Şimdi Ara

more thing kılıflar hakkında kullananlara bi kaç sorum olucakt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    seninki kargo ile mi geliyor? Benimki orjinal siteden air post..

Bu arada kılıf alanlardan veya bilenlerden yardım bekliyorum. "ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI"ne gelen ürün ne zaman bana ulaşır?
  • @Tuzungolu

Ben ebay.co.uk sitesinden aldım, Technocrowd adlı bir kulanıcı satıyor. Resmi sitesinden uzun geleceğini düşündüm ve buradan sipariş vermiştim. İyiki öyle yapmışım, 6 gün içinde elime geldi. Royal Air Mail ile yollandı, sonra PTT eve getirdi herhalde, kardeşim almıştı paketi, o yüzden kim getirdi bilemiyorum.
  • Technocrowd, sadece more değil başka marklarda satıyor. Yozi, resim eklede bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yozi

@Tuzungolu

Ben ebay.co.uk sitesinden aldım, Technocrowd adlı bir kulanıcı satıyor. Resmi sitesinden uzun geleceğini düşündüm ve buradan sipariş vermiştim. İyiki öyle yapmışım, 6 gün içinde elime geldi. Royal Air Mail ile yollandı, sonra PTT eve getirdi herhalde, kardeşim almıştı paketi, o yüzden kim getirdi bilemiyorum.

Valla iyi yapmışsın keşke bende öyle yapsaydım. 1.5 ay oldu nerdeyse. 90 günde devr-i alem'e döndü benim posta işi. China post ile Ptt birleşince böyle sonuçlar doğabiliyormuş demekki...
    Bu arada sen hangisinden aldın resim koyabilir misin? Paket içeriği nelerdir? Benim alacağım TwineLite series, tipi hoşuma gitti, carbon fiber pattern yazıyordu..
  • Ben deri kılıf aldım more'dan. Bu tarz daha çok seviyorum, %100 koruma olmuyor fakat daha klas duruyor bence. Yani görünüş güzel, ama işlev diğerleri kadar değil koruma nezdinde. Bu yüzden ayrıyeten birde invisble shield aldım, onu da şimdi uyguladım fakat ana ekranda bir sürü baloncuk oluştu, 1 gün içinde gider diyorlar, bakalım inşallah sorun çıkmaz, yoksa 40 tl'e uçacacak havaya herhalde.

Aldığım kılıf'ın aynısı daha önce Forumdan biri almıştı, onun fotoğraflarını koyuyorum buraya, zaten aynısı:

more thing kılıflar hakkında kullananlara bi kaç sorum olucakt

Ekleme:

Izlenimlerime gelirse, bundan önca kardeşimin deri hama kılıfını kullaıyorum idareten. Bu kılıf ciddi şekilde kalite kokuyor. Zaten el yapımı kendisi, %100 deri. Ve inanın kendini 10 metre öteden belli ediyor. Çok sağlam ve güzel yapmışlar şahsen. Biraz en uzunluğu fazla gibi ama çok değil ve rahatsız etmiyor. İçindeki kırmızı renk pamuk, böylelikle ekranın ve arka tarafın çizilme olasılığı hemen hemen hiç yok. Kırmızı yapmışlar ve Siyah-Beyaz renk kombinasyonu ile hoş görüntü oluşturuyor. Aldığıma hiç pişman değilim ve almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yozi -- 8 Aralık 2009; 21:05:28 >

• Evet çok güzelmiş güle ile kullan.
  • Şuan bu kılıfla ilgili bir sorun yaşıyorum, ilk aldığımda telefonu çıkartmak için yanlardan tutup çekiyordum ama şimdi sanki kılıfın içi genişledi ve kılıfın açık kısmını aşağıya doğru tutunca telefon içinden tamamen çıkıyor, çıkmamasına alıştığım için telefonu birkaç kez bu şekilde düşürdüm, bende başka bu durumu yaşıyan warmı acaba ve nasıl önleyebiliriz ?
  • hala gelmedi kılıfım!!
  • Bende 15.11.2009 da ideal-case.com dan (hongkong) sipariş verdim. Hala gelmedi. 1 aya yaklaştı nerdeyse. en fazla 20 gün yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedlam

Bende 15.11.2009 da ideal-case.com dan (hongkong) sipariş verdim. Hala gelmedi. 1 aya yaklaştı nerdeyse. en fazla 20 gün yazıyordu.

40 gün oldu, istanbul'a geldi, istanbul'da olmama rağmen 1 haftadır ptt getiremedi ürünü evime
  • Arkadaşlar
    More-Thing marka ürünler için bana PM ile ulaşabilirsiniz. Elimde olan ürünler en geç 2 gün içinde size ulaştırılmakta...
    Stokumda bulunmayan ürünler için sipariş üzerine 10 gün içinde size teslim edebilirim.
    Üstelikwww.more-thing.com sitesi ile aynı fiyata...
    http://forum.donanimhaber.com/m_36413122/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36413122

NOT:www.more-thing.com sitesinde görülen fiyatlara kargo bedeli dahil değildir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37112937/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_37181603

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.