Şimdi Ara

Morali Dik Tutma Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biliyorsunuz ki oyunları moralınız düşükse kaybetme oranınız çok yüksek. Tabii günlük olaylardan dolayı moraliniz düştüyse önerim oyuna girmeyin. Ama eğer seçim ekranı yada oyun içerisinde moralınızı boran bişey olduysa şunlara göz atabilirsiniz,

1- ROLUNU YAZ-GERİSİNE KARIŞMA !

Unutmayın ki dereceli oyunlarda sıralı seçim kullanılır. Adı üstünde sıra sıra seçilir. Sırası sizden önce olan birisi ile aynı rolu istiyorsanız ona bırakın. Uğraşmayın. Eğer kimse istememişse siz rolunuzu yazın daha sonra seçim ekranındaki chati kapatacak kadar oyunu aşarı indirin. Chat pencere dışında kalsın. v'

2- CHATE DAHİL OLMA !
    Oyun içerisinde chati okumanız eğer TR serverindeyseniz moralınızı %100 bozacaktır. "Enter"e basıp chati açın. Chatin üzerindeki ince mavi kısımdan tutup aşarı sürükleyin. Tam taban cizgisinde mavi kısım gözükecek kadar bırakın ki daha sonra geri çekebilesiniz. En son entere tekrar basın chati takmazsınız artık ^^

Unutmayın oyun içerisinde "ping" denen işaretçikler var. Chate gerek yok. Ama ben chatsiz yapamam diyorsanız adım 3'e bakın.

(bkz:img)
     Morali Dik Tutma Yolları

3- FLAME YAPMA !

Sanırım bu oyun kazanmanın kan damarı. Eğer chati takip ediyorsanız da biri öldüğünde asla al işte vs. yazmayın. Hele hele seçim ekranında rolunuzu saldığınız kişiyse. Bu %80 bozgun demek. Eğer ben dayanamam diyorsanız adım 2'yi okuyun.

4- TAKIMINLA KONUŞ RAKİPLE DEĞİL !

Ne olursa olsun karşı takımla iletişime geçmenizi önermem. Eğer birisini report etmeniz gerekirse onu yazmayın. Aklınızda tutun baktınız oyun lateye gitti o zaman yazın. Malum TR serveri early'de yazarsanız "ben feederim, im go afk" söz grupları ile karşılaşabilirsiniz.

Veya şu şekil bi muhabbet geçecektir.

--------------------------------------------------------------------------------------------
    [ALL] DH1 (Timo) : Master report.

[ALL] DHE1 (Swain) : Master çok güzel feedledin honor.
    [ALL] DHE2 (Nasus) : Teemo sen kendine bak daha beni bile engelleyemiyorsun.
    --------------------------------------------------------------------------------------------

Kesin çözümdür kapatmak. Ayarlardan kapatabilirsiniz takımlar arası sohbeti. Aslında adım 2'e bakarsanız iş tamam.

Not: Bu makale bronz tarafından hazırlanmıştır. Aklıma gelenler ve zaman çokluğu birleşince GG .İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisguzar -- 6 Ağustos 2014; 20:03:45 >

• arkadaşa katılıyorum trolle trol mü olcaksınız boşverin en iyi yol2.ci yol
  • Okuyan arkadaşlar bi yorum bırakabilirler mi, çok bişey değil.
  • Ss leştiğimiz için chat açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss nerdeeeeee

• colcuk cocuk cevap vermeye bile değmez ama gorunce bile etkiliyo adamı en iyisi alayı ignore. ping sistemi anlatıyor zaten herşeyi
  • lastikd0n kullanıcısına yanıt
    İgnor atmak yerine adım 2 daha işlevsel. Herkesin kötü günü olabilir belki oda o güne denk geldi herkes bir şansı daha hak eder.

SS için sol click + left
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tr serverında hiç bir zaman im go afk yazılmaz i go afk i go mid yazılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayyu

Tr serverında hiç bir zaman im go afk yazılmaz i go afk i go mid yazılır

• Oyunun en önemli yerinde afk kalıp oyun sonu chatte net gitti derse napalım ?

• Bisguzar B kullanıcısına yanıt
    Ne yazikki o tek nolojiyi bilmeyenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: ImmortalZeus

Oyunun en önemli yerinde afk kalıp oyun sonu chatte net gitti derse napalım ?

Oyun başı adım 2'yi uygula :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisguzar

quote:

Oyun başı adım 2'yi uygula :)

• quote:

55. dkda tf ortasında modeme reset atılırsa ne diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acetylcholine

quote:

55. dkda tf ortasında modeme reset atılırsa ne diyelim

Bence sövelim

• Çaktırmadan upluyorum.
  • keşke moral veren pingler de olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regulus Black

keşke moral veren pingler de olsa.

:D Nasıl olacak ki o :S
  • Abi tek küfür duyarsam direk ignore ama bazilari oluyor ki tüm chati onların kufurleri kapliyor o zaman düşünmeden ignore atin iste.

•  Morali Dik Tutma Yolları
    Ahri ile nidaleye bakarım her zaman dik tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 7 Ağustos 2014; 11:53:32 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.