Tamam çok iyi bir golcü ama 33 yaşında kardeşim.. ben inanmadım bu habere
Kronik sakat..Lincoln ve Kewell'in üstüne bir de bu gelirse sakatlık manyağı olucaz.
morientes gerçekten süper olur.işte alıncaksa böyle adam alınsın yoksa hiç alınmasın ümit karanda nondada üst düzey oyuncular zaten.
kıskanç.gif
Kronik sakat olduğu söyleniyor.. Eğer durum böyleyse hiç alınmasın daha iyi
32 yaşında
Morientes alınacaksa hiç alınmasın daha iyi. Pili bitmiş 33 yaşında adam
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Biz takım gençleşsin uzun vadeli bir kadro olsun istiyoruz, Fb özentisi bir takım ruhsuz taraftar testisleri buruşmuş adamları sırf isimi var bir zamanlar namı yürüyor diye yazıp çizip duruyorlar.
Naptın hocam daha o seviyeye gelmedi Morientes 32 yaşında, onun kalitesinde bir oyuncuya çok fazla para saçmamız gerekir.Faydalı olur
Ama sakatlanmazsa
quote:
Orjinalden alıntı: bullshi7
quote:
Biz takım gençleşsin uzun vadeli bir kadro olsun istiyoruz, Fb özentisi bir takım ruhsuz taraftar testisleri buruşmuş adamları sırf isimi var bir zamanlar namı yürüyor diye yazıp çizip duruyorlar.
Naptın hocam daha o seviyeye gelmedi Morientes 32 yaşında, onun kalitesinde bir oyuncuya çok fazla para saçmamız gerekir.Faydalı olur
Ama sakatlanmazsa
Ya yerim onun kalitesini, malitesini. En nihayetinden insan evladı bu. Para da zaten ağaçta yetişiyor. Terim döneminden sonraki buhrana düşmessek iyidir. Yazık günah gençlere, alt yapı da çalışanlara, Avrupa' da müthiş oynayan u18 lermize yazık.
quote:
O kadarda değildir yav abartmayalım
Yaşı sorun değil ama bullshi7 'in dediği gibi bu adamın sakatlıkları hiç bitmez..
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı itesini, malitesini. En nihayetinden insan evladı bu. Para da zaten ağaçta yetişiyor. Terim döneminden sonraki buhrana düşmessek iyidir. Yazık günah gençlere, alt yapı da çalışanlara, Avrupa' da müthiş oynayan u18 lermize yazık.
Ahenkli olmuş
her sene gelirdi bu sene nerde kaldı demeye başlamıştım zaten
quote:
Orjinalden alıntı: 0o__xXx__o0
her sene gelirdi bu sene nerde kaldı demeye başlamıştım zaten
aynen katılıyorum
Ze Roberto ile Morientesi her sene çıkartmazlarsa rahat edemiyorlar.