Şimdi Ara

Morhipo Gece 2'ye kadar belirli markalarda yanıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başlık sayesinde hesaba tanımlanan 75/15 indirimi gördüm.
  • Haaaaaaahhh afferinnn size.... Aferin sizeee....

Neresi yanıyor sorması ayıp?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Morhipodan ayın ikisinde iki tane network takım aldım. Biri güzel diğerinin içinden pantolon çıkmadı ceket de toz içindeydi. Bugün iade ettim bakalım iade alacaklar mı? Morhipodan hiç böyle birşey başıma geleceğini tahmin etmezdim.

aynen hocam. etiket fiyat 900 lira olan 200 lük %100 yün network ytakımı 170 liraya aldım diye sevindim. bi geldi asadece ceket ve o da kırış kırış. bildirdim baskalım deidler pantolunu bulamadık gönderin iade alalaım deidler. rezillik. bi de geçen yine kemer aldım fabrika. alakasız bi kemer gönderdiler. aldığım kemer 120 gelemn kemerin etiketi 120 kendisi 105.
  • Pek indirim yok.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    ben de altinyildizdan almistim 105 diye, arkasinda da 105 yaziyodu etiketinde de.. ancak gel gelelim 120 lik boyu vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar pahalı sayılır. bi ek erkek polo yakaklr iyi gi ama onların da orjinalliğinden şüpheliyim. orjinal olsa bile ince penye kumaş gibi görünyor sanki resimlerde
  • ne morhipomii ooo korkayrum ondan
  • zaman kaybı,geç..sıradakini alalım..
  • Levi's aldım ertesi gün gönderildi fiyat uygundı

• panikatak01 kullanıcısına yanıt
    başkan fiyatlar yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossclimatt -- 9 Ocak 2016; 1:05:20 >
  • 14 tane terlik alacaktım ''bu miktarda stok bulunmamaktadır'' dedi vazgeçtim
  • Fakirliğin böylesi fiyata göre artan yaptım acaba yanlış mı bastım dedim tekrar bastım bişeyin değişmediğini görünce hemen çıktım

• terlige 70 tlmi .bot aldim la dockers o paraya.kaldiki kiş ayindayiz.

lacoste muş enayi işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

fason uretime para gommeye devam edin tisortle ayakkabi ayni para suna bak, sonra 1 sezon giydim dagildi diye dert yaniyosunuz.. ne icin ? sirf timsah orada gozuksun diye..

Timsahı gördün mü saygılayla eğileceksin
  • 80 e polo yaka siparişi verdim (10 tl network takımı gönderemedikleri için tanımladıkları çeki kullandım). Mağazaya istedim, kargo ücreti çıkmadı. Gece yarısı siparişiniz yola çıktı diye mail atmışlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.