Şimdi Ara

Morhipo'da Altınyıldız Takımlar 129 yada 149 cayır cayır yanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam link atabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.morhipo.com/kampanya/detay/17508620/47970/4r3014100118-e-takim-elbise
    yarın ki kampanya ana sayfada en altta yazıyor.

advantage kartım da var,teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 14 Temmuz 2016; 1:18:26 >
  • stuka kullanıcısına yanıt
    1 takım alana 1 bedava olacakmış bilgisi nereden acaba? Kesin mi? Hangi markalarda geçerli olacakmış acaba?
  • https://www.morhipo.com/kampanya/alisveris
    en altta 14 temmuz da gelecek kampanyalar bölümünde yazıyor, hangi markalar oldugu daha belli degil.sabahı beklemek lazım galiba.
  • arkadaşlar morhipoda ürün iadelerinde hopiler geri yükleniyor mu ?
  • stuka kullanıcısına yanıt
    Göremedim sanırım artık 14 ünde olduğumuz için kaldırılmış. Aktif olarak da görünmüyor, dediğin gibi sabahı bekleyeceğiz. Ama işte başını kaçırınca da beden kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilayturk

Advantage kartınız varsa 200 tl ye 50 tl direk indirim yapıyor hocan bilginize..

Hem HSBC hem hopi beraber kullanilamiyor galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

quote:

Advantage kartınız varsa 200 tl ye 50 tl direk indirim yapıyor hocan bilginize..

Mesela Sali firsatinda 200~40 hopi veriyordu ama kart bilgilerini gorince hopi kayboluyor

• https://www.morhipo.com/kampanya/detay/11093811/47970/altinyildiz-classics-4r3014100053-e-takim-elbise

Ayda yılda 1 kere giymek için dolapta dursun diye alınmaz mı bu takım acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Mesela Sali firsatinda 200~40 hopi veriyordu ama kart bilgilerini gorince hopi kayboluyor

Hopiyi bire bir kullanırsanız advantage ile birlikte kullanılabiliyor. Hopiyi kampanyali (katlamali, 30/10, 100/25 vs) birlikte kullanamiyorsunuz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: stuka

https://www.morhipo.com/kampanya/detay/17508620/47970/4r3014100118-e-takim-elbise
    yarın ki kampanya ana sayfada en altta yazıyor.

advantage kartım da var,teşekkürler.

Paracik çek vs ile advangetae kart kampanyası birleşmez diyor dün defalarca denedim bırak HSBC yı paracik ve çek bile birlesmedi

• Standartuye S kullanıcısına yanıt
    Yazın yün takımı napcaksınız ya..

• takım elbise kumaşlarının nasıl olması gerektiğini araştırırsanız dediğimi anlayabilirsiniz
  • Altınyıldız takım elbisenin ederiz zaten bu civarda.

Altınyıldız takıma bu parayı vereceğime 1.kalite üretim olan Network'e 230 lira verip alırım. Onunda morhipo da kampanyası oluyor. 1 kere kullanacağım dolapta dursun diyorsanız lafım yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

iki defa morhipodan takım elbise alma gafletinde bulundum,ikisindede ceket ayrı pantolon ayrı bedenlerde geldi.ikisindede iade ettim.Fiyatlar iyi almak isteyenler için ama böylede bir risk var.

Sizinki yine iyiymis. Benim takimdan pantolon cikmadi Allah tan iadeyi kabul ettiler...

aynısı bana oldu
  • arkadaşlar bu ürünler sadece ceket-pantolonmu yoksa gömlek-kravat vs. varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.