Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Quan Chi zaten bana kalirsa sonradan eklenen (MK4) karakterler icinde en iyisi. SOnra Kenshi gelir benim icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Bence de rain'e gerek yok.Nasıl street fighter da da ken,ryu replikaları sorunu var mortal kombatta da ninja enflasyonu sorunu var.Ermac,smoke,noob saibot,rain bunlar gereksiz şahsen.Yenilerden kenshi,quan chi,fujin sevdiğimiz karakterler.

Kardeş bu adamların hareketleri çok farklı, orada en gereksiz adam kesinlikl Human Smoke ve şu Makeli Sub-Zeo.Ama yeni karakterler arasında 2 efsane var biri Quan-Chi diğeri ise Kenshi bunlar çok hoş karakterler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Quan Chi zaten bana kalirsa sonradan eklenen (MK4) karakterler icinde en iyisi. SOnra Kenshi gelir benim icin.

Quan Chi'nin fatality bombaydı. Rakibin ayağını kopartıp onu kendi ayağı ile öldürmesi falan hoştu baya. :)

Aslında bu son oyunda görmek istediklerim; Tanya, Fujin, Shang Tsung, Sonya, Liu-Kang falan filan. hehe
  • Evet , adamin bacagini koparip sonra o bacakla adama caliyordu (zopaliyordu).
    Hatta biz arkadaslarla onun espirisini bile yapardik ``nasil kendi bacagini omzuna verdim diye `` he he he../
  • çıkış tarihi ne zamandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

çıkış tarihi ne zamandı

2011'in ilkbaharı.
  • Oyun için imza yaptım. İsteyen kullansın.

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION
  • Müthiş olmuş Yavuz, eline sağlık.
  • Sağol hacı.

Bu arada oyun hakkında yeni birşeyler yokmu yahu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Oyun için imza yaptım. İsteyen kullansın.

Çok iyi oldu bu.Eline sağlık.

• Yeni haberler
    Quan chi ve shao kahn kesinleşti(zaten ilk videoda vardı shao kahn )
  • OUCH !!

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Yeni haberler
    Quan chi ve shao kahn kesinleşti(zaten ilk videoda vardı shao kahn )

Umarım Quan Chi MK4'de ki hali ile oyunda olur.

Sonradan çıkan versiyonlarda tipini hiç sevmedim. En iyi hali MK4'deydi.
  • nette gezerken bulduğum bir resim human smoke sanırım onuda oyunda göreceğiz ve müthiş görünüyor

buda scorpionun bi resmi alman oyun dergisinde yayınlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 11 Temmuz 2010; 19:16:45 >

• Human smoke feyk arkadaşım mkvsdc için yapmışlardı onun aynısı iyi hatırlarım mkvsdc beklediğimi ama onun için ps3 almıştım foss çıktı ama yinede neyse mk deyip oynadık.Scorpionda gösterildi zaten ed boon gamespotta göstemrişti subzeroya fatality çektirmişti bıçaklarla kesip kafasını 2'ye ayırıyordu.
  • quote:

Human smoke feyk arkadaşım mkvsdc için yapmışlardı onun aynısı iyi hatırlarım mkvsdc beklediğimi ama onun için ps3 almıştım foss çıktı ama yinede neyse mk deyip oynadık.Scorpionda gösterildi zaten ed boon gamespotta göstemrişti subzeroya fatality çektirmişti bıçaklarla kesip kafasını 2'ye ayırıyordu.

zaten kesin oyunda olacak demedim,sanırım dedim ve bu resimler mkdcu nun grafiklerine hiç benzemiyor daha gelişmiş grafikler var inşalah bu haliyle yeni oyunda olur,smoke oyunun en iyi karakterlerinden birisi bence mk ultimatede süperdi özellikle komboları çok iyiydi,
    scorpiona gelince onsuz mk olmaz zaten ben o resmi oyunda olacak diye koymadım bi alman dergisinde yayınlanan resmini koydum zaten sağır sultan bile duydu o dediğin videoları

• Human Smoke efsane karakterdir yahu. Karakter seçme ekranında olmasa bile belki gizli seçilebilir karakter olur kimbilir.

Gizli karakter seçme olayı MK3 ile başladı sonra MK VS. DC Universe'e kadar devam etti. Son çıkacak oyunda da bence gizlilikler olacaktır.
  • Hocam mk1'dede vardı scorpionda oyun hatası olup ermac ve reptile açılıyordu
  • quote:

Hocam mk1'dede vardı scorpionda oyun hatası olup ermac ve reptile açılıyordu

Ya onu biliyorumda her istediğin zaman olmuyordu o. Oyun hatası gibi birşeydi o olay. Ben oyuna konulmuş gizliliklerden bahsediyorum, direk bizim yapabileceğimiz şeyler yani.

Ermac olayını hiç denemedim ama biliyorum. Nette resimleride var hatta. Bilerek konulmuş bir olay ise onu bilemiyorum ama.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 28 Şubat 2016; 0:09:44 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.