Şimdi Ara

more thing kılıflar hakkında kullananlara bi kaç sorum olucakt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.more-thing.com/images/2009/products/APPLE/iphone3g/AP05-030_Metallic_engraved/iphone3g_engrave_closeup_2.jpg

http://www.more-thing.com/images/2009/products/APPLE/iphone3g/AP05-021_eternity/eternity_2_mobile_low.jpg

merhaba arkadaşlar bu 2 kılıftan bırını almayı duşunuyorum bıraz pahalı ama paraya kıyıcam kullananlara 2 sorum olucaktı
    1-3gs ile tam uyumlumu kılıfı takması kolaymı ve telefonu çızıyormu takarken
    2-bu kılıflar yuzunden telefon çekmıyormuş galıba böyle bı sorun yaşayan varmı boşu boşuna para vermek istemiyorum şimdiden teşekürler..

• telefon çekmesine çekerde, ben ipod için kılıf istedim hala beklemedeyim 20 iş günü oldu. Saolsun sürekli bilgi veriyor adamlar takip numarası da var ama PTT çalışmıyor arkadaş!!!
  • Telefon değilde gps problemleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soberlight

Biraz önce More-Thing engraved edition silver catena modeli geldi.

6$lık en ucuz kargo modelini (air mail) seçmiştim sipariş verdiğim tarih : 19.10.09 Honkong'dan Türkiye'ye varış tarihi 31.10.09. Makul bir süre diyebiliriz.
    Sağlam bir paketleme yapılmıştı kutuyu beğendim üstünde de kuş resimleri bulunan pullar vardı :P

Kutu içeriği eksiksizdi herhangi bir problem yok.

1X Hardcase 1X Crystal Screen Protector 1X Mirror Screen Protector 1X Mircofiber Cleaning Cloth
    Mikrofiber bez hoşuma gitti her yerinde "more" yazıyor ama hiçbir mikrofiber bez benin 1 liraya aldığım iğrenç pembe renkli havlumsu bezle yarışamaz :) çok ciddiyim bu dandik bez hiç bir solüsyon vs.. olmadan hertür tozu kiri rahatça alıyor iphone üzerinden Iklearın temizleme setine bile ihtiyaç duymuyorum kaldırdım bi köşeye.

Kılıfın artılarını ve eksilerini yazmadan önce şunu söyleyebilirim ki bir daha more-thing alacağımı pek sanmıyorum. Hep merak ediyordum içimde kalmıştı. Sonunda aldım denedim.
    Kılıfı taktığınız andan itibaren kılıf kendini göstermeye başlıyor, baya bi parlak hatta aynadan farksız. Kendi web sitesindeki resimler bence yanıltıcı. Ben daha mat bişey Bekliyordum ama gayet bir ayna kılıf geldi benim koyduğum resimlerden de göreceksiniz.

Tasarım ve görünüş olarak çok tatmin edici gerçi güzellik göreceli bir kavram ama parlak şeylerden hoşlanıyorsanız, beğenirsiniz diye düşünüyorum. Zaten, metal malzemeye lazerle uygulanmış (engrave edilmiş) desen çok şık duruyor buna bir diyeceğim yok. Ayrıca kılıf oldukça ince, varla yok arası elde güzel duruyor, ele oturuyor. Görünüş ve tasarım olarak benim vereceğim not 7.5/10 olurdu. (Tasarımcı olduğumu göz önünde bulundurursak bence dikkate almalısınız ;) )

Form olayını geçip gelelim fonksiyona. Sonuçta bu kılıfları sadece güzel gözüksün diye almıyoruz. Bu kılıfı henüz almadan önce, incelerken, youtubeda bir incelemede, inceliyen arkadaş şöyle demişti " Guys this is not a protective case. This is a showoff case" Aynen katılıyorum bu kılıf sadece gösteriş için arkadaşlar. Emin olun bu kılıf taktığınızda birileri gelip nerden aldığınızı sorucaktır. Ama bunun yanısıra korumadan söz etmek mümkün değil malesef. Kılıfın kendisiyle başlayalım isterseniz. Kılıfın kendi sert dokusu bile iphone gibi çok rahat çizilen bir cihazı çizebilir. Telefonun alt ve üst kısımları hatta hatta en riskli bölgeler olan köşelerin belli kısmı açık vaziyette. O yüzden sadece arka kısım için ve yan krom kısım için kısıtlı bir koruma sağlıyor. Benim fikrimi sorucak olursanız bu kılıf sadece telefonu belli bir yere koyduğunuz zaman çizilmesini önlemek için onun dışında başka bir işlevselliğe sahip değil ne yazıkki. Fonksiyon için benim notum 4/10 .

