Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.398
Cevap
46
Favori
75.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adamlar dizideki ikonik sahneyi alıp oyuna koymuşlar. Bunu yapmamaları saçma olurdu. Eleştirecek başka bir şey bulun. Ne bileyim karakterlerin hepsi ingilizce konuşuyor kötü falan deyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakterlerin hepsinin İngilizce konuşması kötü değil. Farklı dillerde konuşup kimsenin anlamayacağı bir durum olmaktansa aynı dili konuşmaları daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

Diziyi takip etmediğim için soruyorm, hangi sahneyi koymuşlar mümkünse link atabilir misin.

Eleştirilecek daha bir sürü şey var, mesela önceki oyunlarda karakterlerin kostümlerini, renk seçeneklerini karakter seçme ekranında kolayca değiştirebiliyorduk, şimdi ise bir karakterin kostümünü veya teçhizatını değiştirmek için ana menüye dönmek oradan kostümler seçeneğine girmek karater seçmek değişiklik yapmak falan oldukça zahmetli ve pratik değil, pratikliğini geçtim hangi karakterin hangi kostümü bende vardı onu bile unutuyorsun.

Oyuna bir invasion modu eklemişler sıkıcı ve gereksiz bir mod, bu modu bitirdim onca karater ile dövüştüm bitirmek saatlerimi aldı, sonuç olarak bu mod bana hiç şey vermedi, hiç bir katkı sağlamadı, sadece bir iki kostüm edinebildim, diğer seri oyunlardaki krypt modu çok daha eğlenceli, bulmacalı ve ödülleri vardı.

Shrine tapınak ödülleri modu var, diğer serideki oyunlarda aç aç ödüller bitmiyordu bu oyunda tapınaktaki ödülleri tamamını açmak sadece 1 haftamı aldı, şimdi elimde 350k koins var, ne işe yarayacak bu kadar koin, satın alacak bir şey yok ki. Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]  Bu koinlerle sezon marketinden skin rekleri falan satın alabiliyorsun ama onların da hepsini aldığım halde 350k koin var.

Oyuna bir kaç güzel skin ekliyorlar onlar da premium shopta gerçek parayla satın alınan ejderha mücevheriyle satın aınabiliyor, bu oyunda ejderha mücevheri kazanmak çok zor, mk11 de zaman kristallerini hem kombat liginde hemde zaman kulelerinde kazanabiliyorduk bu oyunda gerçek parayla almamız için kazanma olayını zorlaştırmışlar.

Ayrıca oyunun vaat eettiği süreler geçerli değil, normalde premium shopta her gün, hafta da bir ve ayda bir olmak üzere içerikler yenilenmesi gerekiyor ama süreye bakıyorum sürekli geri alıyorlar.

Daha çok eksik varda şimdilik bu kadar kalsın.

Bana kalırsa bu oyun ek modlar açısından ve çeşitlilik açısından eksik bir oyun. Tek artısı kameo, haa oyun güzel mi güzel dövüş sistemini beğendim ama içerik bakımından yetersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junis -- 6 Kasım 2023; 13:59:59 >

• junis kullanıcısına yanıt

Krypt yerine invasion gelmiş gibi. Oyunun içerisini bilerek boşalttıklarını düşünüyorum. Sonraki oyunlarda yenilik diye olmayan şeyleri ekleyeceklerdir.

invincible amazon prime’da var dc marvel dışında alternatif şeyler seviyorsanız bakın derim.

• Bu oyun bana kafayı yedirtecek. Ya ben çok yavaşım ya karşımdakiler çok hızlı. Bu oyunun online ayarları var mı kaçırdığım birseyler mi var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackmilk35 kullanıcısına yanıt

Singledan sonra Limei ve Sindel ile beni de paket ettiler. MK11’de en azından çok kombo bilmesem bile şaşırtıp falan maç kazanabiliyordum burada dokundurmuyorlar ve yakaladıklarında yarı can gitmiş oluyor.

Online oynarken smoke ile oynuyorum ona alışmaya çalışıyorum. Özel hareketini normalde yaparken online oynadığım zaman yemiyor. Bug gibi. Ping suresinden mi kaynaklı yoksa bende mi sorun var anlamadım. Köşede sıkıştığım an zaten oyun bitmiş oluyor. Bu sefer bende bama güme oynamaya başlıyorum.

• Bugün bir Geras geldi sağolsun maç kazandırmadı. Sonra değişip Liu Kang seçti dedim belki bunu daha az biliyordur ama yok. Köşeye sıkıştırıp yere indirmedi. Zaten iki komboda bitiyor karakterin işi. MK11’de az biraz şansın oluyordu burada öyle bir şey yok.

Heyecan kaynaklı singleda yaptıklarını yapamıyorum ben de. Karakter garip garip hareketler yapıyor.🙂

• 5 de acilacakmis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Havik mainim vallaha millet beni red ediyor baskı kurun sürekli,kameo olarak spamcilara sub zero alın,dün Koth da attılar beni oyundan 😂

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmilk35

Bu oyun bana kafayı yedirtecek. Ya ben çok yavaşım ya karşımdakiler çok hızlı. Bu oyunun online ayarları var mı kaçırdığım birseyler mi var.
    Settings e gir sonra realese check on ise off yap dostum

• Omni-Man inmiş ama kilitli. Kaçta açılacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Omni-Man inmiş ama kilitli. Kaçta açılacak?
    Dostum shop a gir store.mk1 yaz ordan ommini Man çıkar ordan indir oyun içinden olmuyor

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Ben de otomatik kendi açılacak sanmıştım.

• İnvasion oynamanın ne artısı var çok çabuk rakipler yeniliyor ve sıkıcı

• bu oyunu PC demi oynamak gerek yoksa PS5 mi ? Hangisinde daha akıcı arkadaşlar ?

• blackmilk35 kullanıcısına yanıt

invasion daha çok krypt’in yerine geldi. Ek olarak single oyuncuların oyunu hemen bırakmaması için eklendi diye biliyorum.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Kontrol etmem gerek :)

yararı para ve kıyafet sanırım.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.