Bildirim
MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Gif'ler çok ağır yükleniyor bende ve sayfayı da ağırlaştırıyor aşağı yukarı gezerken -
-
sen ne dıyon ya delı gıbı olmus kombo sıstemı cok guzel gorunuyor gelsın onlıne kapısmalara delı olur bunda -
-
-
Kai
Shinnok
Lui Kang
Jax
Reiko
Tanya
Goro ()
Sonya
Quan Chi
Jarek
Fujin
Baraka
Bunların da gelmesi lazım bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 24 Haziran 2010; 13:13:06 > -
ed boon la yapılan röportaj
http://www.giantbomb.com/e3-2010-ed-boon-talks-mortal-kombat/17-2781/
buda resmi sitesi
http://www.themortalkombat.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 26 Haziran 2010; 13:49:40 > -
Kabal Smoke Cyrax isteriz -
Düşmanların üzerinde kan lekelerinin kalması gibi birçok detay çok başarılı yapılmış, aslında DC Universe oyununda da karakterler yara alıyordu ama kan efektini göremiyorduk. Umarım aynı şey Kontroller içinde geçerli olur, Tekken rahatlığında olursa bu nesilde dövüş oyunu artık bellidir..
-
Kung Lao nun özellikle Fatality'si muhtesem izlemenizi tavsiye ederim. -
Umarım Reiko'yu yaparlar. Çok karizma adam. -
quote:
Orijinalden alıntı: ICOSolidEye
Düşmanların üzerinde kan lekelerinin kalması gibi birçok detay çok başarılı yapılmış, aslında DC Universe oyununda da karakterler yara alıyordu ama kan efektini göremiyorduk. Umarım aynı şey Kontroller içinde geçerli olur, Tekken rahatlığında olursa bu nesilde dövüş oyunu artık bellidir..
/>
Milena deli hatun ya.
Lili'den sonra Milena gelir diyorum.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Milena deli hatun ya.
Haydi Lili lili diyorsunda dövüşlerde ne ufak lag olunca kıza saydırmadığın laf kalmıyor, daha önce az kulağımın zarını delmedin.. Buna ne diyeceksin?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ICOSolidEye
quote:
Milena deli hatun ya.
Haydi Lili lili diyorsunda dövüşlerde ne ufak lag olunca kıza saydırmadığın laf kalmıyor, daha önce az kulağımın zarını delmedin.. Buna ne diyeceksin?
Ne saydırması len ? Lili'ye saydıran kim. Oynayana saydırıyoruz türlü türlü hareketler yok efenim havaya uçmalar asılı kalmalar yere düşmeden 7-8 hits combolar... Sakıncalı içerik. Bu oyunu tavsiye etmiyorum !!
-
quote:
Orijinalden alıntı: 00000000
26 karakter tahminleri alalım,benim tahminim
Scorpion
Mileena
Reptile
Sub Zero
Kung Lao
J.Cage
Nightwolf
Sector
Raiden
Shao Khan
+
Kabal
Smoke
Cyrax
Jax
Stryker
Sonya
Shan Tsung
Liu Kang
Kano
Baraka
Goro
Rain
Ermac
Sindel
Kitana
Jade (Mileena'nın olduğu yerde jade ve kitana % 99 olacaktır)
Ekstra olarak Noob Saibot,Motaro,Sheeva olabilir...
üç aşşağı beş yukarı yazdıığın karakterlerin hepsi olur ayrıca hiç istemememe rağmen deadly alliance ve armageddon oyunlarındanda adam koyarlar gibime geliyor
yeni 1-2 karakterde olabilir ilk defa göreceğimiz
-
quote:
Ne saydırması len ? Lili'ye saydıran kim. Oynayana saydırıyoruz türlü türlü hareketler yok efenim havaya uçmalar asılı kalmalar yere düşmeden 7-8 hits combolar... Sakıncalı içerik. Bu oyunu tavsiye etmiyorum !!
Ben LIVE'da öyle duymamıştım ama saymak istemiyorum şimdi.. Bakalım Mortal Kombat çıkınca neler yapacaksın merak ediyorum, LAG yapar umarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 00000000
26 karakter tahminleri alalım,benim tahminim
Scorpion
Mileena
Reptile
Sub Zero
Kung Lao
J.Cage
Nightwolf
Sector
Raiden
Shao Khan
+
Kabal
Smoke
Cyrax
Jax
Stryker
Sonya
Shan Tsung
Liu Kang
Kano
Baraka
Goro
Rain
Ermac
Sindel
Kitana
Jade (Mileena'nın olduğu yerde jade ve kitana % 99 olacaktır)
Ekstra olarak Noob Saibot,Motaro,Sheeva olabilir...
birde dlc karakter var ss da
-
Tekken, Mortal Kombat gibi oyunlari pek sevmem fakat bir tercih yapsam kesinlikle Mortal Kombat olurdu hele bu seferki gayet basarili gozukuyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X