more thing kılıflar hakkında kullananlara bi kaç sorum olucakt  more thing kılıflar hakkında kullananlara bi kaç sorum olucakt

Sonuç olarak gösterişe önem veren veya zaten kalın kılıfları sevmeyen ve kullanamayan kişilere önerilebilir bu kılıf.

Kısa Genel Değerlendirme
    + Şık ve estetik tasarım
    +İnce, hafif ve varla yok arası bir yapıya sahip

-Sadece çizilmeye karşı koruyabilecek limiti koruma
    -Parmak izini gösteren yüzey
    -Pahalı

Genel Not: 5.5/10

More-Thing Metallic Case'ler için önemli ekleme 24.11.2009

Bu kılıfın sinyal seviyesinde azalma yaptığını okumuştum ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Fakat aslında şebeke sinyali değilde, GPS sinyalini bloke ediyormuş.

2 haftadır Gps sinyali alamıyordum. Sorun kapalı alandan kaynaklıdır vs. dir diye geçiştriyordum. Bir kaç gündür açık alana çıktım, uğraştım, kurcaladım ama GPS sinayli alamadım. Büyük bir ihtimalle telefonum bozuldu diye düşündüm. Daha sonra kılıfı çıkarmak geldi aklıma. Çıkarır çıkarmaz, GPS sinaylini kapalı alanda olmama rağmen aldı. Kılıfı geri taktığımda ise GPS sinyali yeniden bloke oldu.
    Sonuç olarak bu kılıf gps sinyalini bloke ediyor, bilgilerinize....

@tuzunoglu
    O takip numarası ile sadece honkongdan çıkana kadar görebilirsin daha sonra işe yaramaz. Aynı şekilde Türkiyeden, PTT ile yurt dışına gönderi yaptığın zaman, verdikleri takip numarasıyla, Türkiyeden ayrılana kadar izleyebilirsin, daha sonrası için işe yaramaz.

• quote:

@tuzunoglu
    O takip numarası ile sadece honkongdan çıkana kadar görebilirsin daha sonra işe yaramaz. Aynı şekilde Türkiyeden, PTT ile yurt dışına gönderi yaptığın zaman, verdikleri takip numarasıyla, Türkiyeden ayrılana kadar izleyebilirsin, daha sonrası için işe yaramaz.

dostum ben peki ne yapabilirim ürünüme ulaşmak için? Var mı iletişim kurabileceğim birileri? Kargomun eve gelmesi gerekiyor değil mi?
  • E-bay.co.uk'da Techcrowd adında bir kullanıcı var,

http://myworld.ebay.com/technocrowd/

kendisi ingiltere resmi More satıcısı. O yüzden resmi sitesinden sipariş vereceğinize buradan verirseniz 3-5 günde elinize gelir. Ben örneğin şunu sipariş verdim(siyah olanını):

Ebay linki surada:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170410845546&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

• quote:

Orijinalden alıntı: tuzunoglu

dostum ben peki ne yapabilirim ürünüme ulaşmak için? Var mı iletişim kurabileceğim birileri? Kargomun eve gelmesi gerekiyor değil mi?

Evet eve geliyor, fakat apartmanda oturuyosan, postacı, posta kutularının oraya bırakıp gitmiş olabilir.(ordanda birisi almış olabilir) Yukarı çıkma zahmetinde bulunmayabilir, postacının insiyatifine kalmış. Benim ev müstakil olduğu için bu sorun çıkmadı direk kapıyı çalıp vermişti. 20 iş günü oldu diyosun baya olmuş. Normal şartlarda gelmesi gerekirdi. Ptt yi arayıp veya kendi semtindeki ptt'yi arayıp, adına kargo/yurdışı göndersi varmı bir sor, yardım iste "nereyi arayabilirm bu işler için diye" sor soruştur. Eğer bir kayıt yoksa adına, postada kaybolmuştur. Ozamanda more-thing'e mail at "yerel post ofisle konuştum böyle bir kayıt bulunamadı 20 iş günüde geçti, yenisini istiyorum" gibi...

