Şimdi Ara

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.398
Cevap
46
Favori
75.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar omni man açık ama tremor kilitli daha sonra mı eklenecek?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonHeart_06

Arkadaşlar omni man açık ama tremor kilitli daha sonra mı eklenecek?
    20 Kasım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nitara kostümü için çektiğimiz çileye bak ya . İkinci sezonu da hayvan gibi zor yapmışlar . Bu invasion modunun zevkli olacağına kim inandırdı bunları bilmiyorum ama nitara kostümünü almak için oynamak zorundayım maalesef .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MK dünyası dışındaki karakterlere karşıydım ama Omni-Man oynanışı çok güzel olmuş özellikle Rambo, Terminatör, Robocop'a göre çok çok iyi olmuş.

Bu arada premium satın almıştım ben markete girince standart gözüküyor. Ama karakter eklentisi ücretsiz gözüküyordu. Sizde de böyle mi?

• malikenes54 M kullanıcısına yanıt

Nesi zor acaba ? İki vurusta gidiyor hepsi, talisman falan da kullanmıyorum ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir suredir görüntüdeki bağlantı sorununu yaşıyorum. Oyun zevkim pert olmuş durumda. Ping süresi oyunda kasmalar. Yumruga bastığımda bile aradan geçen bilmem kaç saniye gerçekten oyundan zevk almamı engelliyor. Ağız tadıyla dayak bile yiyemiyorum. Ne yapmam gerekir ?

Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU]

• nier kullanıcısına yanıt
    En son nitara bossu gereksiz zor

• Uzun zamandır KL oynamıyordum. Artık 3 olan değil 2 yi bulan kazanıyor. Yeni sezon olduğu için 1. seviyeden başlıyor oyun. Bir önceki sezonda maç kazanınca daha çok puan alınıyordu onu düşürmüşler. Bir de dün yaklaşık 10 maç yapmışımdır 7-8 tanesi Omni-man di hepsini haşat ettim Shao ile :)

• diğer oyunlardan oynamaya pek fırsat bulamadım. fakat biraz invasion modunu oynadım. burda seçtiğimiz karakterin önemi var mı? yani ben hareketleri hoşuma gitti diye smoke ile ilerliyorum ama henüz bir main seçmedim. main seçip öylemi oynamalıyım?

• TR içerisinden kablolu bağlantı ile düşük ping'lerde oynamayı özledim açıkçası, herkes 120+ ping üstü :)

PC'de MK1 oynamak isteyen olursa Steam arkadaş kodum: 33027328

PS5'te oynamak isteyen olursa PSN : volkan_tur

• Keşke Ashrah için MK Legends Cage Match skin'i eklense.Hatun resmen ateş ediyor,ateş !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 16 Kasım 2023; 15:31:31 >

• yarın güzel bir indirim gelirse alırım

• Oyunu pc de oynuyorum son güncellemeden sonra invasion modu acaip kasmaya başladı dövüşteyken sorun yok ama adalarda ilerlerken fps 5-10 lara kadar düşüyor, benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?

• Master Willem kullanıcısına yanıt

Invasion'da her sezon levellar sıfırlanıyor. Ancak her karakterin kendi Mastery levelı var. O karakterle ne kadar çok oynarsanız bu level artıyor (kameolar da aynı şekilde.) Her levelda yeni skin, fatality-brutality renk paleti ve o karakterin kozmetik eşyası vb. açılıyor. bu mastery levellarda sıfırlanma durumu olmuyor.

• Mikro ödemeler konusunda sinir bozucu bir seviyeye ulaşmıştır artık . Karakter tasarımlarını bilerek sıkıcı yaparak millete 10 dolardan skin satmak düzenbazlıktır. Bir tane fatality 10 dolardan satmak tam anlamıyla rezalet . Adam gibi güç dengelemesi , online odalar , crossplay olmadan piyasaya çıktı . Dua etsinler nostaljik hislerle alan bir sürü benim gibi oyuncu var . Başka bir şirket şu şekilde oyun çıkarsa ve bu şekilde oyun içi satış stratejisi uygulasa oyuncu havuzu dibi görmüştü .

• merhaba,

Oynarken ping süresi ne kadar görünüyor ?

• Arkadaşlar invasion modunu oynayan varsa , şu bazı kilitli bölgeleri açmak için gereken “bloody fang” nereden bulunur bilen var mı acaba?

• huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    İnvasion u tamamen bitirip Nitarayi kesince veriyor oranın anahtarını

• Venus94 kullanıcısına yanıt

Ama shang tsung laboratuvarında biyerede kaldım , orayı geçemediğim için ilerleyemiyorum , var mı acaba alternatif bir yol ?

• huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    Köprüde ise düz devam edilmiyor mu bende öyle bir noktada kaldım sanmıştım daha önce ama gidiliyordu başka yönde ya da başka bi yol ile mutlaka devam ediliyordu.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.