Şimdi Ara

MORHİPODAN AVEA LILARA EXTRA %25 INDIRIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
13.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş bankası kodu lazım, bende yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 23 Haziran 2012; 15:09:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

İş bankası kodu lazım, bende yok.

dun aksam iki defa denememe ragmen sifre gelmedi. ayrica ucretli mi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea indirim kullanmayacak bir arkadaş yardımcı olursa çok makbule geçer...
  • iş bankası kodu gönderen olursa pm den cok makbule geçer,
  • günlerdir mesaj attığım halde aveadan şifrem gelmedi.başka bir arkadaş denedi.Ona da gelmedi.sebebini bilen ya da sorunu çözmek için ne yapacağımızı bilen var mı?
  • Morhipo'dan 2 ürün sipariş ettim. 7 gün sonrasına teslim edeceklerini bildirdiler. Ancak o tarih geldiğinde ulaştıramadılar ve gecikeceklerini söylediler. Birçok firma aynı gün kargo yaparken bunların yaptığı resmen ayıp. Ne sözlerinde duruyorlar ne mesajlara cevap veriyorlar. Aradığınız ürün başka sitede varsa buraya kesinlikle bulaşmayın. 3-5 lira fazla verin adam gibi hizmet alın.
  • AVEA kodu,fikirmetre kodu karşılığında veya hayrına İŞBANKASI KODU verebilecek bir arkadaş var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allforfun -- 23 Haziran 2012; 19:48:36 >
  • arkadaşlar bu arada bank asya ödemelerinde 2-6 taksit seçeneklerinde kargo bedava bilginize
  • Bu ne ya forumda herkes işi ticarete dökmüş. 3-5 TL kazanabilmek için sineğin yağını çıkartanlar var...

O kadar kod istedik kimseden ses çıkmadı.. Neyse sağlık olsun napalım...
  • deneyelim bakalım
  • haber verdiğiniz için teşekkürler. hem avea hemde işbank indirim çekini kullandım. 110tl lik üründe toplamda %50 ye yakın indirim oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

Morhipo'dan 2 ürün sipariş ettim. 7 gün sonrasına teslim edeceklerini bildirdiler. Ancak o tarih geldiğinde ulaştıramadılar ve gecikeceklerini söylediler. Birçok firma aynı gün kargo yaparken bunların yaptığı resmen ayıp. Ne sözlerinde duruyorlar ne mesajlara cevap veriyorlar. Aradığınız ürün başka sitede varsa buraya kesinlikle bulaşmayın. 3-5 lira fazla verin adam gibi hizmet alın.

hocam 3 urun aldim 3 u de taahhut edilen tarihten once geldi morhipoda

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

Morhipo'dan 2 ürün sipariş ettim. 7 gün sonrasına teslim edeceklerini bildirdiler. Ancak o tarih geldiğinde ulaştıramadılar ve gecikeceklerini söylediler. Birçok firma aynı gün kargo yaparken bunların yaptığı resmen ayıp. Ne sözlerinde duruyorlar ne mesajlara cevap veriyorlar. Aradığınız ürün başka sitede varsa buraya kesinlikle bulaşmayın. 3-5 lira fazla verin adam gibi hizmet alın.

Kısmetsizlik bana vurdu sanırım. Bu hafta yurt dışına çıkıyorum ürünlerimi alamadan çıkmak zorunda kalmak canımı sıkıyor açıkçası. Ben dedikleri tarihe göre ayarladım kendimi ama oyunbozanlık yaptılar.

Edit: 2 adet ürün siparişi verdim. 1'ini kargoya dün verdiklerini söylediler ama ne kargo takip numarası var ne bir şey. Buradan da eksi puanı yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 24 Haziran 2012; 13:14:07 >

• quote:

quote:

quote:

Kısmetsizlik bana vurdu sanırım. Bu hafta yurt dışına çıkıyorum ürünlerimi alamadan çıkmak zorunda kalmak canımı sıkıyor açıkçası. Ben dedikleri tarihe göre ayarladım kendimi ama oyunbozanlık yaptılar.

ne aldiniz merak ettim?
    biz de dikkatli olalim

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne aldiniz merak ettim?
    biz de dikkatli olalim

1 adet Blue House Çay makinesi aldım

http://www.morhipo.com/blue-house-cay-makinesi-demzade-elektrikli-semaver/784569/detay?q=blue%20house

1 adet de Philips bakım seti

http://www.morhipo.com/philips-qc-3030-multigroom-bakim-seti-qc-3030-multigroom-bakim-seti/1666344/detay?depid=199

• Arkadaşlar morhipdan aldığınız ürünü(ev-mutfak,elektonik eşya vb. gibi) goggleden (akakce.com ,cimri.com vb. ) aratın en düşük fiyatına bakın sonra hesabınızı yapın öle alın. çünkü ben 2 ürün aldım .piyasa fiyatı 110-115 tl olan bir çay makinesi morhipaoda 149 tl civarındaydı ve yüzde 25 indirmle 111 tl yani piyasa fiyatına indi. işbank hediye çeki ile 25 tl aşağıya aldım ama en başdaki yüzde 25 avea indirimi sadece piyasa fiyatına indiryor.adamlar uyanık fiyatı biraz kabartmışlar. araştırmakda fayda var.
  • Arkadaşlar morhipo yeni kampanyaları sabah saatlerindemi güncelliyor ?

Kaç gibi ?
  • 800 tl lik gibi bi alışveirş yapmayı düşünüyorum.sizce güvenilir mi bu site
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_188

800 tl lik gibi bi alışveirş yapmayı düşünüyorum.sizce güvenilir mi bu site

guvenilir sitedir. gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.