Bildirim
MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Son trailer tırt olmuş ama oyun iyi olacak inşallah. Goro'yu gördüm sanki trailer'da. :) -
son yayınlanan trailerdeki mortalın simgesi dragonu güzel yapmışlar,onun haricinde oyunla ilgili pek bir bilgi vermeyen bi video olmuş -
-
quote:
Orijinalden alıntı: NECO ksk
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
quote:
Orijinalden alıntı: isimsizpost
quote:
Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
Korunma sistemi Eski oyunlari gibi mi olacak?Bence, Geri Tusu ile olsa daha iyi olur...
geri tuşu ile olmamalı Street Fighter değil ki bu her oyunun koruma sistemi kendisine has kesinlikle koruma tuşu olmalı
ayrıca oyunda koşma göremedim ben 2 ileri hızlı adım mı koymuşlar yoksa şayet öyle ise kötü çok kötü
Koşma yok yine bence. Gelde çıldırma bu duruma.
Sen oyunu UMK3 gibi yap ama koşma özelliği koyma. Şaka gibi.
evet ya gerçektende koşma oyuna çok büyük heyecan katıyor,koşma olmadan kombo nasıl çekilecek?? şu oyunda mutlaka koşma olmalıydı
Kosma bence büyük ihtimal vardir, Yoksa arkdasin dedigi gibi Kombolar nasil yapilacak ?? Korunma sistemine gelince, Her oyunun kendine has korunma sistemi var dediniz.Mortal Kombat dan baska "Geri tusu"ile korunmasi olmayan oyun var mi?Gercekten merak ettigim icin soruyorum...
-
-
evet kesinlikle -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
The long running Mortal Kombat series is returning back to its roots with the upcoming release of the Mortal Kombat
sanırım bu açıklama herşeyi anlatıyor :))
Buyrun değmesin taze video :)
Video
Haberin Devamını Okumak İçin Tık-la
zack hocam bu videoda genel olarak bir iki cümleyle ne diyor edd boon ?sana zahmet
Ed Boon Diyor ki ;
Bilsem söyleyecem ayıpsın merak ettim şimdi.
dil bilmemekte çok zor,çat pat anlıyoruz fakat olayın tamamında ne demek istiyor onu anlamıyorum,yokmu bi hayrı sever tercüme edebilecek
Arkadaşlar röportajda genel olarak bugune kadar ki mortal kombat serilerine nasıl bağlı kalınıp geliştirildiğinden bahsediyor Ed Boon. Diyorki :
"Mortal kombat vs dc universe oyunundan sonra bütün herkes mortal kombat eski köklerine ve başladığı şekile geri dönmesini isteriz şeklinde isteklerde bulundular. Şimdiye kadar oyunu oynayan birçok kişi 'bu bana mortal kombat 2' yi anımsattı' gibi açıklamalarda bulundu ve herkes bir şekilde eski oyunlarla olan bağlantısını ifade etti. Bu yeni oyunda kendimizi eski klasik mortal kombat' daki karakterlere, gizli özelliklere ve fatality gibi şeylere bağlı kalmamız gerektiğini hissettik ve onları oyuna yansıttık. Bu oyun mortal kombatı mortal kombat yapan eski öğeleri taşıyan fakat en son teknoloji ile yapılmış ve herkesin son birkaç yıldır beklediği yeni bir mortal kombat sunuyor. "
Fakat benim bu röportajda dikkatimi çeken en ilginç açıklama en son kısımdaki şu bölüm oldu :
"Mortal Kombat bugüne kadar hep arkadaşlarınızla bira içerken gelişigüzel oynanan bir dövüş oyunu oldu. Oyunu oynamak için üzerinde çalışmanıza, efor sarfetmenize gerek olmadı. Sadece bir karakter seçip eğlenebildik. Fakat bu yeni oyunda ilk defa bilinçli olarak hardcore oyuncuların ve turnuva oyuncularının ve bu tip oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak için bir efor sarfettik. Oyunu seviyelere/tabakalara ayırma ihtiyacı hissettik ve bunu dövüş sistemine uyarladık ki gelişigüzel oyuncular bu seviyelere asla ulaşamayabilirler fakat yinede oyundan çok fazla keyif alacakken turnuva ve hardcore oyuncular daha ileri gidip dövüş sisteminde derinlere inerek oyundaki gizli özellikleri keşfedebilecekler."
-
@bynekm çeviri için çok teşekkürler,oyunu sabırsızlıkla bekliyoruz,bakalım ed boon söylediklerinde haklı çıkacakmı -
Açıklama için teşekkürler -
Rica ederim dostlar ne demek -
quote:
Son trailer tırt olmuş ama oyun iyi olacak inşallah. Goro'yu gördüm sanki trailer'da. :)
Goro da olabilir Kintaro'da olabilir.
-
-
Şu yeni dövüş videosu şahane. Tekrar tekrar izliyorum doyamadım. -
quote:
Şu yeni dövüş videosu şahane. Tekrar tekrar izliyorum doyamadım.
hocam şu oyunda koşma olmazmı ya sen ne diyorsun bu konuda,koşma olayı olsaydı umk3 ten hiç bi farkı kalmayacaktı oynanış olarak(umk3 mk oyunları içerisinde en iyi dövüş sistemi olan oyundur bence) -
quote:
quote:
hocam şu oyunda koşma olmazmı ya sen ne diyorsun bu konuda,koşma olayı olsaydı umk3 ten hiç bi farkı kalmayacaktı oynanış olarak(umk3 mk oyunları içerisinde en iyi dövüş sistemi olan oyundur bence)
Koşma olsa iyi olurdu ama acaba oyun 3D diye mi koymuyorlar anlam veremedim açıkcası. Oyunun dinamiğini bozar diye koymuyorlardır belki.
-
Fatality'ler çok bomba oluyor yav. -
quote:
quote:
quote:
hocam şu oyunda koşma olmazmı ya sen ne diyorsun bu konuda,koşma olayı olsaydı umk3 ten hiç bi farkı kalmayacaktı oynanış olarak(umk3 mk oyunları içerisinde en iyi dövüş sistemi olan oyundur bence)
Koşma olsa iyi olurdu ama acaba oyun 3D diye mi koymuyorlar anlam veremedim açıkcası. Oyunun dinamiğini bozar diye koymuyorlardır belki.
eğer hız açısından diyorsan,sanmıyorum hocam,çünkü oyunun geneli çok hızlı zaten,şu tag olayında adamları bile göremiyorsun hızdan,biri sağdan biri soldan çıkıyor,ardı ardına kombolar çekiliyor
şu oyunda koşma olayınıda yapmış olsalardı tam bomba olacaktı,ama malesef videolardan gördüğümüz kadarıyla koşma yok
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X