< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
morhipo hopipay ile 1500/700 indirim !!! (2. sayfa)
-
-
2ye bölünen siparişimin 1 kısmı geliyor diğer kısım iptal. kredi kartına iade mesajı gelince anladım. son 3 alışverişimin hepsi iptal oldu. morhipo sıkıntı. kaç kere sikayetvar a yazdım. parça parça kupon yüklediler hepsinde de kargo çıkıyordu kullanamadım bile:(
-
12 siparişimin 8'ini iptal etmişler. Şikayetvar'a yazdım.
Trendyola kurban olsunlar. Trendyol en azından iptallerde kupon veriyor, bunlar direkt ucuz kampanyalı ürünleri iptal edip, indirimsiz ürünleri yollamışlar. Tam üçkağıtçılık.
-
Bende de 1450 TL lik ürün gönderilmiş ( Ana ürün kargoda ) sepeti tutarını 1500 tl yapmak için aldığım ve ihtiyacım olmayan ürünü iptal etmişler..
Bu sayede sadece morhipo indirim oranı %45.60 dan %46,30 yükselmiş oldu iptalde bile işimize yaradı.
param %8 indirimi unutmayalım. o indirimle toplam indirim %50 aştı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hopipay i kapatmanın bir yöntemi var mı ? Belki ilerde yine bir kampanya gelirse tekrar aktif ederiz hani :-D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ürünlü siparişimi iptal etmişler hepsini . Şikayetvara yazdim baska yapilacak birşey var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7 üründen 4ünü iptal etmişler. Üstelik almak istediğim ana ürünler iptal edilenler. Şikayetvar'a yazdım bakalım. Bir şey çıkacağını da sanmıyorum ya, tepkimizi de bu şekilde göstermiş olalım hiç değilse.
bende hopi kampanyalarında hopipaylı bir kampanya çıkmıyor degişik.
-
1 çift ayakkabı almıştım bugün kargoya verilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dondurabiliyorsun. Ben öyle yaptım. Cüzdan ayarlarından.
İptal edilmiş ürünlerde iptal edilmiş yazıyor mu yoksa, hazırlanıyor mu yazıyor arkadaşlar.Benim 2 siparşim vardı birini göndermişler diğeri hazırlanıyor diyor.Kısmi gönderim diyor
THH için herkes toplansın konu açılsın örnek bir dilekçe oluşturulan ve herkes bunu thhye versin böyle yaparsak çözülür bu iş
morphipo tam dolandırıcı olmuş. iptal ettiği ürünü satmaya devam ediyor. sırf kupon kullanıldı diye siparişi iptal etmiş terbiyesizler.
www.morhipo.comBenetton Benetton Bisiklet Yaka Normal Kalıp Be - Morhipohttps://www.morhipo.com/benetton-benetton-bisiklet-yaka-normal-kalip-be/38430771/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 19 Ekim 2022; 21:50:2 >
-
İptal edilmiş yazıyor
benim siparşlerinde biri gönderildi yarın elimde olur. 4 ü hazırlanıyor
Hocam bende skechers aldım hazırlanıyor diyor suanda sizde durum nedir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aniden Gelen Paracıklar 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde 100 Paracığa Kadar Paracıklar 4 Kat Değerli SADECE BUNU KULLANMAK İSTİYORUM AMA KULLANDIRTMIYOR NEDEN ACABA?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X