.İnsanlar bunun sadece oyun oldugunu anlamalı
  • hepsine bedel /mute all
  • Bugun takima biz gaz vermisim. 10k gold farki varken kazandik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline sağlık
  • Adım 2 kullanışlı cidden.
  • Küfür edenlere cevap vermeden susturuyormunuz hemen ?

edit:ben direk susturuyorum
  • Beyler chat ekranım tamamen kayboldu nasıl geri getirebilirim.Sürüklenen kısmıda yok
  • dik tutmak için konsantrasyonu bozmamak yeterli bence
  • Moralini bozmak falan bunlar hikaye takımını taşı, onların moralini de sen taşı. Sen iyi oyna, millet sana umut bağlasın, boyuna ölen bebe de lan dur 2 dakka kule altı durayım dalmayım taşıyacak gibi fikrine kapılsın.
  • Bu adımları uygularken duonuza tembihleyin adamları kaşımasın.. kaç oyunu duom insanları kaşıyıp laf dalaşına girdiğinden kaybettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Beyler chat ekranım tamamen kayboldu nasıl geri getirebilirim.Sürüklenen kısmıda yok

Z ye bas qnq
  • cok yanlis biliyosunuz oyuna girin /mute all yazin
    not:.ilk baslarda bu oyun neden boyle guzel gecti diye sorabilirsiniz kendinize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dik otur sağlık herşeyin başı
  • Arkadaşın hesabında ranked atıyordum bronze 2. 4vs1 girip quadra falan atıyordum nasusla ama oyun sonuna kadar ulti atmayıp feedleyen ve buna rağmen tank çıkmayan eve, 9/28 fizz, 3/15 alistar ile cidden kazanılmıyor. 2 feeder duo girince biriyle taşınıyor kolayca ama 3 imkansız gibi bir şey hele bir de karşısı draven akali gibi late game tek atanlarsa is daha da zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: knosy

cok yanlis biliyosunuz oyuna girin /mute all yazin
    not:.ilk baslarda bu oyun neden boyle guzel gecti diye sorabilirsiniz kendinize

Geri açmak için ne yapılır?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.