yapımcısı artık bu oyunu desteklemiyo ama oyun bomba gibi devam ediyo, yeni kombat leauge başlamış bu arada < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 31 Temmuz 2021; 23:17:50 > |
Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (35. sayfa)
-
-
Arkadaşlar oyun 2560*1440P 'de beni ana menüdeyken sanki alt+tab yapıyormuşum gibi windows'a atıyor , oyun kapanmıyor sanki alt+tab yapmışım gibi beni masaüstüne atıyor , tekrar alttan oyuna girdiğimde yine bir 10 saniye sonra bunu yapıyor ? Bununla alakalı bir çözüm varmı acaba ? Oyun dosyalarım ve ekran kartı driver'ım güncel
-
oyunun ultimate sürümü yerine salt kendisini almak mantıksız mı? açıkçası pack'ler ile gelen karakterler ilgimi çekmedi, casual takılmalık, bir tane de dövüş oyunu olsun diye alayım diyorum yalnızca.
-
Zaten çok ucuz story 2 kısımdan oluşuyor. 2. kısım ultimate içerisinde var. ben ultimate öneririm.
-
Selamlar. Logitech F710 gamepad var. Tuşları sıkıntılı. Normalde B (kırmızı) geriye dönmesi gerekiyor menüde ama bir türlü ayarlayamadım da.
Oyundan zırt pırt çıkıyorum yanlışlıkla. Çözümü var mı?
-
arkadaşlar oyunu arkadaşımla steamden 2miz oynamak istiyoruz 1e1 olarak ama nasıl oynayacağız steamden davet et seçeneği yok sadece remote playerla davet edebiliyorum
-
www.defacto.com.trSiyah Erkek Mortal Kombat Lisanslı Sırt Çantası 2336567 | DeFactohttps://www.defacto.com.tr/erkek-mortal-kombat-lisansli-sirt-cantasi-2336567
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mortal kombat sırt çantası, fiyatı uygun, DeFacto gift club ücretsiz üye olup kargo bedava alınabilir, bi adet kalmış. 44 TL....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, pc steam versiyonda, dlc skin yani kıyafetler satın alınmış gözüktüğü halde karakter seçim ekranında gelmiyor… bunun bir çözümü var mı… oyunda ilerlemem mi gerekiyor…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dlc paketlerini almasak karakter dışında başka bir eksik olur mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X