Bildirim
moralim sifir yardim allah rizasi icin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
12-13k larda olur bence tıp tutturursun -
Mf3 7500-8000 arası diyorum. -
üzülme olm napcan tıpı.dişçilik oku?rahat girersin ona. -
hiçbir sey daha bitmedi, moralini bozmaya değmez bu dakikalar gerçekten, bence netlerin gayet güzel, olduğun civarda kalırsin en kötü ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsallah dedigin gibi olur 7700 istiyorum
Zaten cekmek gibi bi niyetim yok tek istediğim kocaeli tip olsun:( bu yıl ananemi ve Babanemi kaybettim her şeye ragmen cabaladim ama bi sene daha deniyicek gucum yok kocaeli olsun istiyorum sadece
Çocukluğumdan beri tip istiyorum discilik de çok güzel ama hayallerim var:(
Allah rahmet eylesin kardeşim, ama önemli olanın burası olmadığını da anlamissindir.
Hepsi birer sınav, olmazsa inkar mi edeceksin yoksa sukredip beterinden mi sakinacaksin daha mi çok cabalayacaksin dua edeceksin hepsi hersey bunlarin cevaplari için yoksa osym falan hikaye.
Yine de sen benim dedigim gibi bil abi, en kötü ihtimalle olduğun civarda kalırsın Allah'in izniyle
Kesinlikle haklısın benim tek dileğim ailemden ayrılmamak o yuzden kocaeli istiyodum.Ama dediğin gibi olmazsa bile hayırlısı buymuş diyicem
Olur inşallah abi senin gönlün ferah olsun -
İnsallah bir an önce açıklanır ve açıklandığında mutlu oluruzbu bekleyis insanı kanser eder.umarım kazanırsın sen de
ben düşecegini sanmıyom sadece okul puanı geri atar bence -
Geri atan sadece o olsun hocam dert degil:/ fen lisesindeydim malesef hocalar gereksiz zorladilar notları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedvulf -- 22 Haziran 2015; 20:33:56 >
quote:
Orijinalden alıntı: bedvulf
arkadaşlar hedefim tipti.en kötü 7700.ama resmen yıkıldım
ygs1-5800 ygs2-6040 ygs3,4,5-2000
Lys mat:36
Geo:21
Fizik kimya biyoloji 22
Obp:86,46
Lütfen yardım edin nereye düşerim çok üzgünüm
üzülme kardeş zaten yüksek -
Merak etme hocam. Herkes üniversite okuyacak diye bir şey yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sagolasin kardesim
quote:
Orijinalden alıntı: bedvulf
Çocukluğumdan beri tip istiyorum discilik de çok güzel ama hayallerim var:(
kardes yalan o hayaller sana şöyle en basitinden anlatayım.eskiden bizim aile dostumuz vardı.bende küçükken hep onlara gitmek isterdim.Ama Selçuk Amca dokturdu.ne zaman anneme sorsam Selçuk amcan nöbette derdi.yani hep nöbet,yoğun hasta kuyruğu,hastahane kokusu of of...
dişçilik hem daha az yorucu hem de daha işlevsel bence.Öyle düşünerek moralini boşa bozma.Dişçilik yaz geç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X