Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
285.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Necdet yeni oyunla ilgili görüntü var mı henüz?
  • Daha ss yoktur oyunla ilgili ama oyun çıkmadan 3-4 ay önce ss'ler yayınlanır bence.

Acayip merak ediyorum oyunu. İnşallah UMK3 tadı alabiliriz bu oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: COLEM@NN

bence oyunun uzun ömürlü olması için iyi bi online ve mutlaka MK SHAOLIN MONKS ve MK MYTHOLOGY gibi saglam bi ilerlemeli modu lazım...

bu konuda şüphe yok cunki MKDA ve MKD oyunlarıda ben hiç arcade moda girmedim surekli Konquest Mode oynadım.
  • Merakla beklemekteyim. Sega'da oynarken ne zevkli anlar yaşardık eskiden. Umarım o havayı yakalar ps3 sürümü. Ayrıca güzel bir online sistemi olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Necdet yeni oyunla ilgili görüntü var mı henüz?

bilal şuan için başka bi bilgi yada ss yok,sürekli takipteyim,gelişmeler olunca bu başlıktan paylaşacağım
  • konu güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 19 Haziran 2010; 15:56:56 >
  • MK3 Ultimate'den sonra bu seriye açıkçası küsmüştüm. MK4'den sonrada benim için bu oyun bir son olmuştu. İnşallah eski günlerimize tekrar geri döneriz.
  • valla mk serisi 3ten sonra bitti. ozellikle ps2 ye gelindiinde adamlardaki sisman ve hantal gorunumn yaninda oynanistaki tek duzelik kahretmisti. mk vs dc de rezillign zirvesdr. mortal kombat in tamamiyla orjinalligini yitirdigi ve para icin ruhunu sattigi oyundr. kardesm hicmi tekkene bakmiosnz. tekken tam bir istikrar ornegdr. t6 yi saymiorm. onda biraz sicis var. ben sahsen midwayin batmasina cok sevindm. demolardan baska mk oyunlarinin sundugu hicbsi yoktu. ed boon mala baglamisti.. umarim artik acayimda mk oynayayim diyebilecegz
  • 1-öncelike oyunun adı mortal kombat olduğu için oyunda kan, şiddet öğeleri bolca bulunmalı: oynamasın kardeşim 10 yaşında çocuk mortal kombatı.bilmez zaten serinin önceki oyunlarını. varsın bunu da bilmesin.80lerin 90 ların çocukları oynasın.

2-senaryo biraz sağlam olsun: ne o kırk tane sub zero, elli scorpion. yok maskeli yok yandan yemiş, yok hortlamış,birer tane koyun yeter.eski karaktererin ne güzel hikayeleri vardı.onu öldür bunu dirilt boka sardı en sonunda.

3-adam akıllı fatality sistemi.işte en çok sıçılan nokta burası. mesela ilk oyundaki fatalityler gerçekciydi.kalp sökme, kafa koparma. saçmalamayın o neydi öyle jax devleşip adamı eziyodu, yok adamın kafasına mortal kombat makinesi düşüyodu(liu kangındı herhalde) koyun ikişer fatality.brutality güzeldi de yapması zordu be.ben bi cyraxınkini yapabiliyordum. stage fatalityler güzeldi ama onun da boku çıkmıştı. pit 75 olmasın artık. koy efsane piti olsun bitsin. ha bi de fatality yaptığımızda kendi adamımız ölmesin. mortal kombat 3 de cyraxin fatalitysinde kendimizi patlatıyoduk(smoke lardan biri e dünyayı patlatıyodu) şimdi kendimizce bi senaryo kurmuşuz .evet öldürdüm sonyayı koparıyım kafayı diyosun haydaa fatalityi yapınca kendimiz ölüyoruz . animalityler güzeldi de gidip kokarca, gergadan iskeleti(kabal) olmasın adamlar. maymun etmeyin adamları diycektim maymun olan bile yaptıydınız(reptile)

4-3d istemiyoruz:bakın street fighter a adamlar 2d oynanışında yaptılar yine. 3dyi de görsellik olarak koydular şahane oldu oyun

5-bolca karakter:önceden dedim ama bolca karakterden kasıt x tane sub zero y tane scorpion değil. öldürmeyin joany cage'i falan.taşak vurma hareketi de olsun

6-gizli karakterler:ne güzeldi o ilk oyundaki pit ve reptile gizemi.tip eht fo mottob yazardı. anlamzdık sonradan çözmüştük esrarını.flawless is the key, fatality is the key. birleştirip bulmuştuk reptilei .koyun oyle gizemler. aradan yıllar geçti hala hatırlanıyo bunlar

7-sesler. aynı adamdan olsun. fatality ,nihohahahha, finişh him istiyoruz

8-tabiki next-gen grafikler

aklıma gelenler bunlar. şimdi yapımcı firma warner bross. akla loney tunes geliyo. düşünmek bile istemiyorum.bak ed boon ve tobias amca(varsa hala) biz mortal kombatcılar olarak street fighter'la orgazm olmaya başladık.sizi aldatmak istemiyoruz. yapın efsaneyi adam gibi, street figher'in tozunu atarsınız.ama yok çoluk çocuk da oynasın derseniz scorpion'un mızrağı girer bi tarafınıza...

• Videosuna bakınca çok çok güzel gibi görünüyor. Kombo konusunu biraz abartmışlar gibi geldi. Biryerden sora fazla kombo da adamı bayıyor. Özellike de cpu yapınca bokunu çıkarıo
  • Müthiş bi video daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 19 Haziran 2010; 16:06:43 >
  • ne zaman cikacak?
  • Sonbahar döneminde çıkacak az kaldı.
  • Bu sene içinde yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Sonbahar döneminde çıkacak az kaldı.

2011 değil mi ya?

Ama bu sonbaharda çıkarsa bomba gibi olur valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 20 Haziran 2010; 0:21:38 >
  • Valla ben gametrailers'da gördüm Q4/2010 diyor, hatta forumda da bir başlıkta birisi demişti diye hatırlıyorum sonbaharda çıkacak diye. Bu kadar yakın zaman için böyle hata yapmazlar sanırım, yapıyorlarsa da ben onların yalancısıyım.

Hatta linkini de vereyim, release date'e dikkat;http://www.gametrailers.com/game/mortal-kombat/12958

Umarım bir ertelemeye uğramaz da sonbaharda oynamaya başlarız, hem Marvel vs Capcom 3 ile aynı döneme düşmesi kötü olur, iki oyunun da keyfini doya doya çıkarmak istiyorum, ikisi de efsane olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 20 Haziran 2010; 0:44:13 >

• Yav, Midway DC saçmalığından bu yana geliştiriyordur bu oyunu. 2010 sonbaharı geç bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

Müthiş bi video daha

brutalllllllllllll
    super otesi olmus kana doyucaz
    umarım noob saibot uda yaparlar henuz gorunmedı sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 20 Haziran 2010; 10:52:44 >

• segada ne oynardım bu oyunu merakla bekliyorum bide o meşhur mortal kombat müziği eşliğinde oynamak ayrı zevk verir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.