varmı oynayan aranızda? başka bi mortal combatta olur ..............biras önce kuzeni scorpionla yendim ondada liu kang vardı
i am the hiç bi konusu tutmayan insan....allah rızası için bi iki post.....get ava hiır
yaş kaç beyfendi ..
quote:
Orjinalden alıntı: JeiCeei
yaş kaç beyfendi ..
333/666/999
bunun yaşla ne alakası var?....30yaşında oynayanda var...mortal combat efsanedir
quote:
Orjinalden alıntı: 6aforum
quote:
yaş kaç beyfendi ..
333/666/999
bunun yaşla ne alakası var?....30yaşında oynayanda var...mortal combat efsanedir
asında doğru , bugün arkadaşın cafede rahat 50 yaşında bi güvenlik görevlisi amcamız,oğluyla beraber silkroad online oynuyodu,adamı her ay izliyorum , paso premium benimde öyle babam olsa be..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 6aforum
quote:
yaş kaç beyfendi ..
333/666/999
asında doğru , bugün arkadaşın cafede rahat 50 yaşında bi güvenlik görevlisi amcamız,oğluyla beraber silkroad online oynuyodu,adamı her ay izliyorum , paso premium benimde öyle babam olsa be..
...güvenlik görevlisi amcanın potansiyel olarak kısıtlı gelirinin bi kısmını premiuma yatırmasıda tartışılır.........süper ....oyun oynamanın yaşı yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme