online da - kombat league unavailable diyor yanda, niye acaba? sadece normal maçlar yapabiliyorum şu anda. |
Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (34. sayfa)
-
-
Lig yeni bitti, birkaç gün içinde yeni lig başlar. Ama sen yine normal maç yaparsın. Güncelleme gelince lig başladığını anla... -
Bende de bir kere olmuştu, klavyeyi tirdim, düzeldi ama bazen sadece bir tuş dediğin gibi geç algılıyor. -
MK11 Pro Kompetition: NA East - Week 3
MK11 Pro Kompetition: NA West - Week 3
-
quote:
Orijinalden alıntı: drtrex90
Bende de bir kere olmuştu, klavyeyi tirdim, düzeldi ama bazen sadece bir tuş dediğin gibi geç algılıyor.kombat leauge başlamış, ilk kez girdim, 2 kez ben yendim bir kez rakip yendi, biraz kolay rakip geldi sanırım, benim seviyeye göre mi rakip geliyor yani yeni oynayanlar için?
-
İlerledikçe zor kişiler gelir... Özellikle granmasterdan sonra, çıkabilirsen... -
Şu klasik skin pack yeni mi çıktı onla ilgili görsel veya vidyo falan bulamadım var mı bildiğiniz yer? Gerçi aldım ama oynama fırsatım olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MK11 Pro Kompetition: Liga Latina Week 6 Mexico
-
Bu güzelim efsaneyi sonunda ultimate ile satın aldım.
Özlemişim dovus oyunlarını..
Elim oynanısa insallah yine alısır. :)
-
Arkadaşlar pc de oynayanlar steampps klasöründeki appmanifest dosyasını paylaşabilir mi? pc ye format attım yedekleme yaparken appmanifest dosyasını yeeklemeyi unutmuşum bu dosya olmadan steam oyunu görmüyor yeniden indiriyor, bu dosyayı payalaşabilir misiniz.
-
PC üzerinde iki kişi iki kol ile oynanıyor mu ? Buna göre satın alacağım da. Online mod olarak sormuyorum. Offline ve 2 kol ile.
evet oynanıyor.
Edit: steam üzerinden oynuyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venus94 -- 22 Haziran 2021; 21:57:19 > -
Tum konuya goz gezdirdim. Aldik bakalim 24 tl ye. En son pc de 1998 de oynamistim MK4 du yanlis hatirlamiyorsam. 3dfx hey gidi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 28 Haziran 2021; 13:23:39 > -
PC ye format atacam, mk 11 in ilerlemeler vs. silinmesin diye hangi dosyaları yedeklemek gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam emin değilim siz yinede araştırın ama zaten server da tutuluyor ilerlemeniz diye biliyorum.
-
iyi ki de almışım, kombat leauge müthiş Street fighter 4 ün efsane championship moduna benziyor puan tamamlayınca bir üst lige çıkıyon, bence diğer dövüş oyunlarınada yapılmalı bu bağımlılık yaratıyo.
-
-
Mortal Kombat 11'e Artık Yeni Ek Paket ve Güncelleme Gelmeyecek
NetherRealm Studios, artık Mortal Kombat 11'i desteklemeyeceğini duyurdu ve bunun nedeni, stüdyonun artık odağını tamamen yeni bir projeye kaydırmış olması. Bu, oyun için daha fazla yeni karakterin oluşturulmayacağı ve piyasaya sürülmeyeceği anlamına geliyor. John Rambo, Mileena ve Rain, Mortal Kombat 11 için yapılan son karakterlerdi.
Bir sonraki projenin ne olacağına dair şu an için bir bilgi yok. Bunun Injustice 3 ya da Mortal Kombat 12 olduğun varsayılıyor. Ancak stüdyonun yepyeni ve beklenmedik bir oyun üzerinde çalışıyor olabileceğini öne sürenler de yer alıyor.
Mortal Kombat 11 ilk olarak Nisan 2019'da piyasaya sürüldü ve NetherRealm Studios'tan iki yıl boyunca destek aldı.
-
Oyun kırıldıktan sonra artık ilgilenmeyecekler belli ki
Mortal Kombat 11, dünya çapında 12 milyon adetten fazla sattı. Mortal Kombat serisi ise son oyunla birlikte toplam 73 milyondan fazla satmış oldu.
Diğer dövüş oyunlarının toplam satış rakamları
Mortal Kombat - 73 million units
Smash Bros. - 65.1 million units (March 31, 2021)
Tekken - 51 million units (April 2021)
Street Fighter - 46 million units (March 31, 2021)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X