Bildirim
MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (5. sayfa)
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arsenic
Valla ben gametrailers'da gördüm Q4/2010 diyor, hatta forumda da bir başlıkta birisi demişti diye hatırlıyorum sonbaharda çıkacak diye. Bu kadar yakın zaman için böyle hata yapmazlar sanırım, yapıyorlarsa da ben onların yalancısıyım.
Hatta linkini de vereyim, release date'e dikkat;http://www.gametrailers.com/game/mortal-kombat/12958
Umarım bir ertelemeye uğramaz da sonbaharda oynamaya başlarız, hem Marvel vs Capcom 3 ile aynı döneme düşmesi kötü olur, iki oyunun da keyfini doya doya çıkarmak istiyorum, ikisi de efsane olacak.
Bazı yerlerde Q4/2010 diyor,bazı yerlerde Mart 2011. İnşallah sonbaharda gelir.
-
Liu Kang olmazsa valla fatality çekerim -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperkin
Liu Kang olmazsa valla fatality çekerim
Scorpion,Sub-Zero,Liu Kang,Raiden,Quan Chi zaten Mortal Kombat'ın temel taşlarıdır. Bunlardan 1 tanesi bile olmasa Mortal Kombat'ın tadı olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: RIDANES
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperkin
Liu Kang olmazsa valla fatality çekerim
Scorpion,Sub-Zero,Liu Kang,Raiden,Quan Chi zaten Mortal Kombat'ın temel taşlarıdır. Bunlardan 1 tanesi bile olmasa Mortal Kombat'ın tadı olmaz.
Bir oyunda Liu Kang'i koymamışlardı, ondan dedim ben. -
GORO olacak mı? -
-
Buyuk ihtimalle GORO gelir.. COk iyi bir karakter oldugundan falan degil sadece firma ESKIYE DONUSU mekan ve 2d grafiklerle degil eski oyunlarda ki o eski tadi almak isteyen kisilere eski krakterleri (ana karakter haricinde) de sunarak o eski atmosferi yakalamaya calisacaklar..
Buyuk ihtimal yenilerde ki yanlisliklarinida yeni karakterlere daha az yer vererek giderme yoluna gideceklerdir..
Uzun lafin kisasi GORA gelecektir. Bence. -
Mortal Kombat serisinin eski oyunlarındaki (örneğin Mortal Kombat Trilogy) keyfi alabiliriz umarım. -
-
Off off off off. -
Süper bir haber ... Trilogy den sonra yeniden mk oynamaya başlayacam ... -
Videoyu izledim. Oyun bu sefer çok iyi olmuş. Eskiye dönmeleri doğru bir karar. -
Beklentilerimizi karşılayacak gibi. Hepimize hayırlı olsun -
Ovv adamım geri dönüyor... -
Ya videolar tek kelimeyle harika, umarım beklenen oyun gelir de keyfine varırız... -
quote:
Orijinalden alıntı: ICOSolidEye
/>
Ovv adamım geri dönüyor...
Gif haliyle daha da güzel görünüyor sanki. Muazzam.
Yalnız yine de gösterilenler için de benim için favori Fatality Kung Lao'nunki, Şapkasını yere döner halde bırakıp adamı ikiye ayırdığı. Onun gifi var mı, olsa çok makbule geçerdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ICOSolidEye
/>
Ovv adamım geri dönüyor...
Paylaşım için sağol kardeşim.
Scorpion'a yakışan güzellikte bir Fatality vallahi mest oldum -
-
Şu Liu Kang hıyarını Scorpion ile kesip biçmeyi özledim resmen yav, Tekken'den sonra Mortal Kombat'ın yeri bende ayrıdır. Umarım oyun 2011'e kalmadan çıkar, gerçi kasım ayında dolu olacağız..
quote:
Orijinalden alıntı: Arsenic
Gif haliyle daha da güzel görünüyor sanki. Muazzam.
Yalnız yine de gösterilenler için de benim için favori Fatality Kung Lao'nunki, Şapkasını yere döner halde bırakıp adamı ikiye ayırdığı. Onun gifi var mı, olsa çok makbule geçerdi.
Hocam o GIF'i bende henüz görmedim kimse yapmamış henüz, bunuda zaten yabancı bir forumda tesadüfen gördüm. İlerleyen günlerde daha fazla şey çıkar kesinlikle.. =)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X