Şimdi Ara

Morpheus | 80 Cap | Sadece CH | Original | Joba Dayalı | 19.06.2015 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende şimdi geldim pc başına party yıkılmış ama bnm 2 char sağlam kasıyorlar 80 Lv olmuşlar birini sox kasmak için bırakcam diğeriyle job yapmayı planlıyorum seti dizdikten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfofdarknes

Bende aynı durumdaydım bugün kervanla 1.5 b kastım rahatladım

Kervanı kimlerle çektin yav
  • STReeT_ART S kullanıcısına yanıt
    Bence seti bekleme job yapmaya bak thıef pek yokken, sonra sıkıntı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün server kervan çekıyo dostum sen nerdesin. En az 100 trader vardı dün

• Dün akşam milletin birbirini gaza getirmesiyle oluşan kervan :D
     Morpheus | 80 Cap | Sadece CH | Original  | Joba Dayalı | 19.06.2015 Morpheus | 80 Cap | Sadece CH | Original  | Joba Dayalı | 19.06.2015 Morpheus | 80 Cap | Sadece CH | Original  | Joba Dayalı | 19.06.2015

• Botla kasabiliyormuyuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kervan rateleri arttı baya baya server aktif örnek :D

Morpheus | 80 Cap | Sadece CH | Original  | Joba Dayalı | 19.06.2015
  • Bayadır hiçbir priative sw'sinde bu kadar eğlenmemiştim umarım bozulmaz :D,Gm etkinliklerinden Herkesi çizgi gibi çekip öyle gm bulma oyunu oynatıyo :D :D
     Morpheus | 80 Cap | Sadece CH | Original  | Joba Dayalı | 19.06.2015 Morpheus | 80 Cap | Sadece CH | Original  | Joba Dayalı | 19.06.2015

• 11 gün olmuş açılalı daha yeni görüyorum :S

Neyse benide yazın beyler AKK sağolsun 330 kb/s ile 1.5 saate iner, oyun içi yardımcı olabilecek (lw konusunda item vs olsun guildi olan yada bana kendisi yardım edebilecek ( karşılığını fazlası ile alır ayıptır söylemesi ) bana pm atsın )

Edit. : DonanimHaber guildi ni kuran var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 30 Haziran 2015; 11:16:00 >
  • Abi oyuna giremiyorum full cekiyor bu nedir ya oyunun girisini yukseltsinler 2000 felan yapsinlar 990 kisilik server

• Sabah yükselttiler ama geri indirdiler kapasiteyi. Kaldırmıyomuymuş neymiş öyle bi saçmalıkları var geçende aynı muhabbet oldu. 1500 e çıkarıp geri indirdiler. Bu durum çok can sıkıcı olmaya başladı
  • Bi ton para kaldiriyorlar oyundan bi zahmet sunucuyu yukseltsinler kaldirmiyormus ne demek ya

• Bende bayadır dc yemiyordum yedim giremiyorm foruma bakayım dedim :D nick vermiştm dostm pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım dh 'den bi guild çıkmadı bildiğim kadarıyla :)
  • hangi botu kullanıyosunuz hocam
  • Bu hata nedir koddan sonra geliyor
     Morpheus | 80 Cap | Sadece CH | Original  | Joba Dayalı | 19.06.2015
  • Mbot kullanıyorum ,
    hata fixleme tıkla
  • hocam nick nedir oyundaki ?

Bu arada benim nick WhoCanStopMe bana oyundayken pm atabilirsiniz 40 lw im şuan bir şey yapamam ama ilerde kasma item durumları gold durumları konusunda yardım isterseniz memnuniyetle yardım ederim beyler herkese duyrulur

Edit: oyuna giremiyorum full arkadaş bi boşalmadı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 30 Haziran 2015; 22:22:36 >
  • Benm charın dc yemesinden belliydi böyle bişey olucagı :D server 7/24 full çekiyo Kaldıramadılar sanrm :D
  • STReeT_ART S kullanıcısına yanıt
    Job var yapak az zevk alakta sonra kapansin caktimini sw si

• Machine is back on, we're waiting for torque owner to run 2x agent (more slots). However since machine went off for windows update we will try running 2x agents, without him until he is back, if we don't manage to do it server will simply open with same slots and wait for him. Be patient, we're trying the best for you guys. Do you think we want the server to be down? Don't complain and show some understanding. Stay united.

Böyle bir açıklama geldi senn ingilizcen iyidir :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.