Şimdi Ara

Morpheus | 80 Cap | Sadece CH | Original | Joba Dayalı | 19.06.2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kesinlikle rayına oturdu hatta limiti yükselticek gm ler sürekli ilgileniyo oyunla 200 silk verdiler herkesin İP sine göre 1 çarına magdur ettikleri için ama oyunda herşeyin sistemi oturdu suanda sadece oyunda kapasite sorunu var artırcaklar onuda sanırım bir kaç gün içinde. sos droplarda çok iyi ayarlanmş durumda başlıcak arkadaşlar acele etse iyi olur ben şahsen 2 çarıma kasmak için zor slot buldum. oyunun piyasası sürekli canlı globallerin ardı arkası kesilmiyor gece gündüz fazlasıyla kalabalık ve sıkılmayacagnz aynı eski isro hawasını yaşatacak bi sw :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6047038AC -- 26 Haziran 2015; 18:47:21 >
  • Server eski isro günlerini hatırlattı bana merchant bile var :)Oynamak isteyenler hemen başlasın derim millet set dizmeden
  • server 0 landıgından beri pek oynayasım yok kime sorsam aynı şeyi söylüyor fazla devam etmem sanırım.
  • vaporx54 kullanıcısına yanıt
    ewt şuanda mesela yaklaşık 100 civarı kervan var ama ilk günler diye millette para yok soslara bile sahip olmak için pre veriyolar piyasa çok hızlı başlamak isteyenler için tam zamanı oyunun sitesinden yetkililer kapasite artırcaklarını söylediler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6047038AC -- 26 Haziran 2015; 23:29:51 >
  • oyuna giremiyorum :D
  • morpheus.dll hatası alıyorum nasıl düzelecek?
    Guild kurarsak iyi olur.
  • http://files.fm/u/ceyxqnv dll hatası alıyorsan bu clienti indirip klasördekiyle değiştirmeyi dene dostum . Bende düzeldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfofdarknes

http://files.fm/u/ceyxqnv dll hatası alıyorsan bu clienti indirip klasördekiyle değiştirmeyi dene dostum . Bende düzeldi :)

Maalesef dostum. Sitesindeki fix'i kurdum. Bir kere girdim oyuna çıkıp tekrar girerken yine aynı hatayı verdi.
  • Morpheus'u duydum epey kalabalıkmış ve sevildi sanırım herkese bol şansç Yakında Elamidas'ta görüşmek üzere :)
  • bilemıyorum bende tek seferde düzelmişti. Arkadaşda aynı hatayı alıyor ve biçok kişi daha, bi çözüm bulmaları gerek. Sanırım bir sonraki güncellemede düzeltirler. Server kapasiteside artması lazım. Yanlışlıkla bi dc yersen en az 1 saat uğraşıyorsun girmek için
  • Oyun oynamaya değer mi arkadaşlar?
  • Bende başlıyorum arkadaşlar
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    Yaşar 3-4 gündür takılıyorum ilkten açıldı sonra hacklenme olayı falan oldu oyunu sıfırlayıp tekrar açtılar 2 gün önce, servera girmek sıkıntı sürekli full hala yükseltmediler kapasiteyi, server bota dayalı şuan, moblardan sos düşüyor onlar dönüyor piyasada silk karşılığı, bota dayalı olunca sıktı server trade gelirlerini de azalttılar biraz, bugün hiç girmedim mesela sıkıldım oyundan, başlarım dersen bir şans daha veririm ben de servera, dolu olmasının sebebi şuan piyasada adam akıllı server olmamasından bence bir de yaz dönemi, çok iyi server olduğundan değil yani.
  • ewt arkadaşlar bu gece sw kapasitesi artırılıyo ve bazı güncellemeler yapılıcak biz şahsen bi guild kurduk gelmek isteyenleri bekleriz swde çok Türk guildi var ve kale savaşları epey eğlenceli olucağa benziyor :)
  • Oyundayım. Guild kuran arkadaşlar ulaşsın.
  • Oyun hata veriyor giremiyorum bakım mı var ne oldu?
  • Elamidas'ta gold ile silk satılıyordu. Bunda öyle bir durum yok. GM'ler çok fazla ortalıkta dolaşıyor. İşe biraz resmiyet katmaları lazım. Demokratik seçim falan diyorlar kafalarına göre ratelerle oynuyorlar. Hala dll sorunundan oyuna giremeyen insanlar var. 1000 kişilik server dolu görünüyor 2000 yapsalar 1200'ü geçeceğini sanmıyorum. Biraz da bu yüzden sanırım yükselteceğiz deyip ellemiyorlar kapasiteye. Oynanır ama bir Elamidas değil.
  • Sabaha karşı bir bakım yaptılar . onun dışında sevdim ben sw yi bakalım devam ederim guild varsa pm atabilirler Nick: Rudderlenss
  • quote:

Orijinalden alıntı: STReeT_ART

Sabaha karşı bir bakım yaptılar . onun dışında sevdim ben sw yi bakalım devam ederim guild varsa pm atabilirler Nick: Rudderlenss

Niya'larda pt yapıyoruz şu an Melancholy ben
    Dostum nasıl para kasılcak anlamıl değilim. İtemleri satıyoruz 1 gold geliyor. Kazara goldumuz kalmasa para kasacak hiç bir yer yok. Pot bile alamayız. 10m gold kasmışım 24 saatte. Nasıl olacak bu iş illa job mu yapmak lazım. Lucky'lerin 10 tanesi zaten 5m yapıyor. Hızlı koşma falan alamıyoruz para bitecek diye. Şaka gibi ya

• Bende aynı durumdaydım bugün kervanla 1.5 b kastım rahatladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.