Şimdi Ara

Morgana'ya ilk item Rylai çıkmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buildlere bakıyorum kimse bu itemi almıyor bile ama hem ap veriyor hem hayvan gibi can veriyor hem de alan slow veriyor. bence acayip alınası bir item. siz ne dersiniz?

• Morgana'nın mana sıkıntısı olduğu için genelde içerisinde mana olan itemler çıkılır bence. Fakat son item olarak Rylai çıkılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 2 Haziran 2020; 15:24:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mid oynuyorsan ilk item luden çok daha iyi olabilir, 1300 lük itemi ilk baseden sonra alırsan mana problemi kalmıyor gibi

Support benim main olsada uzun zamandır morgana oynamıyorum alanlar buzdiş alıyorlar heralde sonrada duruma göre zhonya kefaret vs oyuna göre sup için tercih edildiğini sanmıyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece W ile çalışıyor çünkü. Sırf onun için kullanılacaksa, çok işlevsiz kalır.
    İkiz gölge, hextech buzul zımbırtısı çok daha verimli olur. Nihayetinde morgananın skillerini boşaltması için tek bir hamle gerekiyor. İlla slow alınacaksa, bunlar daha kıymetli.

Hazır Rylai'nin konusu geçmişken

YAHU MISS FORTUNE'A RYLAI ALIP DURMAYIN E İLE SLOW'U BİRLEŞMİYOR ALOOOOO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 2 Haziran 2020; 18:51:58 >
  • gereksiz olur...

konusu açılmışken; rylai alıncaksa bir heroya yanına maske almamak gerçekten çok saçma
  • Sihirdar vadisinde normal veya dereceli için belki 3. 4. Item olabilir maske varsa ve takimda bol cc varsa. Yoksa çok daha iyi seçenekler var. Neticede Q W ile hasar veriyorsun sonra belli bir süre hasarsız kalıyor. Q hasarı daha yüksek AP alinarak daha faydalı olabilir.
    Urfta ilk item olarak çok iyi. Aramda 2. Item olarak iş yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pajirzeal

Sihirdar vadisinde normal veya dereceli için belki 3. 4. Item olabilir maske varsa ve takimda bol cc varsa. Yoksa çok daha iyi seçenekler var. Neticede Q W ile hasar veriyorsun sonra belli bir süre hasarsız kalıyor. Q hasarı daha yüksek AP alinarak daha faydalı olabilir.
    Urfta ilk item olarak çok iyi. Aramda 2. Item olarak iş yapar.
    ya aslında slow oranı %20 değil de %40 olsa bu konuyu açmazdım, düşünmeden alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Draven için ticket
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

ya aslında slow oranı %20 değil de %40 olsa bu konuyu açmazdım, düşünmeden alırdım.

Alıntıları Göster
    yüzde 40 olduğu zamanlarda da alan yoktu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

yüzde 40 olduğu zamanlarda da alan yoktu ki

Alıntıları Göster
    alala
  • Slow oranı %40 olduğu zamanlar, sadece single target skilleri için geçerliydi. 1 den fazla hedefe vuran yetenekler %15 slowluyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.