Bildirim
Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bu oyunda rakiple yazışabileceğimiz chat tuşu varmı? street fighter V de bulamamıştım. -
-
1 Mart'da satın almıştım. Bügün içerisinde önindirmeye açılacak fakat 23 Nisanda oynanabilir olacakmış -
Selamlar. Oyunu standart mı almayı önerirsiniz, yoksa premium mu? Bu arada konu çok pasif kalmış PS4 konusuna göre. -
Sonunda MK
-
97.6 Mbps
Kardeş hangi ülke'de yaşıyorsun sen :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyunun boyutu 65 gb. Bir dövüş oyunundan 25-30 gb beklerken iki katından fazla çıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstiklal Caddesi / Beyoğluquote:
Orijinalden alıntı: ultrAslan187
97.6 Mbps
Kardeş hangi ülke'de yaşıyorsun sen :D -
Masallahquote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
İstiklal Caddesi / Beyoğlu
Alıntıları Göster -
Steam hızı mı kesti bilemem fakat sabit 120Mbps idi zamanında. Origin, BattleNet, torrent ıvır zıvırda sabit 120Mbps fakat Steam'in buharı fazla geldi sanırım. Söndürdüler hızı mızı. Seviyorum seni Gabe. Anam benim.quote:
Orijinalden alıntı: ultrAslan187
Masallah
Alıntıları Göster -
-
Superonline, uydunet bu hızları kolay sağlıyor ben de biraz önce indirmeye başladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 20 Nisan 2019; 2:55:39 > -
Uzaydan gelmediğimizi bilen bir member ile karşılaştık çok şükür.
Steam'de kapışacak adam yok valla. Adam dövüyoruz diye siliyorlar eğlencesine oynuyoruz devamlı dayak yesem derim oynamıyorum sinirim bozuluyor diye açık açık söylerim. Millet siliyor nedense. -
Bence Premium alsan daha iyi olur. Oyunun fiyatı çıkış yaptıktan sonra artabilir.quote:
Orijinalden alıntı: DDr.M
Selamlar. Oyunu standart mı almayı önerirsiniz, yoksa premium mu? Bu arada konu çok pasif kalmış PS4 konusuna göre. -
Oyunun fiyatı artacak kaçarı yok. Fighting Layer EX 44/45 liradan çıktı dün gece baktım 61 lira olmuş. Online modu ölü oyun gerçi. Atari salonu anısına değil bu tarzı sevdiğim için oynuyorum. SFEX2P oynarım halen çok çaça oyundur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
volcayno russo vardı o adamla oyunu ögrenemek için ne jeteonlar atmıştım -
-
pc oyuncuları ps4 kadar çok olmadığı için, 1 - 2 ay sonra oyuncu bulmak zor olabilir belki,
ayrıca bu oyunda shoryuken olmadığı için gamepad ile de oynanır diye düşünüyorum.
oyun hakkında fiyat listesinde steamden ucuz yok gibie-oyun.blogspot.comMortal Kombat 11 En ucuz fiyat (Mortal Kombat 11 En uygun fiyat ne kadar?)http://e-oyun.blogspot.com/2019/04/mortal-kombat-11-en-ucuz-fiyat-mortal.html
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X