Şimdi Ara

MORHİPODAN AVEA LILARA EXTRA %25 INDIRIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
13.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

Arkadaşlar avea şifresi alabilecek hattı olan ve kampanyadan faydalanmayacak bir hayırsever benim için şifre alabilirmi acaba ?

newest hala istiyo musun avea şifresini?

Hocam hala lazım ama bir başka arkadaşa vermişsin sanırım şifreyi.

Bildiğim kadarıyla her avealının iki defa şifre alma hakkı varmış, bir tanede benim için alabilirmisin zahmet olmazsa?

Eğer alırsan bana özelden gönderebilirsen çok sevinirim :)
  • sipariş bilgisinde kargoya teslim edilecek yazıyor. ne zaman teslim edilir kargoya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

sipariş bilgisinde kargoya teslim edilecek yazıyor. ne zaman teslim edilir kargoya?

yarın, olmazsa en geç cuma günü teslim edilir..
  • selam arkadaşlar işbankası kodu olan varsa paylaşabilirmi?
  • arkadaşlar morhipoya giiyorum ürünler görünüyor ama kategoriye yada fiyat sıralama yapınca ekran bembeyaz oluyor. ürünler kayboluyor ?
  • avea şifresi ve işbankası kodu olan arkadaş var mıdır?
    morhipo çeki olan vs...
  • avea şifre neden gelmiyor cep telefonuma ?
  • homend katı meyve sıkacağı aldım bu seferde. (daha önce yine kodu numarası kullanarak braun 5900 tansiyon alaeti+homent konuşan çay makinesi 1701 modelini almıştım bir hafta önce)

Daha önceki aldıklarım bugün elime ulaştı iki ürünümde tam istediğim gibi. çok uyguna geldi birde avantajix.com fırsatını kullanınca harcadığım paranın %4,5 uda avantajix.com daki kumbarama girdi..

bu çekler ,kod numaraları beni iyice alışveriş mayyağı yaptı :-)
  • Merhaba arkadaşlar,
    avea kodu için morhipoya avea sayfasında giriş yaptığıda
    telefon numaranız yazılı yere tel nomu yazdığımda rakamları kaydırıp sürekli olarak
    son iki rakamı yazmıyor... Dolayısıyla 'Telefon numarası geçersiz veya şifre hatalıdır. Lütfen kontrol ediniz'
    mesajı sürekli çıkmakta.15-20 kez denedim.Farklı numaraları da denedim hep rakamları kaydırmakta...
    Bu sorun sizlerde de oluyor mu? Oluyorsa çözümü nedir?
  • o hatayı sadece internet exploler da veriyor.google chrome veya opera da denersen sorun yaşamazsın.
  • Teşekkürler
  • Kod isteyen arkadaşlar bana Işbankası kodu lazım 1 adet aldım tekrardan alacağım. Aşağıdaki linkten bulabilirler.

http://forum.donanimhaber.com/m_54670258/mpage_431/f_/key_//tm.htm
  • taahhut edilen teslimat tarihi bugun doluyor fakat siparis hala "hazirlaniyor" gozukuyor sitede (8 gun oldu). Ongorulen zamanda teslim edilmezse kargo ucretiniz hediye ceki olarak verilir diye yaziyor fakat kargo ucretsizdi , kargo parasi verilmedi diye zamani sallamiyorlarmidir nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 Haziranda verdiğim sipariş hala teslim edilmedi , herkese boyle geçmi geliyor ?

sikayetvar.com sitesindeki neredeyse tum sikayetler gec kargoya vermeyle ilgli hep.
  • aarkadaşlar işbankası kodu olan özelden atabilir mi?
  • Yemeksepetinden % 25 indirim çeki ile bir Matraş ayakkabı almıştım. Matraşın kendi sitesinde de hali hazırda sattığı ayakkabıyı tedarik edemiyor diye siparişi kısmi iptal edip kargo parası ödemeyeyim diye aldığım çorabı bana 5.90'a kakaladılar. Bir de lütuf olarak 25TL çek yollandı, oysa % 25 indirim ile 37 lira indirim olmuştu. Sonra hemen mesaj döşedim hemen siz şimdi bana güzellik yaptınız ben de bunu kabul edeceğim öyle mi dedim. Ayakkabı yoksa niye satıyorsunuz, üretici tedarik etmedi diyorsunuz Matraş nasıl hala sitesinde satıyor? Neyse böyle bastırınca 25TL'lik çek birleştirilebilir 40TL oldu. Eğer size de böyle saçma şeyler yaparlarsa bastırın.

