Şimdi Ara

morhipo.com Fairy & Ariel kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankara Altunbileklerde daha önce 70 li normal Fairy tablet ile 50 'lik platinum Fairy'yi 20 TL'ye almıştım. Yakın bir zamanda da n11 den iki adet 7 kg.lık Ariel'i 30 TL ye aldım :) Çekle birlikte Morhipo sıcak sayılırmış ama ürün kalmamış :)

İsteyene n11 den 4 adet 7 kg.lık Ariel'i 80 TL'ye alabilirim. Bilginiz olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

20 lik altlimitsizim var mobilden 1,5 tl kaldı en son ödeme aşamasında bi türlü kabul etmedi hata verdi. en sonunda da çekim kullanılmış gibi gözüktü

durumu anlatan mesaj at hesabından ertesi gün güncelliyorlar çekini
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

20 lik altlimitsizim var mobilden 1,5 tl kaldı en son ödeme aşamasında bi türlü kabul etmedi hata verdi. en sonunda da çekim kullanılmış gibi gözüktü

durumu anlatan mesaj at hesabından ertesi gün güncelliyorlar çekini

telefon açtım hemen düzelttiler. bende bu sefer alışverişi tamamladım
  • yanlış aldığım ayakkabı için gece 11 de telefon açtım iptal için. karşıma bi bayan çıktı ve iptal ettik. bende şaşırdım o da şaşırdı
  • Sê7êN SKY kullanıcısına yanıt
    i ndirimplus.com da Ariel 5kg deterjan 1 TL (20 TL ve üzeri alışveriş yapınca 1 tl den alabiliyorsun)

Link :http://gss.gs/gkR
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    bendeki halamın hesabı olduğu için adamları arayamadım oda zaten hiç alışveriş yapmamış sanırım ondan yatırmışlar alt limitsizi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

yanlış aldığım ayakkabı için gece 11 de telefon açtım iptal için. karşıma bi bayan çıktı ve iptal ettik. bende şaşırdım o da şaşırdı

galiba artık 7 24 oldular. emin değilim. ama eskiden belli bi saatten sonra telefona kimse çıkmıyordu otomatik ses kaydı çıkıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

bendeki halamın hesabı olduğu için adamları arayamadım oda zaten hiç alışveriş yapmamış sanırım ondan yatırmışlar alt limitsizi :)

aynen benim de hiç alışveriş yapılmamış bazı hesaplarıma gelmiş
  • sayfa hala açılıyor ve ürünler görünüyor, ayrıca süre de var ama ürüne tıkladığımda "giriş yapın" kısmı çıkıyor...alışveriş yapamadım
  • Dün mail attım siteye,tükenenleri gizle sekmesinin kaldırılması ile ilgili.Butonu tekrar koymak yerine tükenenleri komple kaldırıyorlar artık anlaşılan.
  • ürünlere ulaşılamıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.