Şimdi Ara

Morhipo aral game (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yılın en beğenilmeyen oyununu koymuşlar merlinin kazanında yerden yere vurulmuş oyun
  • Tam fiyasko olmuş tek ürün var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

hayal kırıklığı sadece fm

en son 2010 oynamıştım açıkçası merak ediyorum birde türkçe olması sebebiyle varsa 20 tlden ucuza oraya yönlenebilirim?

bu kargo bedava olayının saatleri her üründe yada kampanyada değişiyormu? sabah 7-9 arası denmişti hala kargo parası gözüküyor? yada bu saatleri nerden öğrenebilirim?

Kargo bedava android veya ios üzerinden belirli saatlerde sipariş verirsen geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

quote:

en son 2010 oynamıştım açıkçası merak ediyorum birde türkçe olması sebebiyle varsa 20 tlden ucuza oraya yönlenebilirim?

bu kargo bedava olayının saatleri her üründe yada kampanyada değişiyormu? sabah 7-9 arası denmişti hala kargo parası gözüküyor? yada bu saatleri nerden öğrenebilirim?

Kargo bedava android veya ios üzerinden belirli saatlerde sipariş verirsen geçerli.

hadi yaaa bende pc başında bekliyorum 2 saattir...

yahu bende ios yok androit bir telefon var fakat nasıl yapacam bilemiyorum sıkıntılı gibi

• BKM 15TL indirimi ile 60TL alışverişe 20TL çek birleşiyor mu?
    Bir de BKM'nin indirimi hangi aşamada yansıtılıyor. BKM ödemeyi Kredi kartın ekstresine yansıtırken mi?
  • BKM indirimi ve 20TL liralık çek birleşince çok tatlı oldu kuzenimle ortak aldık anahtar kabı 60TL ye tamamlamak için^^
    Tüh android telefonu olanlara kargo bedavaymış 6TL fazla ödedik :D
     Morhipo aral game

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 18 Ocak 2013; 8:37:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

quote:

hadi yaaa bende pc başında bekliyorum 2 saattir...

yahu bende ios yok androit bir telefon var fakat nasıl yapacam bilemiyorum sıkıntılı gibi

Google Play üzerinden morhipo uygulamasını indir. Giriş yapıp siparişi verirsen bedava olur ama saati doldu. Akşam 18:00-20:00 arası denemelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

BKM indirimi ve 20TL liralık çek birleşince çok tatlı oldu kuzenimle ortak aldık anahtar kabı 60TL ye tamamlamak için^^
     Morhipo aral game

ozaman da bkmden faydalanamazdın böylesi en karlı

• Cok komk bir kampanya olmuş morhipoya başariılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir FM oynamıyorum. Fiyat çok iyi , tam alayım dedim yorumlar korkuttu beni. Maç motoru vs millet oldukça şikayetçi FM 2013 ana konusunda...
  • 190 Toplam oyun süresi ve giderek artıyor.

Ben beğendim. Oyunu kopya indirip ikide bir hata alanlar çamur atmasın.

Lafım ortaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papillomv

Cok komk bir kampanya olmuş morhipoya başariılar

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurul

190 Toplam oyun süresi ve giderek artıyor.

Lafım ortaya.

Ne zamandan beri oynuyorsunuz, maçların gereksiz zor olduğuna, durmadan sakatlık ve kırmızı kart olduğuna vs yorumunuz nedir ? Çok şaşırdım FM yıllarca oynadım 2 senedir oynamıyorum yorumlar felaket...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

BKM indirimi ve 20TL liralık çek birleşince çok tatlı oldu kuzenimle ortak aldık anahtar kabı 60TL ye tamamlamak için^^
     Morhipo aral game

zaten andorid te bkm ödeme şansın yok 9 tl kardasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

quote:

Orijinalden alıntı: Gurul

190 Toplam oyun süresi ve giderek artıyor.

Lafım ortaya.

Ne zamandan beri oynuyorsunuz, maçların gereksiz zor olduğuna, durmadan sakatlık ve kırmızı kart olduğuna vs yorumunuz nedir ? Çok şaşırdım FM yıllarca oynadım 2 senedir oynamıyorum yorumlar felaket...

Ön sipariş vermiştim. Çalıştığım için akşam oynama fırsatı buluyorum.

Milletin demesiyle bir şey yapılmamalı. Bir yerden fırsat bulursan dene. Zor olma konusunda birazda olsa haklısın. Antreman ve taktik sistemini otutturduktan sonra her şey yoluna giriyor ki normal hayattada böyle değil mi?

Kırmızı karta gelirsek. Bazı oyuncuların agresiflik puanı yüksek oluyor. Bu oyunculara, oyun içerisinde durumuna göre müdahale edilmeli. Ruh hali sürekli değişebiliyor.

Sakatlık olayı biraz abartılmış. Takımımda 1-2 oyuncu var ve sürekli sakatlanmakta. :)

• bu nasıl kampanya olmuş böyle 60/20 var lazım olana
  • Morhipo'dan son alacağım şey Aral oyunları olur en son seferde tam bir hüsrana uğratmıştı..
  • --Gurul-- ;
    Bulduğumuz her fırsatı denersek işimiz harap ki çoğunu deniyorum zaten bunda cimriliğim tuttu :)
    Yorum için teşekkür kalabalık olmasın diye alıntı yapmadım...
  • Tek oyun nedir ya

Bu arada şuradaki tansiyon aleti alınır mı acaba 35 liralık indirimle...

http://www.morhipo.com/kampanya/liste/12027/panasonic#stt=&os=0&pg=0&ps=&prv=
  • quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

Morhipo'dan son alacağım şey Aral oyunları olur en son seferde tam bir hüsrana uğratmıştı..

Ne gibi bir hüsran?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.