Bugün Avea % 25i ile 40 TL'lik çeki birleştirdim. 263TL'lik Lacoste deri ayakkabı 101TL daha indirimli geldi 162TL'ye aldım. İlk defa bu kadar pahalı bir ayakkabı alıyorum ya neyse, Lacoste butiğindeki de en pahalı ayakkabı buymuş :D

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/905342/6722/lacoste-lifestyle-ayakkabi-lifestyle-ayakkabi

• quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

Yemeksepetinden % 25 indirim çeki ile bir Matraş ayakkabı almıştım. Matraşın kendi sitesinde de hali hazırda sattığı ayakkabıyı tedarik edemiyor diye siparişi kısmi iptal edip kargo parası ödemeyeyim diye aldığım çorabı bana 5.90'a kakaladılar. Bir de lütuf olarak 25TL çek yollandı, oysa % 25 indirim ile 37 lira indirim olmuştu. Sonra hemen mesaj döşedim hemen siz şimdi bana güzellik yaptınız ben de bunu kabul edeceğim öyle mi dedim. Ayakkabı yoksa niye satıyorsunuz, üretici tedarik etmedi diyorsunuz Matraş nasıl hala sitesinde satıyor? Neyse böyle bastırınca 25TL'lik çek birleştirilebilir 40TL oldu. Eğer size de böyle saçma şeyler yaparlarsa bastırın.

Bugün Avea % 25i ile 40 TL'lik çeki birleştirdim. 263TL'lik Lacoste deri ayakkabı 101TL daha indirimli geldi 162TL'ye aldım. İlk defa bu kadar pahalı bir ayakkabı alıyorum ya neyse, Lacoste butiğindeki de en pahalı ayakkabı buymuş :D

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/905342/6722/lacoste-lifestyle-ayakkabi-lifestyle-ayakkabi

yemeksepeti, morhipo %25 indirim kodu mu veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

21 Haziranda verdiğim sipariş hala teslim edilmedi , herkese boyle geçmi geliyor ?

sikayetvar.com sitesindeki neredeyse tum sikayetler gec kargoya vermeyle ilgli hep.

ben 3 ayrı sipariş verdim.hepside 300 tl nin üstü idi.tahahüt edilen zamanda kargoladılar
  • "Tedarikçi firma stoklarından kaynaklanan sorun nedeniyle gecikme yaşanmıştır. Ürünlerinizin temini ve sonrasında kalite kontrol işlemleri yapılmaktadır, hafta içerisinde konu netleşecek ve sizlerle kesin bilgi paylaşılacaktır" diye mesaj attılar geçen hafta o gün bu gündür bi değişiklik yok , zaten bu bana hazır mesaj gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

Yemeksepetinden % 25 indirim çeki ile bir Matraş ayakkabı almıştım. Matraşın kendi sitesinde de hali hazırda sattığı ayakkabıyı tedarik edemiyor diye siparişi kısmi iptal edip kargo parası ödemeyeyim diye aldığım çorabı bana 5.90'a kakaladılar. Bir de lütuf olarak 25TL çek yollandı, oysa % 25 indirim ile 37 lira indirim olmuştu. Sonra hemen mesaj döşedim hemen siz şimdi bana güzellik yaptınız ben de bunu kabul edeceğim öyle mi dedim. Ayakkabı yoksa niye satıyorsunuz, üretici tedarik etmedi diyorsunuz Matraş nasıl hala sitesinde satıyor? Neyse böyle bastırınca 25TL'lik çek birleştirilebilir 40TL oldu. Eğer size de böyle saçma şeyler yaparlarsa bastırın.

yemeksepeti, morhipo %25 indirim kodu mu veriyor

Yemeksepetinden çok kez sipariş veririm bir kere karşıma çıktı. Sipariş onaylandı sayfasında idi öyle çekilişle çıkan hediye de değil yani. Reklam diye önce geçiyordum ama bir kod olduğunu görünce okudum. Öyle oldu yani, siz de dikkat edin belki devam ediyordur hala :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.