Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf şu oyunu subzero için oynarım valla.Okuldan kaçar ateri salonlarına giderdik heytbe hala oyun oynarım o zevki ve heycanı hiç bir oyunda alamadım daha.
  • scorpion forever
  • vahşi vahşi
  • Bu tarz dovus oyunlarini hic sevmemekle birlikde. Bu oyunun ilk oyun ici vidyosunu izledigim andan itibaren hayran kaldim diyebilirim. Beni ceken bir cok unsur var bu oyuna.
  • biliyorsunuz oyun 3d gelecek ilginç olacağa benziyor kunglaonun 3d fatality videosunu buldum

• Sony 3d oyunlar tanıtımında çıkmıştı
  • 3d led mi alıcaz bunun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

biliyorsunuz oyun 3d gelecek ilginç olacağa benziyor kunglaonun 3d fatality videosunu buldum

feci o şapkası size doğru geliyorken

• 3D olarak birebir görmek lazım o zaman anlarız işte böyle videolardan 3D belli olmaz malesef.
  • gamescom fuarında oyunla ilgili yeni ss ler yayınlandı banamı öyle geldi bilmiyorum fakat grafiklerde baya bi gelişme var

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

• Grafikler çok iyi yaa...
    İnşallah combolar kolay olur da maçlarımız bir görsel şölene dönüşür, ben çok beceriksizim bu dövüş oyunlarında. ^^
  • Önümüzdeki dönemin naruto ile beraber en çok beklenen dövüş oyunlarından biri ,gerçekten muhteşem görünüyor.
  • kasım ayında bir süprizde mortal kombatın klasik 2D oyunları MK1,MK2,UMK3, ün HD versiyonları çıkacak ben mk9 dan çok bu oyunu bekliyorum
  • Bu kadar oyuna nasıl para yetiştireceğiz

Battık yemin ediyorum...
  • Mortal Kombat: Shaolin Monks oynayasım geldi valla
  • dehşetül vahşet ss lar

gameplay de güzel olursa yemede yanında yat
  • Daha önce konusu yapıldımı bilmiyorum ama Şu mortal combat'ın bu tarz 3 boyutlu dövüşünden ziyade aksiyon -fantastik gow tarzı, biraz da puzzle oyununu yapsalar güzel olmazmı.Hazır sana konusuda var.
  • yeni ssler gercekten cok kurban bayramına kadar cıkar umarım

resimlerin 7.680px × 4.320px boyutunda olanlarına bakmak ıcın tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 26 Ağustos 2010; 3:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkingtr

Daha önce konusu yapıldımı bilmiyorum ama Şu mortal combat'ın bu tarz 3 boyutlu dövüşünden ziyade aksiyon -fantastik gow tarzı, biraz da puzzle oyununu yapsalar güzel olmazmı.Hazır sana konusuda var.

Var ki zaten.

MK Shaolin Monks, güzel oyundur tavsiye ederim. ^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: merkingtr

Daha önce konusu yapıldımı bilmiyorum ama Şu mortal combat'ın bu tarz 3 boyutlu dövüşünden ziyade aksiyon -fantastik gow tarzı, biraz da puzzle oyununu yapsalar güzel olmazmı.Hazır sana konusuda var.

Var ki zaten.

MK Shaolin Monks, güzel oyundur tavsiye ederim. ^_^

Mortal Kombat Shaolin Monks ne oyundu be. Tek kelimeyle mükemmeldi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.