@Yozi
    http://technocrowd.com/ veyahttp://myworld.ebay.com/technocrowd/ da Airmail ile gönderiyor bildiğim kadarıyla. Yani uluşma süresi aşşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @soberlight

Satıcı ile konuştum, kendisi ingiltere'den yolladığından daha kısa sürede varır dedi. Dediğin gibi ben de tam bilmiyorum. Fakat ürün açıklamalarında da bunu belirtmiş:

WE ARE AN AUTHORISED SELLER OF MORE-THING CASES IN THE UK AND ALSO SHIP FROM THE UK (NO LONG WAIT FROM CHINA!) SO IF YOU LIVE WITHIN THE UK YOU SHOULD RECEIVE YOUR BEAUTIFUL CASE WITHIN 2 WORKING DAYS (3-5 WORKING DAYS FOR THE REST OF THE WORLD*)
  • @Yozi
    Doğru aslında, mantıklı, Çin yerine İngiltereden gelmesi fark yaratabilir. Fiyatlarıda makul, denemek lazım.
  • tabi ki cinden gelecegine ingiltereden gelsin royal mail gercekten cok hızlı firma edit:(buyuk ihtimal royal maili kullanıyorlardır yani) cin postası ise berbat bir sekilde yavas ya da cinde acayip bir sekilde posta yıgını oluyor ondan adamlar yavas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peace_346 -- 6 Aralık 2009; 14:13:49 >
  • @soberlight

Incelemendeki ilk resimde bir yatay tutacağı var. iphone yatay şekilde basit bir şekilde duruyor. Onu nerden aldın ? Nereden bulabilirim daha doğrusu ?
  • son resimde siyah olanı hongkongdan sipariş verdim 2.5 hafta sonramı ne geldi, bu arada 25 küsür dolara bir 2 gün içinde getiriyolarmış. ama 5 dolarlık shippingden almıştım
  • Yozi, O capsuleNeo Kılıfın video izleme aparatı (video dock stand) bütün switcheasy kılıfların içinden çıkar. More-thingle alakası yok. http://www.switcheasy.com/ dan bakabilirsin. Hepsiburada.com yadahttp://technocrowd.com/ dada mevcut.

• bu kılıfların wi-fi için sıkıntı yaratacağı kanısındayım. Daha önce kullanmadım bilmiyorum fakat wifi anteni için olumsuz etki yaratacaktır. bu yüzden şu deri kılıflarların kullanılmasından yanayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyonat

son resimde siyah olanı hongkongdan sipariş verdim 2.5 hafta sonramı ne geldi, bu arada 25 küsür dolara bir 2 gün içinde getiriyolarmış. ama 5 dolarlık shippingden almıştım

ya benimki niye gelmedi! isyanlar!
  • gelir gelir, bayramı filan çıkar zaten aradan, 9 15 iş günü içerisinde geliyo , haftasonlarınıda çıkar anca işte :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyonat
    gelir gelir, bayramı filan çıkar zaten aradan, 9 15 iş günü içerisinde geliyo , haftasonlarınıda çıkar anca işte :))

23 is gunü oldu!! Off
  • Ben kullandım bu kapaktan, GPS çekmiyor bunu taktığımda, bunun dışında çok parmak izi kalıyor. GSM sinyaline çok bir etkisi yok.
  • TARIH (Date)________EVENT_______________________________OLAY_____________________________________OFIS (Event office)
    30/10/09 18:39______Receive item from customer (Otb)_________Gonderi musteriden alinmistir
    02/11/09 20:14______Insert item into bag (Otb)________________Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)
    06/12/09 07:43______Receive item at office of exchange (Inb)____Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi_____ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI

Benim kılıf ne zaman gelir fikri olan var mı? 2 gün önce istanbul'a gelmiş
  • Merhaba Beyler,

Ebay'den sipariş verdiğim kılıf bugün elime ulaştı. Geçen hafta Çarşamba akşam yani 2.12.09'da sipariş vermiştim ebay üzerinden, 6 gün sonra elime ulaştı. Yani anlayacağınız MORE kılıfı almak isteyenler kesinlikle ebay'deki Technocrowd adlı yetkili more satıcısından alsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.